Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende tam olarak bilmiyorum canim hamileligini ogrenince cok girmedi topige sanirim adet oldu bide rahim filmi falanda cekildi bu arada kismet iste rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin canim
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh
Cnm ben aksam renkli ultrason cektircem 21:45 te. Dualarinda unutma bizi cnm..
canım ALLAH cc yar ve yardımcın olsunn
..

a.s. canım bizler iyi sen nasılsın..valla canım bir duydum hamiş sıkıntılıydıı yani sözlerinden öyle anlamıştım..bir duyduk doğum yaptıı....
inşallah sağlıkla almıştır kucağına
ne güzel yaaaa

ama nasıldır çokk merak ediyorum
Pko vardu cnm bahar arkadasimizda adet gormuyodu ama ara ara lekelenmesi oluyodu.rabbimin mucizesi..

hmm bende pcoluyum ilaç kulnmasam işim zor
bu ay soğan suyu yapmama rağmen 4 gün gecikti
önceki ay taa 42.günümde regl oldum
sorun çift taraflı olunca daha zor

selam ....nasılsın..istersen özelden de yolla ....görmeyebilir....geçen haftanın duaları tammm..yeni listeye başlandı ..5 yasin 100 ayat 707ya varis okunuyorr....eksiklere tamamlarr sanırım....

as iyiyim hamdolsun sende iyisin inşaallah.tamam yeni listeye bakıyım onları da bir kaç güne tamamlarım

geçen haftaki duaları bugün okudum çünkü reglim dün bitti.4 yasin 707 ya varis.enbiya suresi 89. ayeti 100 defa okudum .Allah kabul etsin.

canım bu hafatakilere sayalım bu okuduklarını.yalnız bir tane daha oku yasin 5 olsun.

canım ben bu haftaki yasinler,imi okudum tesbihimide çektim bir tek enbiya 89.um tamamlanmadı onuda yarın bitiririm inşallahhh
çarşamba bursayaaaaaa geliommmmm malum bitsin hemencikkk :)

canım ben bu haftaki yasinler,imi okudum tesbihimide çektim bir tek enbiya 89.um tamamlanmadı onuda yarın bitiririm inşallahhh
çarşamba bursayaaaaaa geliommmmm malum bitsin hemencikkk :)

canım hepsini okudu diye not aldım.temellimi geliyosun ,

canım hepsini okudu diye not aldım.temellimi geliyosun ,

yok canım nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kocişim stres atayım diye 2-3 günlüne getiriooo
ama birgün temelli gelmekte nasip olur inşallahhh
çok özledim bursayı

seyyancım 5 yasinimi bitirdim canım.onu listeye yazarsın adetim heran gelebilir diye onu okuyup bitirdim zikirleri bitirince de haber ederim canım

yok canım nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kocişim stres atayım diye 2-3 günlüne getiriooo
ama birgün temelli gelmekte nasip olur inşallahhh
çok özledim bursayı
inşaallah birgün oda nasip olur.bol bol gezin stres atın ve özlem giderin.
seyyancım 5 yasinimi bitirdim canım.onu listeye yazarsın adetim heran gelebilir diye onu okuyup bitirdim zikirleri bitirince de haber ederim canım
tamam canım ama zikirlerini okuduğunu da mutlaka bildir.yasinleri ben not aldım.Allah kabul etsin.

inşaallah birgün oda nasip olur.bol bol gezin stres atın ve özlem giderin.

tamam canım ama zikirlerini okuduğunu da mutlaka bildir.yasinleri ben not aldım.Allah kabul etsin.

amin canım tabi haber ederim. cumaya varmadan biter inşALLAH. benim çıkmam lazım :) hayırlı akşamlar iyi sohbetler sizeee

bahar birinin bebegine bakmaya başlayacaktı da burda herkes darısı kendi bebeğine demişti:)
tam işe başlayacagı zamanda kendi bebeği geldi :)
uzun ve güzel bi ömrün olsun Nehir Bebek.....

valla canım yarış iyi gidiyo:)
biri yatıyo uyanamıyo birinin miğreni tutuyo
benim için bayag iyi yani
ama kays tan korkuyorum yarın birgün bitti d,ye gelecek o :S

İyi akşamlar kızlar,
iyi akşamlarr sen nasılsın..

doğru diyosun iş bulduyduu..hatta.iş aradığı zamanlarda da kendi bebeğini bakmak nasip olur demiştikk...anam kız meğersem evladını taşıyormuşşş.. yaa rüya gibiii...aminn diyorum ...allah onlara sağlık ve uzun ömürler versin...

kays doktora gidicektii bugün...hatun bizim sokaklarda fink atıyor ama haber yokk eve gelmemiş demekkii..yumurtalar ne alemde acep...2 gün kardasınz...

ayyyy o da hamilelik haberiyle gelirmiş bide

topikten bi haberim

ne için yarışıyosunuz hayırdır

canım 7- 8 kişi 1 aylık dua yarışına girdik.
1 hatim
4444 tefriciye
10000 ihlas
313 ayetelküresi
123 yasin
41 vakıa
41meryem
1001 la havle
hergün 707 ya varis, esmaül hüsna, hacet namazı
ve hatırlayamadıklarım
bitirince kabede dualanacak inşaallah

oyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh

tek başınızamı okuyosunz destek alıyomusunuz

ne deyip kalbinize yüreğinize kuvvet
ALLAH yar yardımcınız olsun

kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmmmm.....

ben geldimmmmmmmmmmm... nasılsınız???

nehir bebek gelmişşşşşşş.....hoşgelmişşşşşşş...baharın gözüaydın olsunnn..rabbim bizlerede nasip etsinnnnnnnnnnn.......

70bin kelime-i tevhidi unutmuşsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…