Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

perlanore__orlic__topeguk__oznehayat__blowhole__baharım__sebilem__ tandora adını sayamadığım diğer arkadaşlar sizleri çok özledim

hoşgeldin canım, ben de seni özledim valla. sen gelmeyince topic pek bi ıssız oluyor yahuu.
nasılsın? iyi gördüm gerçi seni

hoşgeldin canım, ben de seni özledim valla. sen gelmeyince topic pek bi ıssız oluyor yahuu.
nasılsın? iyi gördüm gerçi seni

canımsın..iyi olucam tabi 3 gün canım annemin yanında kaldım..güzel geçti..benden 15gün sonra evlenen abimin hanımı doğum yaptı ama bende tık yok hala
ama bebeğimiz bir içim su bayıldım ya .bebeği görünce ne çok istedim bi yavrumun olmasını ama takdir allahın o ne zaman nasip edecek bakalım ... dua ile sabretmemiz gerekiyo..sen nasılsın neler yapıyorsun

canım bende haftasonundan düne kadar yoktum özledim sizleri

perlanore__orlic__topeguk__oznehayat__blowhole__baharım__sebilem__ tandora adını sayamadığım diğer arkadaşlar sizleri çok özledim

bende ozledım dua etmeyıde özledım
keyfın nasıl ne durumdasın

hayalot üzülme canım inş. olacak hepımızınde sınavımızı gecelım :)

bende ozledım dua etmeyıde özledım
keyfın nasıl ne durumdasın

hayalot üzülme canım inş. olacak hepımızınde sınavımızı gecelım :)

çok şükür iyi canım 3 gün ailemle birlikte olmak baya iyi geldi bana..şimdide önümüzdeki 1 hafta adet olmasam test yaparım diye düşünüyorum..biliyorsun tedavimin ilk ayındayım ve hersey normal gitmişti ama sanki umudum yok yinede allahtan ümit kesilmez..sen neler yapıyrsun adetin bittimi stresin geçtimi canım

oooohhhh sefan olsun... maşallah bebeğinize de ahhh canım...beterin beteri var canım şükretmeli halimize, ben 5 yıllık evliyim 1 ölü doğumum var ve 2 kez az daha rahmim alınıyordu bugünümüze şükürler olsun canım...
hormonlarla uğraşıyorum aysecim. inşallah yoluna koyarsak çalışacağı bu ay...
darısı en kısa sürede bizlerin başına inşallah...

evet rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin çok haklısın her zaman şükretmeliyız..senin için çok üzüldüm ama sen artık üzülme olurmu en yakın zamanda allahım sana evlat nasip etsin ..birazdan namaz kılıcam dua edicem sana allahım hayırlı sağlıklı bi evlat ile yüzünü güldürsün inş....amin

amin canım, amin. rabbim isteyen herkese nasip etsin innnnşallahhh, hepimiz gülelim, hep gülelim inşallah. kendine iyi bak tatlım. çıkıyorum ben şimdi. sonra görüşürüz. allah namazını da kabul etsin inşallah..

Merhaba bende katılmak isterim yasin okumaya ama adetliyim biter bitmez başlarım

tamam canım sende kendine iyi bak öpüyorum allaha emanet ol inş.

evet canım önceki sayfaları okuyorum da
nasılsın neler yapıyorsun

tşk edrim iiyim. bazen ben birine bişi sorcam yada söyleyecem zaman beğeniyorum da. sen de bişi dicek misin die merak ettim. sen nasılsın

tşk edrim iiyim. bazen ben birine bişi sorcam yada söyleyecem zaman beğeniyorum da. sen de bişi dicek misin die merak ettim. sen nasılsın

yok canım ben topğe bi ara kardeşim le alakalı sorunumuzdan 1 hafta girememiştim arkadaşlar merak etmişti ..o zaman ki yazışmaları okuyorum da..beğeniler o yüzden..iyiyim şükür sen tedavi oluyormusun hangi aşamadasın

canım rabbim bu hasreti en yakın zamanda dindirsin inş..sabır ve dua et canım
telden nasıl giriyorsun ben girince sadece ziyaretçi olrak girebiliyorum kullanıcıadı ve şifre isteyen bi yer bulamıyorum

canım rabbim bu hasreti en yakın zamanda dindirsin inş..sabır ve dua et canım
telden nasıl giriyorsun ben girince sadece ziyaretçi olrak girebiliyorum kullanıcıadı ve şifre isteyen bi yer bulamıyorum

Amin cnm isteyen herkese nasip etsin Rabbim kk girdikten sonra sağda en üst kòşede kullanıcı adı ve şifre yazıyo forum tıkla karşına çıkar cnm

Son düzenleme:
Amin cnm isteyen herkese nasip etsin Rabbim kk girdikten sonra sağda en üst kòşede kullanıcı adı ve şifre yazıyo forum tıkla karşına çıkar cnm

olmuyoo sayfamda kullanıcı adı falan çıkmıyo.. yani foruma giriyorum ama girişimi yapamıyorum...
canım su an da tedavi oluyormusun

olmuyoo sayfamda kullanıcı adı falan çıkmıyo.. yani foruma giriyorum ama girişimi yapamıyorum...
canım su an da tedavi oluyormusun

Tedavi gòrmüyorum şimdilik bende adet düzensizliği var yani adetimden birhafta önce kahverengi lekelenmem oluyo adet günüme kadar sonra kanamam başlıyo ayın 15de randevu aldım doktora gidecem bakalım ne diyecek sen tedavi görüyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…