Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nası yaniiiiiiii
hiç adet görmemişmiii

kız yoksa bizde hamile oluyomuşuzzz

ne güzel olurrrr :)

bende tam olarak bilmiyorum canim hamileligini ogrenince cok girmedi topige sanirim adet oldu bide rahim filmi falanda cekildi bu arada kismet iste rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin canim

ben de okuyamadım tatlım, cumadan bugüne kadar. bahar dışında güzel haber varsa paylaşın kızlar?
esmacvs bugün kontrole gidecekti sanırım? ondan haber alan var mı?

Cnm ben aksam renkli ultrason cektircem 21:45 te. Dualarinda unutma bizi cnm..

candan abla çok sağoll güzel dileklerin için....inan bunlar bizlere ilaç gibi geliyor çünkü hislerimizin tercümanı bir yerde....hayat işte...bizlerde sizlere o güzel haberleri vermek nasip olur....allah sağlık sıhhat versin herkese.....inşallahh hepimiz için hayırlısı ne ise o olucaktır...

tünaydın canımmm gözükmüyorsun....onlar yetiştirmeye çalışıyorlarr ...

şekerler nasılsınız ben varken kaynatın tamamda ne olursunuz ben yokken biraz az konuşun oku oku gözlerim bozulacak acıyın biraz bana
iyi canım şükür iyi haberler almaya başladık...okuyun bacım bir araben okuyordum göbeğim çatlıyorduu ..okumaktan zaman akıp gidiyorrduu..sohbete katılmak ne mümkün...neyse şimdlik aranızdayım..reglim bitince dualarım beni bekliyor...

mrhb kızlar nasılsınız benim girbim yeniledi yine bu kışı griple koyunkoyuna geçirdik valla
himall..
iyi canım sen nasılsın ne var ne yok....geçmişler olsun bu sene kışla aran iyii değil anlaşıldıı...sanırım havalardan kaynaklı birde bünye meselesii. kış olmadi ki bu seene resmen hastalık havasını tenefüs ediyoruz...kime slm versem hasta olması ihtimali yüksek

merhaba canım...çok şükür iyi haftalar bizi bekliyor artık....güzel haberler almayada başladık...artık bir nehir bebeğimiz var...amin canımmm..hepimize rabbim yaşattsın inşallah sende sağlıkla kucağına alıcaksın...inşallahh iyi haberler verirsin sen akşam bizee...görüşrüüz..allah yardım etsin..

önemli değil canım benim aklımda sendeydii...acaba okudumuu...sıkıştırma diye kendinii...inşallah bu haftada tez zamanda tamamlanır..5 okuyoruz sanırım öğrendin

heytt biz neymişiz....teknoloji bile bozuldu...onlarr insanlardan daha mı çabuk bozuluyor ne :))

iyii çok şükürrr...6.5 haftalık hamileyim deyince afallamıştım hamileydi de ben mi kaçırdım diye sanırım adet gördüü....allahın işi yaa ...şıp diye geldi çocukk...önemli olan netice sağlıkları çok şükür iyiii...
a.s. canım sende bizden slm söyle herşeyy zamanla yoluna girecekk..kız bile şaşırmıştır...o kadar hızlı gelişiyor kii..allah yardımcılarıı olsun...

evet canım.bilmiyorum artık benim eşim o kadar inatçı ki zaten zor başlatmıştım.öyle olunca artık katiyen içmez.zaten keçiboynuz kürünü de içmedi akşam delirtti artık beni valla..
canım fayda faydadır bence devam edin....sonrasında pişmann olmaktansa...

merhaba canım iyiyiz haberlerde iyii oluncaa ..insan bir gün bizde bebeğimizi sağlıkla alıcaz diye ümitleniyoruz...sen nasılsın ...inşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını alıcaz...

a.s. canım bizler iyi sen nasılsın..valla canım bir duydum hamiş sıkıntılıydıı yani sözlerinden öyle anlamıştım..bir duyduk doğum yaptıı....

