Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Cnm eşin doğru demiş
İnş hepimizin istedikleri tez zamanda hayırlı şekilde olsun inş
Esma gelmiş hoşgelmişşş. Bebek nasıl sen nasılsın esma cım?

Diğer güzel bayanlar sizler napıyorsunuz birazcık siz anlatında biz dünleyelim

yok hepsi yaşını başını almış teyzeler var. hiç 20-30 yaşlarında bayanlar yok burda kendi evimde inşALLAH

yok hepsi yaşını başını almış teyzeler var. hiç 20-30 yaşlarında bayanlar yok burda kendi evimde inşALLAH
iyi canım olsun slm laşıyosunuzdur heralde...önemli olan yaş değil hoş muhabbetii..kafa yapınızın uyması ..bak benim bulunduğum yerde ...gençte var ileri yaşta ama ..bir slm yok...

selam aleykum..kizlaar..bugun cook toruldum kv.nin evini temizlerdik gorumceler felan cam kapi derken her yer piril piril oldu..gecmisi okumaya cesaretim yok sayfalar cook dolmus...ben iyim kizlaar kedimle zaman geciriyorum cok iyi geldi kartopu bana iyiki gelmis...bilseydim onceki tedavimde isterdim kediyi..resmen ben eve gelince cocuk gibi seviniyo..dun bizimle yatti ayak kisminda asim kovdu o geldi esim kovdu o geldi en sonun da esim pes etti..yoranin ustunde yatmis bizimle..cook tatliii...yarin tirmalamasi icin olan seyden alicam tatlima

Aynen ya onlar geç geliyor benim eşim gitti şimdi hazır evde yokken bi bakayım dedim ne var ne yok cnm

sümeyyab iyiyim canım sen nasılsın??*kaç yıllık evlisin??*

benim yarın için hazırlık yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyorrrrrrrrrrr.......

offfffffff tatil bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................pazar gününü ve pazartesi iş başını sevmiyom yaaaaaaaa.ama işim olduğu için binlerce kez şükürler olsunnnnnnnn..muhatım bekliyoruz senideeeeeeeeeeee...hadi gel artık..........birlikte çalışalımmmmmm...

sümeyyab sen çalışıyor musun.......

Cnm sen ne kadarlık evlisin nasılsın

Cnm çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum bakalım nasipse en kısa zamanda geçecek tüm kalbimşe inanıyorum
Sen nasılsın yenisin galiba topicde değil mi? Daha evvel farketmedim hoşgeldin
Ben evli değilim cnm. Evliydim ayrıldım cnm. Boşanalıda galiba 10 11 ay olcak sanırsam
Bu topicde ne işin var dersen evliyekn bir bebek kaybettim, o yüzden burdakilerin hislerini yürekten paylaşıyorum. Dularınızda bir parça da olsa bende bulunmak istedim

cnm Allah kolaylik versin..insallah hayirli bi es buldugunda istanbuldan ayril soyle guzel yesilli biyere tasin bebelerinide orda dogur buyut insallah...ne guzel olur

Hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm.....hemencecik sana bir yorgunluk kahvesi yapalımmm ister misin?????

yorgunluk dışında iyiy misin tatlımmmmmmmmmmmmmm????

Iyiyim cnm üç senem yeni bitti yok cnm çalışmıyorum eşim izin vermiyo maleseffffff

iyi canım olsun slm laşıyosunuzdur heralde...önemli olan yaş değil hoş muhabbetii..kafa yapınızın uyması ..bak benim bulunduğum yerde ...gençte var ileri yaşta ama ..bir slm yok...

evden pek çıktığım yok 2 3 kişiyi tanıyorum anca onlarda gelip gidenler.diğerleri gelmiyor bizde gitmiyoruz :)

cnm saglik olsunda calismak guzeldir..helede sizin gibi ogretmenlik yapmak ne guzeldir...bende cok istemistim bi mesleyim olsun ama olmadi..nasip olmadi..ama Allah kismet ederse bende burda baslayip kres ogretmeni olmak istiyorum.insallah ama once ehliyetimi almaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…