selam aleykum..kizlaar..bugun cook toruldum kv.nin evini temizlerdik gorumceler felan cam kapi derken her yer piril piril oldu..gecmisi okumaya cesaretim yok sayfalar cook dolmus...ben iyim kizlaar kedimle zaman geciriyorum cok iyi geldi kartopu bana iyiki gelmis...bilseydim onceki tedavimde isterdim kediyi..resmen ben eve gelince cocuk gibi seviniyo..dun bizimle yatti ayak kisminda asim kovdu o geldi esim kovdu o geldi en sonun da esim pes etti..yoranin ustunde yatmis bizimle..cook tatliii...yarin tirmalamasi icin olan seyden alicam tatlima
tamam canım ayşeye söleriz.hatta ben şimdi ona mesaj atrım.ayyy o mini mini beşleri yerim ben ya.sana da selam olsun canım Allaha emanet ol.Şu an burdaki melek anneleri kendinize iyi bakınnnnnnn...ben çıkıyorum..yavrularım için hazırlık yapayım...
yarın ilk dört saatim mini mini 5 lere.....çoooooooook seviyorum onları.....
Allah'a emanet olunnnnnnnnnnn...... burda olmayan kızlara da selam olsunnnnnnnnnnnnn....
seyyancım Ayşenin bebişi için hatim işi vardı ben 9. cüze talibim..ayşeyi görürseniz bildirin de bir an evvel okumaya başlayayım nolur.....
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
insallah cnm cok eylenceli bi meslek bencede cocuklarida cok seversen oh deme gitsin...cnm ehliyet icin bu ay sonuna teori derslerine baslamayi dusunuyorum,,yillardir problemleri cozmekle ugrasirken ne ehliyet aldim ne bisey..simdide hollandaca kanunu cikmis mecburen hollandacadan alinacak..daha once ugrasip alsaydim daha kolaydi simdi acayip zorlastirmislar yaa insallah basaririm ama bu kez cok ve kesin kararliyim Rabbim izin verdigi muddetce...artik muhatin dedigi gibi bebek gelmiyosa bende hayattan mutluluk calarim eyer bi gun gelirse mulugugum daha da katlamis olacak insallah
Naber fıstıklar,amanıın ne bu kalabalık gözlerim döndü :111: :111: :111: :111:
mrb cnm nasılsın valla bende kaç gündür gelemiyorumm böle kalabalık görünce şaşırdımmhemde bu saattte
.kızlar bi resim gördüm gerçekten çok acıpaylaşmak istiyorum burda ama hamile arkadaşlarımız bakmasınlar
amanda aman..topic in mudireside gelmis..evey ya kartopuna cok alistim...cok korkuyorum biri gelip bu benim kedim diyecek diye...kocisede iyi oldu canim sikkin oldugundea adama sariyordum sonra kavga sonra pismanlik sonra yine aynisi ama simdi beni mutlu gorunce oda mutlu oluyor cok iyi oldu sana diyor...ben degistim artik ben eski ben degilim..ben bir ben biiiir vveeee beeeeen biiiiiiiiir kedi annesiyiiiiiiiiiiiiiiim...belki torunum bile olabilir yani..selam canım benim nasılsın.yaaaaaaaaaaa 11 bitiyor hatta 19 mayısta.babam düğün tarihimizi bu tarihte istediydi özellikle.çünküüüüüüüüüüü.anemle babamda 19 mayısta evlenmiş.
iyiyim canım çok şükür.güzel vakit geçirdim.onunla heranım güzel geçiyor benim.çabuk geldik sadece yemek yedik dışarıda.maç varmış eve döndük.
sanada hayırlı akşamlar canım sen nasılsın.
ohhhh temizlikler yapılmış.kartopu nasıl.bakıyorum annesine pekbi alışmış.kız kocan kıskanacak :44:
anaaaaaaaaaam şimdik ben yaşımı söylesem korkuyorum ya ben hepiniizin ablasımıyım ne moralim bozuldu bak şimdi.canım en güzel yaşlarındasın.tadını çıkaaaaaaaar(33 yaşındayım)
eslemcim ben çıkıyommmmmmmmmm sen geliyon yaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
canım Allah muvaffak etsin seni inşallah.....hollandaca bana çok uzak bir dil..nasıl zor mu???
evet muhatın dediğini yapmamız lazım güçlü olup hayata sarılıp mutlu olmalı...mutluluğumuzla etrafımızdaki insanlarıda mutlu etmeliyiz ki bebişlerimizi de mutlu bir ortamda yetiştirelim değil mi?????