Sukur cnm biz iyiyiz sen nasilsin?

hep dualarımdasınız canım. inan ki ilk önce hamilelere sağlıklı doğum diyorum her duamda.
renkli ultrason rutin bir uygulama mı?

Allah razi olsun cnm.
Evet cnm rutin butun gebelerden istiyolar bu son tahlilimizmis oyle dedi doktor anneyle bebek arasindaki kan akimina bakiliyo ve insallh bebegimin yuzunude renkli olarak gorebilcem:)

Pko vardu cnm bahar arkadasimizda adet gormuyodu ama ara ara lekelenmesi oluyodu.rabbimin mucizesi..
ayy allahh ...gerçekten alahın mucizesiii..rabbim ol dedimii olur....engel mi tanır....birde çevredekiler anlasa...hepsii bahanee.......
esma sıra sende mi oluyorr şimdii...2. bebeğimiz..

ayy allahh ...gerçekten alahın mucizesiii..rabbim ol dedimii olur....engel mi tanır....birde çevredekiler anlasa...hepsii bahanee.......
esma sıra sende mi oluyorr şimdii...2. bebeğimiz..

Tabi cnm rabbim ol desin yeter.bahara asilama bile tutmaz direk tup bebek yaptir demislerdi.ama hic birine gerek kalmadi sukurler olsun.
Evet cnm bildigim kadariyla sira bende .insallah hayirlisiyla bende alirim bebegimi kucagima. Ve sirayla hepiniz cnm rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.

evett hiçbirşeye gerek kalmadıı....hala şaşkınlığımı gizleyemiyorum...allah yardımcımız olsun....canım inşallahh sende bebeğine kavuşacaksın...

selam canlar nasılsınız?
aramızdan bir arkadaş bebeğini kucağına almış sanırım rabbim hayırla huzurla sağlıkla büyütmesini nasip etsin inşallahhh
darısı başımıza :)

canım fayda faydadır bence devam edin....sonrasında pişmann olmaktansa...

bence de canım inşallah ikna ederim de içmeye devam eder. en azından aldığımız kutuyu bitirelim...valla akşamlar bir yandan keçiboynuzu kayanıtorum bir yandan incir havuç .artık yoruldum.bahar 6 ay hamile olduğunu anlamamış mı ya.valla hi şaşırdım sayfaları okuyorum anlamaya çalışıyorum.
allah evladını sağlıkla huzurla ona bağışlasın.bunlar allahın mucizeleri başka bir şeye gerek yok ...

arkadaşlar ben kaçtım işyerindeki mesaim bitti..şimdi eve gidiyorum ev mesaisi başlıyor.lütfen bana dua edin eşim ilacı içmemekte diretmesin.kendinixe iyi bakın sevgiler

selam canlar nasılsınız?
aramızdan bir arkadaş bebeğini kucağına almış sanırım rabbim hayırla huzurla sağlıkla büyütmesini nasip etsin inşallahhh
darısı başımıza :)
a.s. iyi bizde sen nasılsın....evett çok şükür bir arkadaşımız doğum yaptıı hemde allahın mucizesiyle...allah sağlık ve uzun ömürler versin onlara...hayat bundan sonra onlar için dahada renkli olucaktır..inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün...

ammiiiiiinnnnnnn inşallah canım benimmm
iyiyim çok şükür
heyecanla beklemekteyim
eşimden haber gelcek ona göre hazırlık yapcam yarın bursaya gidebiliriz :)
ay dua et ne olur....

geçen haftaki duaları bugün okudum çünkü reglim dün bitti.4 yasin 707 ya varis.enbiya suresi 89. ayeti 100 defa okudum .Allah kabul etsin.

geçen haftaki duaları bugün okudum çünkü reglim dün bitti.4 yasin 707 ya varis.enbiya suresi 89. ayeti 100 defa okudum .Allah kabul etsin.
selam ....nasılsın..istersen özelden de yolla ....görmeyebilir....geçen haftanın duaları tammm..yeni listeye başlandı ..5 yasin 100 ayat 707ya varis okunuyorr....eksiklere tamamlarr sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…