perlanore__orlic__topeguk__oznehayat__blowhole__baharım__sebilem__ tandora adını sayamadığım diğer arkadaşlar sizleri çok özledim
hoşgeldin canım, ben de seni özledim valla. sen gelmeyince topic pek bi ıssız oluyor yahuu.
nasılsın? iyi gördüm gerçi seni
canım bende haftasonundan düne kadar yoktum özledim sizleri
perlanore__orlic__topeguk__oznehayat__blowhole__baharım__sebilem__ tandora adını sayamadığım diğer arkadaşlar sizleri çok özledim
bende ozledım dua etmeyıde özledım
keyfın nasıl ne durumdasın
hayalot üzülme canım inş. olacak hepımızınde sınavımızı gecelım :)
canımsın..iyi olucam tabi 3 gün canım annemin yanında kaldım..güzel geçti..benden 15gün sonra evlenen abimin hanımı doğum yaptı ama bende tık yok hala
ama bebeğimiz bir içim su bayıldım ya .bebeği görünce ne çok istedim bi yavrumun olmasını ama takdir allahın o ne zaman nasip edecek bakalım ... dua ile sabretmemiz gerekiyo..sen nasılsın neler yapıyorsun
oooohhhh sefan olsun... maşallah bebeğinize deahhh canım...beterin beteri var canım şükretmeli halimize, ben 5 yıllık evliyim 1 ölü doğumum var ve 2 kez az daha rahmim alınıyordu bugünümüze şükürler olsun canım...
hormonlarla uğraşıyorum aysecim. inşallah yoluna koyarsak çalışacağı bu ay...
darısı en kısa sürede bizlerin başına inşallah...
evet rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin çok haklısın her zaman şükretmeliyız..senin için çok üzüldüm ama sen artık üzülme olurmu en yakın zamanda allahım sana evlat nasip etsin ..birazdan namaz kılıcam dua edicem sana allahım hayırlı sağlıklı bi evlat ile yüzünü güldürsün inş....amin
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
Merhaba bende katılmak isterim yasin okumaya ama adetliyim biter bitmez başlarım
amin canım, amin. rabbim isteyen herkese nasip etsin innnnşallahhh, hepimiz gülelim, hep gülelim inşallah. kendine iyi bak tatlım. çıkıyorum ben şimdi. sonra görüşürüz. allah namazını da kabul etsin inşallah..
ayşe beni beğenmişsin :)
evet canım önceki sayfaları okuyorum da
nasılsın neler yapıyorsun
hoşgeldin aramızabiraz kendinden bahseder misin canım
tşk edrim iiyim. bazen ben birine bişi sorcam yada söyleyecem zaman beğeniyorum da. sen de bişi dicek misin die merak ettim. sen nasılsın
Hoşbulduk cnm telden giriyorum telim çaldı oyüzden geç yazdım 11yıllık evliyim 10yıla yakındır cocuk istiyoruz ama olmadı 3aşılama 1 tüp bebek denedik ama olmadı inş. olur bigün hayırlısıyla
canım rabbim bu hasreti en yakın zamanda dindirsin inş..sabır ve dua et canım
telden nasıl giriyorsun ben girince sadece ziyaretçi olrak girebiliyorum kullanıcıadı ve şifre isteyen bi yer bulamıyorum
Amin cnm isteyen herkese nasip etsin Rabbim kk girdikten sonra sağda en üst kòşede kullanıcı adı ve şifre yazıyo forum tıkla karşına çıkar cnm
olmuyoo sayfamda kullanıcı adı falan çıkmıyo.. yani foruma giriyorum ama girişimi yapamıyorum...
canım su an da tedavi oluyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?