Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

mrb cnm sonundaa geldi mi kedinn çok sevindim bulabilmene canımm kafayı dagıtan herneyse ona yönelmek lazımmm valla

tamam canım ayşeye söleriz.hatta ben şimdi ona mesaj atrım.ayyy o mini mini beşleri yerim ben ya.sana da selam olsun canım Allaha emanet ol.

canım Allah muvaffak etsin seni inşallah.....hollandaca bana çok uzak bir dil..nasıl zor mu???

evet muhatın dediğini yapmamız lazım güçlü olup hayata sarılıp mutlu olmalı...mutluluğumuzla etrafımızdaki insanlarıda mutlu etmeliyiz ki bebişlerimizi de mutlu bir ortamda yetiştirelim değil mi?????

hayattan her gün her dakika her an mutluluk çalmak dileğiyleeeeeeeeeeeeee....inadınaaaaaaaaaaaaa........azimle....inançlaaaaaaaa.....

:)) sağol cnm her yasin güzelliği ayri yirmiye gelene kadar yasimi hep büyük söylerdim :))) ama zaman su gibi akıp geçiyor . Nasılsın

mrb cnm nasılsın valla bende kaç gündür gelemiyorumm böle kalabalık görünce şaşırdımmhemde bu saattte

Merhaba tatlım,hamdolsun iyiyim,sen nasılsın yoktun bi süredir,herşey yolundadır inşaallah

Gece muhabbetlerine alıştık,bugün daha kalabalık geldi nedense

amanda aman..topic in mudireside gelmis..evey ya kartopuna cok alistim...cok korkuyorum biri gelip bu benim kedim diyecek diye...kocisede iyi oldu canim sikkin oldugundea adama sariyordum sonra kavga sonra pismanlik sonra yine aynisi ama simdi beni mutlu gorunce oda mutlu oluyor cok iyi oldu sana diyor...ben degistim artik ben eski ben degilim..ben bir ben biiiir vveeee beeeeen biiiiiiiiir kedi annesiyiiiiiiiiiiiiiiim...belki torunum bile olabilir yani..

seyyanım Allah razı olsun.sağolasın canım
.acele ediyomki 2 haftaya sınavlar başlar benim işler yoğunlaşır...önce okuyayımki bitsin...
5ler gerçekten çoook tatlılar....tam yemeliklerrrr.....

eslemcim ben çıkıyommmmmmmmmm sen geliyon yaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

muhatım da geleydiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaa....bugün karşılaşamadık gitttiiiiiiiiiii yawwwwwwwwwwwwww.......

muhat atla gel tatlım gayri yaaaaaaaaaaaaaa.......

öpüldünüzzzzzzzz......hayırlı haftalar hepimizeeeeeeeeeeeeeee.

evet cnm hollandaca kesinlikle cok zor bi dil girtlaktan konusuyorsun ve cook kaba bir dil.ama alistim ogrenince o kadar zor gelmiyor,ilk baslarda ben kesinlikle ogreneme demistim simdi doktora varana kadar tek basima her isimi hallediyorum sukur olsun......cok haklisin inadinaaaaaaaaaaaaaa.......azimleeeee.....inanclaaaaaa

Küçükken karşı komşumuzun kedileri doluydu. Ben hayatımda bir kere yeni doğan kesi elledim sadece. Yenî doğanda neye benzer bîlirsin kedi dışında herşeye
Mırlar ya kedi anam duvara tırmanırım ben değil aynı evde yaşamak. Büyük konuşmayıöda mecbur klamdıkça kediden kaçarım ben nasıl bir korku sen tahmin et

selam canım benim nasılsın.yaaaaaaaaaaa 11 bitiyor hatta 19 mayısta.babam düğün tarihimizi bu tarihte istediydi özellikle.çünküüüüüüüüüüü.anemle babamda 19 mayısta evlenmiş.
Aaaaaaaaaaaaa bende çok istemiştim hep 19 mayısada evlenmeyi. Benim böle tarihlere semaptim vardır Allah nice nice 11 yıllar bitirmeyi nasip etsin inş huzurla sağlıkla mutlulukla inş. Darısı brnim başıma inş
Bende şükür cnm halime iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın peki

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi kendinize iyi bakın Allah a emanet olun optummmm güzel yanaciklarinizdan

Merhaba tatlım,hamdolsun iyiyim,sen nasılsın yoktun bi süredir,herşey yolundadır inşaallah

Gece muhabbetlerine alıştık,bugün daha kalabalık geldi nedense

çok şükürr canımm bende annemlere gittim 4 günlüne perşmebe cuma izin aldım iyi geldi valla bana ara ara böle kaçmak iyi geliyor

evet gece muhabbetler güzell oluyor gercekdenn ama sabah erken kalkmak zorunda kalmadığım günler:)

Naber fıstıklar,amanıın ne bu kalabalık gözlerim döndü :111: :111: :111: :111:
hoşgeldin....

canım iyi haftalar ..onlar pek söz dinliyorlarr..7.sınıf dahil ve sonrası azıyor....iyi akşamlarr..

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi kendinize iyi bakın Allah a emanet olun optummmm güzel yanaciklarinizdan

Sende öpüldün canım,Allaha emanetsin

Ay canım ne iyi olmuştur senin için,bende ay sonu gidicem bakalım nasipse

Annenlerde iyidir inşaallah,öpüyorum ellerinden

Ben akşamdan uyuyakalmışım,çok yiyince yoruldum uyudum Gece nasıl uyucam bakalım

sana iyi haftalar cnm ama bu daha birinci 3 kez daha veda etmek gerek
yoksa cikamiyosun biliyosun........canlarim benim cnimarkadaslarim ben saha namazimida kilmadim tembel tenekenin tekiyim iste...o yuzden ben cikiyim bugunki surelerimide hdaha okuyamadin...islerimi halledim geleceyim yine insallah...gidisim sessiz ama donusum muhtesem olucakkkkk

iyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın
iyiyim canım çok şükür.bu sabah abimler,annem,halam veeeeeeee benim canım yeğenlerim bendeydi kahvaltıda.eeeee tabi erken kalktım.yemekten geldik uyumuşum.eeee malum uyuyup gece sohbetlerine dinç olmam lazım değil mi?ay ne zor okunuyo bu enk yazı.bu renk sana denk geldi sibelcim.gözlerine verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürdilerim ama canım bu renk yazmak istedi.
Naber fıstıklar,amanıın ne bu kalabalık gözlerim döndü :111: :111: :111: :111:
sana da bu renk.iyilik senden ne haber .dualar ne alemde.ben söylememç ben söylemem
:)) sağol cnm her yasin güzelliği ayri yirmiye gelene kadar yasimi hep büyük söylerdim :))) ama zaman su gibi akıp geçiyor . Nasılsın
kız insan yaşını büyük söylermi.hele 21 yaşında göğsünü gere söyle.bizim yaşa gelince zaten o göüs içeri kaçar

kartopu kızmıydı erkekmiydi ya unuttum.ne güzel nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa be canım.torunlların bitanesine talibim ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…