evlilik sürmesi ne yaaa
Kızlar siz tedavi oluyor musunuz
canım hoşgeldin nerdeyse 4 yıllık evliliğim varr 3 yıldırda uğraşıyoruz....sen yeni evlimisin yoksa...
yok unutmak mümkün müü .takvim sağolsun.....hanii evliliğe alışmışmı mısındır ..ev hanımlığıda kolay olmuyor...
canım hoşgeldin nerdeyse 4 yıllık evliliğim varr 3 yıldırda uğraşıyoruz....sen yeni evlimisin yoksa...
yok unutmak mümkün müü .takvim sağolsun.....hanii evliliğe alışmışmı mısındır ..ev hanımlığıda kolay olmuyor...
Burda yazıyor ya evlenelim su kadar oldu diye
Ben de dört yıllık evliyam tedavi oluyorum olmuyor ya siz
Kızlar yazılanları dikkatli okuyun bazı arkadaşların ya yaşı küçük yada cinsiyeti farklı... Devrik devrik cümleler kurup bi selam bile vermeden özel sorular soruyorlar...
abowww vallahi tebrik ederim sizii....bide birlikte yatıyorlarmışş..ben çok korkarım değil ki ev birde yan yana ......alışırsınız canım zamanlamevsımsel tüy döküşü artıyo ama özellikle kıştan yaza yazdan kışa geçerken bunalıyo hayvanlar
tüylerini kestirebilirsiniz ama çok çirkin oluyolar ben hiç kestirmedim kıyamıyorumbide banyo yaptırın ve hergün tara tüylerini atan tüyleri alıyo azalıyo ozaman bizimkisi çok döküyordu iğne vurduktan 1 ayda 2 defa.sonra kesıldı 3 ay oldu tık yok hala bu ay tekrar goturucez aşıya bide zaten alıştınmı tüyü falan hiç gözüne batmıyor çünkü ona göre seçim yapıyorsn artık.mesela benim ve eşimin hiç siyah koyu lacivert kıyafeti yok artık özellikle pantalon açık renk giydinmi belli olmuyor en azından
artık ortamızda yatıyor bizim kızımızçok alıştık ve brgün giderse nolur halimiz bilmem
canım başlarda istemedik bir yıl geçtii..sonra bir yıl olur diye bekledik gelen giden yok....6 ayy olmuştuuu adet gelmeyince gebelikmi diye doktora gittim..tabii kan testi yapmıştım negatiftii adetm neden gelmemiş diye doktora başvurduk...bizi çocuk istiyor görünce hemen başladık tedaviye test falan ..süt hormonum o ay yüksekti bir kutu ilaç birde yumurta çin ilaç verdi kullanmaya başladık...adam ne derse yaptık birde baktık ki aşılama yapıcam bizde bekliyoruz ilşki önerecekk...1 yıl dolmayınca devam etmedik..şimdi ki fikrim deneseymişim....Kızlar siz tedavi oluyor musunuz
BEN şüpheleniyo da olabilirim ama sizde bi okuyun bakalım yazılanları kesik kesik devrik cümlelerle..... eğer ki bu benim şüphemse böyle sizie işkillendirdiğim için özürdilerim...
Cnm o forum da var özel gün tarihi yaziyo oraya evlendiği n tarihi yaz üst kisminda eşine nasıl hitap ettiğini yaz öyle yani
abowww vallahi tebrik ederim sizii....bide birlikte yatıyorlarmışş..ben çok korkarım değil ki ev birde yan yana ......
canım başlarda istemedik bir yıl geçtii..sonra bir yıl olur diye bekledik gelen giden yok....6 ayy olmuştuuu adet gelmeyince gebelikmi diye doktora gittim..tabii kan testi yapmıştım negatiftii adetm neden gelmemiş diye doktora başvurduk...bizi çocuk istiyor görünce hemen başladık tedaviye test falan ..süt hormonum o ay yüksekti bir kutu ilaç birde yumurta çin ilaç verdi kullanmaya başladık...adam ne derse yaptık birde baktık ki aşılama yapıcam bizde bekliyoruz ilşki önerecekk...1 yıl dolmayınca devam etmedik..şimdi ki fikrim deneseymişim....
1 yıl doldu taşınma işleri araya girdi derken bulundğum yerde başladık sonra tedavi 1-2 ay klomenle yumurta takibi falan yapıldı netice alamadık bu arada eşimde bende testlerimiz iyii....ne zaman doktor dediki yardımcı üreme merkezlerinden yardım alabilirisniz ...yaşımızda hayliyle geçince bir merkeze gidip konuştuk..1 ay testler yenilendii..maalesef hepsi ayrı ayrıı yapıyor...normal dendii3 ay sallandıı mola yanii biz gidene kadar yine zaman geçti...sonunda görüşüp başladık artık kararımız tüp bebekti...o da olmadıı...şimdi aradayız para biriktirip yine 2. yi denicez...
biraz sen anlattt doktora gittin mii
sen gelene kadar mısır da feth oldu lale devride sona erdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?