Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

doğru tahmin mahallece burdayız...cüzü müde öğrendim eslem yazmış tam bende cüzümü öğreneyim yazacaktım onun arkasındanda senin listeyi gördüm...umre süresi ne zaman bilmiyorum ama...bu cumadan sonra okuyabilirim reglim ancak biter bilgin olsun olurda..umre için kesinleşirse...k.i.b..görürşüürz..

görüşürüz...tatlı uykularrr....kötü şans olmuşş...aklından geçirmemek gerek yoksa netice ortada:1:

allah razı olsun canım çok sagolasın eger 1 ay ıcerısınde tamamlanırsa umrede dualanır olmazsa yıne bırlıkte dualarız ıns
sende kıb allaha emanet ol canım
rabbım tez zamanda sızlerede nasıp etsın ıns

aaaaaaaaaaaa,ben o mesajı ayşe attı sandım:D
ne götürecen canım çile çile ip götür boş oturmasınlar.
toruna bişiler örsünler:D
du bakalım ne olabilir??????????
ev de boş zamanın var mı? bi de el işine yatkın mısın??
ayy canım orgu dedınde ben hıc anlamıyorum keske bılsem bebıse orebılseydım bıseyler ya

bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz

amıııııııııınnnnnnnnnnnn canım
allah razı olsun yuregı guzel arkadasım ..
dedgın gıbı 1 ay sure belırteyım yetısırse umrede dualanır ıns.
ıste burdakı herkeste senın gıbı ıyı yureklı ınsanlar oldugu ıcın dualarını ıstıyorum
benım bebısımın ıyı yureklı teyzelerı

Cümlemizden inşaallah Ayşecim.:16:

Canım sende meleğinde kıymetlisiniz bizim için.Sen bizim dualarımıza dostluğumuza vesile oldun,meleğin ise bizim böcüklerin abisi-ablası olacak,yeğenimizin yeride ayrı bizim için :16: :16:

Seve seve maddi-manevi tüm arkadaşlarımızın yanındayız...
İnanıyorum ben yetişir inşaallah,Rabbim kabul etsin şimdiden canımcım :nazar:

aaaaaaaaaaaa,ben o mesajı ayşe attı sandım:D
ne götürecen canım çile çile ip götür boş oturmasınlar.
toruna bişiler örsünler:D
du bakalım ne olabilir??????????
ev de boş zamanın var mı? bi de el işine yatkın mısın??

Ayy kız belki benimde meleğim olacak azıcık sonra,Allah söyletmiştir..Görüyomusun Muhatım dün unutturan Allahım bugünde söyletiyodur belki :69:

Diyolar zaten olsa neler yaparız herşeyi bizden diye :27:

El işine hem yatkınım hem değilim :37: Babama takım almak istiyodum,netten güvenemedim hiç.Bugün eşimle gezerken gördük,çok içimize sindi,indirime de girmiş söylemesi ayıp :1: Babama takım,gömlek,hırka,gecelik vs düşündüm...

Annemede netten birkaç bluz,hırka,ayakkabı düşündüm.

Birde bişeyler yapıcam,sarma dolma kek kurabiye vs vs bişeylerde yaparım.Sence başka ne yapabilirim,yada bunların yerine ne olabilir.

Son düzenleme:
ben cıkıyorum esım 5dk doldu dıyor ..bu adamı boğsam mı acaba :1::1::1::1::1:
sızlerı çoook opuyorum allah rahatlık versın allaha emanet olun

ayy canım orgu dedınde ben hıc anlamıyorum keske bılsem bebıse orebılseydım bıseyler ya

bende hiç anlamıyorum...başıma sararda kurtulamam diye olabilir...eski komşularım harıl harıl örerlerdi bende bakardım..resmen şal yarışıı yaparlardı örnekler gizlenir...aynı örnekten fabrika çıkışı gibii olurdu maşşallah herkesin elinde ..geçen eski komşumla konuştum örgüye başladın mı diyor...hani burda yalnızım yaa ...nerdeee....tembellik başa bela..

