baharla telden konuştum.nehir bebeğimiz 7 aylık dünyaya gelmiş.2 gün küvez sürecinden sonra şimdi anneciğiyle birlikte evdeler.ve her ikisininde durumları iyi.hepinize çok dua ettiğini ve selammlarını iletmemi söyledi.
bitlensin anam seni sevmeyen bitlensin....seni seviyorum sende beni sev tamami
Anne Perşembe günü sancılanmış, gece hastaneye yatmış. Bebek, Cuma günü dünyaya gelmiş. Bu gün akşam üzerine doğru evlerindeydim zaten onlar da hastaneden yeni çıkmışlar.
Çok tatlı çok maşallah. Çene gamzesi var. :) Minicik, tatlı mı tatlı bir kız.
Dedesi kulağına ezanıyla adını koydu, bana da kısmet oldu orada bulunmak. Anne biraz yorgun ve bitkin tabii ki. Bir de dudakları falan çok çatlamış üst dudağında uçuk türü epey çatlakları ve kabarıkları vardı dudaklarında annenin, bunun dışında genel durum itibariyle anne de bebek de çok iyi durumdalar.
Önce Allah'a sonra da bebeğin babaannesine emanet ettiğimde çok iyiydiler ben yanlarından ayrılırken. :)
.KIZLAR BAHAR27 ALLHIN İZNİYLE BEBİŞİ ALMIŞ KUCAĞINA.İLK BEBEBĞİMİZ GELDİ DÜNYAYA.ÇOK ŞÜKÜR.TOPİĞİN İLK GÖZ AĞRISI.HALAYLAR ÇEKİLSİN
senide seviyorum...şimdi diğer kızlarda teker teker dermiş...en iyisii ben burdan yazayım hepiiiiciiiiiiniiiiziii seviyorum...
mrhb kızlar nasılsınız benim girbim yeniledi yine bu kışı griple koyunkoyuna geçirdik valla
Merhaba kizlar.. Hepinize iyi haftalar..
Bahar dogum yapmis cok sevindim ama bi okadarda sok oldu:) mucize bebek dunyaya gozlerini acti demek. Vatana millete hayirli evlat olur insallah nehir bebek..rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari insallah..
Kizlar bu arada aksam benim renkli ultrason icin randevum var dualarinizi eksik etmeyin bu son tahlilimiz insallah bi sorun cikmaz..
gerçekten miii? kaç haftalık doğmuş oldu bebeiş? baharcım hiç yaşayamadı gebeliğini. inşallah bebeğini doya doya kokluyodur şimdi o günleri telafi eder.
kullanan arkadaşlarım oldu ama benim eşim hiç kullanmadı. belki birkaç gün alışma sürecinde yapmıştır ağrı. sonra geçebilir. yazık, zaten pahalı bir ilaç bari almıışken bitirse dişini sıkıp.
baharla telden konuştum.nehir bebeğimiz 7 aylık dünyaya gelmiş.2 gün küvez sürecinden sonra şimdi anneciğiyle birlikte evdeler.ve her ikisininde durumları iyi.hepinize çok dua ettiğini ve selammlarını iletmemi söyledi.
ayy çok sevindim, maşallah Bahar a de, Nehir e de. Allah bir ömür hiç ayırmasın.
Merhaba kızlar,nasılsınız?
Benim fazla vaktim yok,napıyosunuz diye geldim ay iyikide gelmişim..Elhamdüliilah ne güzel bir haber aldık bugün
Tekrar tebrik ediyorum Baharcım
Kızlar güya sabah kalkıp dualara başlıcaktım nerdee uyumuşum
Ben şimdi fazla kalamıyorum,çıkıp biraz dualarımı okuyayım
Sizlere keyifli sohbetler diliyorum,öpüyorum görüşmek üzere inşaallah
İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın.En yakın zamanda senin de böyle haberlerini alırız inşallah canım.
Bende çıkmak zorundayım çok okumam gerek çokkkkk Allah yardımcımız olsun
canlar ben çıkıyorum.acayip derecede migrenim tuttu.sardım kafayı yatayım biraz.inşaallah iyi olursam akşama görüşürüz.Rabbim şafi ismiyle herkese şifa versin.Allah emanet olun.esmasvs canım seninde bu gün Rabbim işini rast getirsin.hayırlı ve güzel haberlerle gel inşaallah.bunuda sorunsuz atlatacaksın Allahın izniyle.
evet canım.bilmiyorum artık benim eşim o kadar inatçı ki zaten zor başlatmıştım.öyle olunca artık katiyen içmez.zaten keçiboynuz kürünü de içmedi akşam delirtti artık beni valla..
canlar ben çıkıyorum.acayip derecede migrenim tuttu.sardım kafayı yatayım biraz.inşaallah iyi olursam akşama görüşürüz.Rabbim şafi ismiyle herkese şifa versin.Allah emanet olun.esmasvs canım seninde bu gün Rabbim işini rast getirsin.hayırlı ve güzel haberlerle gel inşaallah.bunuda sorunsuz atlatacaksın Allahın izniyle.
Hamdolsun canım bende iyiyim,güzel başladım güne,yeni gün yeni umutlar
İnanıyorum hayatım inşaallah hepimiz bu haberi vericez sıra sıra
Gece müsaitsen gelsene konuşuruz canım
Amin tatlım,Rabbim kolaylıklar versin ve kabul etsin şimdiden
Hadi çıktım
Merhaba kizlar.. Hepinize iyi haftalar..
Bahar dogum yapmis cok sevindim ama bi okadarda sok oldu:) mucize bebek dunyaya gozlerini acti demek. Vatana millete hayirli evlat olur insallah nehir bebek..rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari insallah..
Kizlar bu arada aksam benim renkli ultrason icin randevum var dualarinizi eksik etmeyin bu son tahlilimiz insallah bi sorun cikmaz..
ayyy ne güzel şükürler olsun kızın hamileliğini öğrenmesiyle kucağına alması bir oldu Allah uzun ömürler versin bebişinee :)))
Kızlarrrr bugün ben geldim kimseler yokkk(((
selamınaleyükm kızlar nasılsınız
bahar27 ne zaman hamile kaldı kızlar
ben yanlışmı hatırlıyorum tüpe gitcekti oo
neyse bebişini dünyaya getirmiş
ALLAH cc sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah fıstık kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?