hayattan her gün her dakika her an mutluluk çalmak dileğiyleeeeeeeeeeeeee....inadınaaaaaaaaaaaaa........azimle....inançlaaaaaaaa.....
aaa senin dedigini biliyorum kediden az buyuk demi ayy onlar cook tatli..yikarsin ne guzel banyoda felan tararsin mis gibi hic kokmaz...kediden korkanlar cok oluyor cnm ama ben kedilerle buyudugum icin hic yadirgamiyorum...seni istanbul bebesi seniiiii sende kedilerle buyuseydin kotkmazdin
Aaaaaaaaaaaaa bende çok istemiştim hep 19 mayısada evlenmeyi. Benim böle tarihlere semaptim vardırselam canım benim nasılsın.yaaaaaaaaaaa 11 bitiyor hatta 19 mayısta.babam düğün tarihimizi bu tarihte istediydi özellikle.çünküüüüüüüüüüü.anemle babamda 19 mayısta evlenmiş.
Merhaba tatlım,hamdolsun iyiyim,sen nasılsın yoktun bi süredir,herşey yolundadır inşaallah
Gece muhabbetlerine alıştık,bugün daha kalabalık geldi nedense
hoşgeldin....Naber fıstıklar,amanıın ne bu kalabalık gözlerim döndü :111: :111: :111: :111:
canım iyi haftalar ..onlar pek söz dinliyorlarr..7.sınıf dahil ve sonrası azıyor....iyi akşamlarr..seyyanım Allah razı olsun.sağolasın canım
.acele ediyomki 2 haftaya sınavlar başlar benim işler yoğunlaşır...önce okuyayımki bitsin...
5ler gerçekten çoook tatlılar....tam yemeliklerrrr.....
muhatım da geleydiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaa....bugün karşılaşamadık gitttiiiiiiiiiii yawwwwwwwwwwwwww.......
muhat atlagel tatlım gayri yaaaaaaaaaaaaaa.......
öpüldünüzzzzzzzz......hayırlı haftalar hepimizeeeeeeeeeeeeeee.
Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi kendinize iyi bakın Allah a emanet olun optummmm güzel yanaciklarinizdan
çok şükürr canımm bende annemlere gittim 4 günlüne perşmebe cuma izin aldım iyi geldi valla bana ara ara böle kaçmak iyi geliyor
evet gece muhabbetler güzell oluyor gercekdenn ama sabah erken kalkmak zorunda kalmadığım günler:)
sana iyi haftalar cnm ama bu daha birinci 3 kez daha veda etmek gerekseyyanım Allah razı olsun.sağolasın canım
.acele ediyomki 2 haftaya sınavlar başlar benim işler yoğunlaşır...önce okuyayımki bitsin...
5ler gerçekten çoook tatlılar....tam yemeliklerrrr.....
muhatım da geleydiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaa....bugün karşılaşamadık gitttiiiiiiiiiii yawwwwwwwwwwwwww.......
muhat atlagel tatlım gayri yaaaaaaaaaaaaaa.......
öpüldünüzzzzzzzz......hayırlı haftalar hepimizeeeeeeeeeeeeeee.
iyiyim canım çok şükür.bu sabah abimler,annem,halam veeeeeeee benim canım yeğenlerim bendeydi kahvaltıda.eeeee tabi erken kalktım.yemekten geldik uyumuşum.eeee malum uyuyup gece sohbetlerine dinç olmam lazım değil mi?ay ne zor okunuyo bu enk yazı.bu renk sana denk geldi sibelcim.gözlerine verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürdilerim ama canım bu renk yazmak istedi.iyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın
sana da bu renk.iyilik senden ne haber .dualar ne alemde.ben söylememç ben söylememNaber fıstıklar,amanıın ne bu kalabalık gözlerim döndü :111: :111: :111: :111:
kız insan yaşını büyük söylermi.hele 21 yaşında göğsünü gere söyle.bizim yaşa gelince zaten o göüs içeri kaçar:)) sağol cnm her yasin güzelliği ayri yirmiye gelene kadar yasimi hep büyük söylerdim :))) ama zaman su gibi akıp geçiyor . Nasılsın
amanda aman..topic in mudireside gelmis..evey ya kartopuna cok alistim...cok korkuyorum biri gelip bu benim kedim diyecek diye...kocisede iyi oldu canim sikkin oldugundea adama sariyordum sonra kavga sonra pismanlik sonra yine aynisi ama simdi beni mutlu gorunce oda mutlu oluyor cok iyi oldu sana diyor...ben degistim artik ben eski ben degilim..ben bir ben biiiir vveeee beeeeen biiiiiiiiir kedi annesiyiiiiiiiiiiiiiiim...belki torunum bile olabilir yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?