Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım pko vardı

peki tedavi sürecin ne hızla ilerledi.:26:aslında geçmişte kesin anlatmışındır ama ben sana kendimi bi anlatım
şimdik 1 yılı 2 ay geçti ben doktor kontrolü altındayım.onun öncesindeki 1 yıl ise kendımız doktora gıtmeden korunmayı bıraktık.
8 ay boyunca yasmin ve ginera kullandım çocuk ıstedıgım halde önce kist tedavısıyle başlamam gerekmiş.sonra artık kullanmıycam dedım doktora bana progestan verdi.ama bu sırada hiç yumurtlama takıbı yapmadı ve kıstlerde değişim hiçbişekilde olmadı büyüme veya küçülme sadece adetler düzene girdi:26:ama her ay bıdakı ay çatlatma iğnesine başlıcaz dedi .ama başlayamadık bi türlü.geçen ay yine progestan kullanmıstım .10 gün erken oldum.ve 12.günü gittiğimde sağda 1 yumurtam vardı ve 7 cme yakın bi kistim vardı.duphaston verdi ama çatlatma iğnesini bu şekilde yapamam dedi.bu ay bunu kullandım ama bata 9 gün kala adet oldum bugün 2.gün.şimdi beni aşılamaya göndercekti 3. günü gel dedi adetin.yani 1 sene 2 yda anca bukadar yol ilerleyebildim.klomen vs hiçbiri yok daha meydanda
senin tedavin ne süreçteydi bu doktor oyalıyormu beni acaba napsam bilemedim

hım canım ilaçlardandır ozaman bünyelerimizde şaşşırdı nasıl tepki vereceğini..madem birde doktorcun varr telle irtibata geççç...belki muayanede anlaşılır...yada ilaçlar yapabilir der...kafan rahat olsun...

tünaydın canım sanada hayırlı cumalar....ay sorma çocuk doğurmadan dünür oluverdik....hele bi olsunlarda hayırlısııyla...dünürcülük için aramaya gerek yok topik bize yeter...
herkese hayırlı cumalar
ben dualarımı okudum. rabbım hayırlı vakıtler dualrımızı kabul etsın ins
hayırlı cumalar...amin inşallahh rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün....

Herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu rahmet yağan mübarek günlerin hürmetine bizler için evlatları hayırlı kılar inşallah..

hayırlı cumalar ...kocaman aminnnnnnnnn....tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bizlere ve isteyen herkese...

Eki Görüntüle 651410

hayırlı cumalar kardeşlerim

naslsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hayırlı cumalar canım dün geceden sonra ancak kendime geldim...çok şükür bu halimize...rabbim sağlı sıhhat versin birde hayırlı evlatlarımızda oldı muu? 4 köşeyiz inşallahh...herkesin yuvasına neşe gelir...mutluluğumuz kat kat artarr...

resim için sağol canım bu resim beni hep etkilemiştir...allah yardımcımız olsun...yoksa faceden mi çaldın??
hayırlı cumalarr..nett artık bizim hayatımız gibii olduu...dün 15 dk benimkide koptuu...söylendim...tam işime yarayacak kopunca birde neyse iştee sanki eskiden net mi vardıı...
çok geçmiş olsun.....bencede stresdendii neysekii vesvesen ortadan kalkmışş...rabbim başka dertler vermesin...doktorlarada hastanelere de düşürmesin sağlık çook önemli giden geri gelmiyor ama...biryerde muhtaçmışız gibi geliyorr....ilk tüp bebek denemesiii bunu anlamam için bana çook güzel örnek olduu...bu güvensizlik yüzünden doktor seçemiyorum....inşallah hepimizin şifasını rabbim verir....çifter çifterr...hamiş kalırız tedaviye başlamadan...

cumalarınız mubarek olsun ıns
rabbım bu cuma saatınde dualarımızı kabul etsın ıns ..
dun gece ne guzel kaynatmıssınız kımse benım bebıse talıp olmamıs
seninde cuman mübarek olsun....amin alla hepimizn dualarını kabul etsin...hamilelliğin iyi geçer,sağlıkla kucağınada alırsın allahın izniyle...hayırlıı evladın olsun...inşallahh..üzülme canım senin bebişinde vardır talibii...belki çocuklar kendi kendine bulacaklarr biliyomuyuz ki..