:D
bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
7. cüz beni çok mu seviyor ne hep 7 ya da 23. cüz geliyo bana:D
Cümlemizden inşaallah Ayşecim.:16:

Canım sende meleğinde kıymetlisiniz bizim için.Sen bizim dualarımıza dostluğumuza vesile oldun,meleğin ise bizim böcüklerin abisi-ablası olacak,yeğenimizin yeride ayrı bizim için :16: :16:

Seve seve maddi-manevi tüm arkadaşlarımızın yanındayız...
İnanıyorum ben yetişir inşaallah,Rabbim kabul etsin şimdiden canımcım :nazar:

Ayy kız belki benimde meleğim olacak azıcık sonra,Allah söyletmiştir..Görüyomusun Muhatım dün unutturan Allahım bugünde söyletiyodur belki :69:

Diyolar zaten olsa neler yaparız herşeyi bizden diye :27:

El işine hem yatkınım hem değilim :37: Babama takım almak istiyodum,netten güvenemedim hiç.Bugün eşimle gezerken gördük,çok içimize sindi,indirime de girmiş söylemesi ayıp :1: Babama takım,gömlek,hırka,gecelik vs düşündüm...

Annemede netten birkaç bluz,hırka,ayakkabı düşündüm.

Birde bişeyler yapıcam,sarma dolma kek kurabiye vs vs bişeylerde yaparım.Sence başka ne yapabilirim,yada bunların yerine ne olabilir.

olma mı kız olur valla şöyel kıvır kıvır saçlı bembeyaz bi kızın:)
canım sen zaten belirlemişsin:)
ben romantik takılırım hediyelerde:D
diyecektim ki; etamin yapabilirsen 2 tarafa da besmele yazan etamin işle:)
ben biliyorum da noluyo:) yaz tatilinden yaz tatiline:)

:D
olma mı kız olur valla şöyel kıvır kıvır saçlı bembeyaz bi kızın:)
canım sen zaten belirlemişsin:)
ben romantik takılırım hediyelerde:D
diyecektim ki; etamin yapabilirsen 2 tarafa da besmele yazan etamin işle:)
ben biliyorum da noluyo:) yaz tatilinden yaz tatiline:)

Aminn inşaallah,hepimize nasip etsin Rabbim sağlıkla... :21: :21:

Belirledim sanırım canım,ihtiyaç dışı bişey de yok,seve seve kullabilecekleri şeyler diye düşündüm.Onlar için herşeyin en iyisi en güzeli olsun istiyorum...

Giderken nasipse çok dolu gidecekler zaten,birsürü hatim olacak ellerinde hediye olarak.Karşılığını alıp dönsünlerde hayırlısıyla,o yeter.

Canım bende biliyorum işlemesini,kardeşiminkiler beni bekliyo yapmam için :1: :1: Ama şimdi ona vaktim yok,keşke takke örmeyi bilseydim örerdim babama onuda bilmiyom :27: :27:

Ben varım ben de okurum ama benim içinde okumanızı rica ediyorum bende 3 senelek evliyim bir kere düşük yaptım şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyorum ama olmuyo benim içinde yasin okursanız çok sevinirim:(:( bu arada ismim TUNA

Aminn inşaallah,hepimize nasip etsin Rabbim sağlıkla... :21: :21:

Belirledim sanırım canım,ihtiyaç dışı bişey de yok,seve seve kullabilecekleri şeyler diye düşündüm.Onlar için herşeyin en iyisi en güzeli olsun istiyorum...

Giderken nasipse çok dolu gidecekler zaten,birsürü hatim olacak ellerinde hediye olarak.Karşılığını alıp dönsünlerde hayırlısıyla,o yeter.

Canım bende biliyorum işlemesini,kardeşiminkiler beni bekliyo yapmam için :1: :1: Ama şimdi ona vaktim yok,keşke takke örmeyi bilseydim örerdim babama onuda bilmiyom :27: :27:

annene hac için yemeni ya ya da yaptır o zaman:D
baban için de satın alırsın.
dikişsiz iççamaşırı bulabilirsen onlardan da al. malum onlar aranıyo daha çok.
terlik al babana. orda daha rahat eder.
güzel havlu al,abdets alınca kurulanırlar ama ince bişi al bi de babana bel çantası.
tel tesbih minik havlu için süper bişi:d

Ben varım ben de okurum ama benim içinde okumanızı rica ediyorum bende 3 senelek evliyim bir kere düşük yaptım şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyorum ama olmuyo benim içinde yasin okursanız çok sevinirim:(:( bu arada ismim TUNA

canım geçmiş olsun,
hoşgeldin
vanım liste usulu gidiyoruz. eger listeye girersen 2 ayın için de sıra sana gelir belki de daha evvel.
eger devamlı okuyacaksan listeye alınırsın.
bi hafta gelip bi hafta gelmeyen arkadaşlarımız oldu ne yazıkki uzadı gitti liste:(
ne kadar düzenli okunursa size o kadar çabuk sıra geliyor yani:)
başlamak istersen cuma gününe kadar 5 yasin 707 ya varis ve enbiya 100 enbiya 89,ayeti okuyarak başlayabilirsin.