canım bende evlendıkten sonra 3 defa 60gunde bır adet oldum dra gıttım pko dedı 6 aylık kullanmam gereken korunma hapını verdı diana35 etkılı bı ılactır
6 ay hergun saatı saatıne ıctım ilaç bıtınce sonrası aynı drumu bulamadım karar degıstırıp unv.hastahanesıne gıttık. evlılıgım o zamn 9 ay olmustu ..neyse o ay tahlıllerle gectı dr progestan verdı o ay ıcın adetım tekrar gelemeyebılır dıye..ama bana hıç kıstın buyuk fılan demedı kucuk kıstler var dedı bu haldeyken bebek olabılırde olmayabılırde dedı ve yumurta olusmuyordu
sonra 2 ay klomen kullandım olmadı klomen+çatlatma ıgnesı kullandım olmadı
sonra asılamayla tuttu sukur ben o arada kurler uygulamıstım ıncır ve havuç kuru yumurtam buyumustu hatta dra soyledım ıcebılırsın yan etkısı olmaz demıstı
rabbım nasıp etsın ıns canım ya

amın amıııın canım allah razı olsun rabbım sana ve dıger arkadaslarımıza da tez zamanda nasıp etsın ıns

bende özledim ayşecim çok şükür iyiyim yoğun çalışıyorum bu aralar bebiş nasıl geçti herhalde artık bulantıların değilmi ay sonu başlıyorum tedavime kısmetse

sukur bu ara gectı bulantım ınş gerı gelmez ..
canım tedavın hayırlı zonuclar verır ıns hamılesın bı dahakı aya

canlarım nasılsınız
iyi canım asıl sen nasılsın yumoşla aranız nasıl giidiyor...bende alıntı yapıp cevaplarımı yazıyordum sizlere...eskisii gibii görüşemiyoruz...herşey yolunda gitsinde önemli değil....

kızlar sizleri gördüğüme çok sevindim
nasılsınız

kız nerelerdesin ...bende bir ara bakıp bakıp gidiyordum...hep yazışmaları okumaktan anam ağlıyorduu...akşam bende iki lafın belinii kırdım....içimden diyorumki...şimdi kızlar okurken çıldıracakkk....
bizler iyii sen nasılsın ne var ne yok...tedavinde başlayacakk...hadi hayırlısıı normal mii ilaç falan la mı başlıyosun

yok valla artık sayfaları takip edemiyorum yoğunum canım:126::126: günün özeti bölümü olsa çok sevinirim böyle şaşırım odamı oldu diye ama hepiniz tek tek aklımdasınız
tedavi tüp canım kısmetse ay sonu başlıyorum

sukur bu ara gectı bulantım ınş gerı gelmez ..
canım tedavın hayırlı zonuclar verır ıns hamılesın bı dahakı aya

amin canım benim
sana ve bebeğine sağlık versin rabbim tüm kızlara inşallah ay bende inşallah bidahaki ay çizelgeme kavuşurum yine

sukur aramız ıyı
bıde hıssetsem superolacak canım
sen neler yapıyorsun

inşallahh olucaktır allah bizlere yardım etsin...çabalarımızı boşa çıkarmasın.....negatiften sonra bende yaptırmaya korkuyorum...ama başka yoluda yok gibii...mayısta başlayalı diyor eşim bende hep işi çıkar diye erken başlayalım istedim...yani ilk ay testlerle geçmesin diyede öncesinde gidelim dedim ama...zaten adetin 3. günü giderim bütün testleri yaparlar normalse hemen bile başlanabilir..bilmiyorumm akışına bırakmak en iyisii...önceki tedavilerde çok sıktım kendimii zaman geçince daha iyi anlıyorum...iğne saatim bile geçse stres yapıyordum herşey dört dörtlük olsun diye...yanii bebişime kavuşmak için.. sen sen ol rahat ol ...allah büyükkk...

hakkında hayırlısı canım ıns senınde guzel haberlerını alırız..ama tedavı suresınde lutfen sıkıntı stres yapma rahat ol

amın canım
ya bana oyle gelıyokı bıdaha kı ay hamıssın ıns sen

nasibimizde varsa olacaktır canım inşallah senin yüreğine doğanı hayırlısı ile yaşatsın banada rabbim

daha sakinim artık süprizcim sıkıntıya sokmuyorum kendimi zaten dinlenme dönemine geçtim tedavi öncesi akışına bıraktım
sizde hayırlı zamanda başlayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…