annene hac için yemeni ya ya da yaptır o zaman:D
baban için de satın alırsın.
dikişsiz iççamaşırı bulabilirsen onlardan da al. malum onlar aranıyo daha çok.
terlik al babana. orda daha rahat eder.
güzel havlu al,abdets alınca kurulanırlar ama ince bişi al bi de babana bel çantası.
tel tesbih minik havlu için süper bişi:d

Canım yemeni yapmasını bilmem ama yaptırabilirim :17: Şal da düşünmüştüm ben aslında,sabahları ibadet esnasında alıverir üzerine diye...Terlikte iyi fikir canım,onu düşünememiştim hiç.Evet dimi küçük havlulardan abdest sonrası silmeleri için iki tane alabilirim.Bel çantasını nerden bulabilirim acaba..Ay sağol canım,ben yeni bi liste yapıp ekliyim bunları :52:

canım hoşgeldin..öncelikle geçmiş olsun..allah tez zamanda gönlündekini versin..liste şeklinde yapılıyor ...listeyle seyyan ilgileniyor...düzenli takip etmen ..dualara özel durumlar dışında muhakkak katılım göstermen...okuyamadığın zaman bilgilendirmen...okuduğunda bilgilendirmen gerekiyor...isim yazdırıp devamı gelmediğinden eksikleri tamamlamakta sıkıntı yaşıyoruz..ve de sizlere sıra gelmesi daha da uzar..

Çok teşekkür edrim hoşbulduk aranıza katılmak güzel bu arada ben cuma gününe kadar okuycam söylediğiniz ayetleri yalnız ben akşamları birkaç saat girip bakabiliyorum sayfaya ama takip ediyorum sürekli ben okumayı bitirdikten sonra haber veririm size ona göre beni yönlendirirsiniz olurmu?

canım geçmiş olsun,
hoşgeldin
vanım liste usulu gidiyoruz. eger listeye girersen 2 ayın için de sıra sana gelir belki de daha evvel.
eger devamlı okuyacaksan listeye alınırsın.
bi hafta gelip bi hafta gelmeyen arkadaşlarımız oldu ne yazıkki uzadı gitti liste:(
ne kadar düzenli okunursa size o kadar çabuk sıra geliyor yani:)
başlamak istersen cuma gününe kadar 5 yasin 707 ya varis ve enbiya 100 enbiya 89,ayeti okuyarak başlayabilirsin.
ay kız senin cevabını görmedim demekki ben aheste aheste yazarken o ara hallediverdin...:1:

Çok teşekkür edrim hoşbulduk aranıza katılmak güzel bu arada ben cuma gününe kadar okuycam söylediğiniz ayetleri yalnız ben akşamları birkaç saat girip bakabiliyorum sayfaya ama takip ediyorum sürekli ben okumayı bitirdikten sonra haber veririm size ona göre beni yönlendirirsiniz olurmu?

Hoşgeldin aramıza canım :16:

Geçmiş olsun,Rabbim en kısa zamanda,hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar nasip etsin sanada.:49:

Sen okuyunca buraya bildirirsin,duası yapılıyor Hatimlerin;sonra hemen yeni liste yayınlanıyor zaten.Rabbim kabul etsin şimdiden dualarımızı :31:

bu arada bu form sitesine yeni kayıt oldum biraz cevap yazmakta zorlanıyorum öğrenene kadar biraz bekleticem sizi cevap verme konusunda beni mazur görün:(:(:(

Arkadaşlar aranızda eşi proxeed plus kullanan oldumu?doktorumuz bize o ilacı verdi eşim şimdi onu kullanıyo acaba bu ilaç sayesinde hamile kalabilen varmı bu ilacın faydasını gören oldumu cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorumm...

yok canım nerde:( 72000 i bile bitiremedim daha:( kız o 7,200 olmasın:)

kız googlden arasana:)
bu arada casper gibibi geliyon bi gidiyon:D

gugul amcam a çok arattım bebemmm stop :54: :54: ama doğru düzgün bulamadım stop nurisimanınki gibi değil stop :9: :9: :9: bi tek o bilio stop nurisimaaaaaa nerdesinnn fetih suresi diyorum stop nasıl yaptı n duayı bidenemmm bi gör bi okuuuu el-cevap stop :52::52: özeline de yazdım nurisima stop :52::52:

muhatcımm muckk stop :9::9::9:

Back
X