Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayy çok sevindim, maşallah Bahar a de, Nehir e de. Allah bir ömür hiç ayırmasın.

bitlensin anam seni sevmeyen bitlensin....seni seviyorum sende beni sev tamami

Sende seviliyosun canım

Ay maşaallah,Candan ablacım ne güzel bir haber bu,Allah razi olsun haber verdiğin için

Rabbim hayırlı evlat eylesin,sağlıklı uzun ömürler versin meleğimizle ailesine

Benim için Baharın bu durumu çok başka nedense,bir mucize,Allahın en güzel lütuflarından birini yaşadı,Rabbim her zaman böyle güzellikler yaşatsın arkadaşımıza

.KIZLAR BAHAR27 ALLHIN İZNİYLE BEBİŞİ ALMIŞ KUCAĞINA.İLK BEBEBĞİMİZ GELDİ DÜNYAYA.ÇOK ŞÜKÜR.TOPİĞİN İLK GÖZ AĞRISI.HALAYLAR ÇEKİLSİN

Hoşgeldin Nehir bebekkk

senide seviyorum...şimdi diğer kızlarda teker teker dermiş...en iyisii ben burdan yazayım hepiiiiciiiiiiniiiiziii seviyorum...

mrhb kızlar nasılsınız benim girbim yeniledi yine bu kışı griple koyunkoyuna geçirdik valla

Merhaba tatlım,hamdolsun iyiyiz,çok güzel bir haber aldık,Baharımız doğum yapmış Nehir bebek dünyaya açmış gözlerini

Geçmiş olsun canım,mevsim geçişlerinden hep,dikkat et kendine

Dualarımız seninle canım,inşaallah sorunsuz bir şekilde hallolur tüm işleriniz,Rabbim yariniz yardımcınız olsun

evet canım.bilmiyorum artık benim eşim o kadar inatçı ki zaten zor başlatmıştım.öyle olunca artık katiyen içmez.zaten keçiboynuz kürünü de içmedi akşam delirtti artık beni valla..

Ve aleykümselam canım...Baharla tekrar görüşürseniz bizden de çok selam söyle,hayır dualarımızı tebriklerimizi iletiver,dualarında unutmasın bizleri..Meleğinide onuda öpüp sevgilerimizi gönderiyoruz

Merhaba kızlar,nasılsınız?

Benim fazla vaktim yok,napıyosunuz diye geldim ay iyikide gelmişim..Elhamdüliilah ne güzel bir haber aldık bugün

Tekrar tebrik ediyorum Baharcım

Kızlar güya sabah kalkıp dualara başlıcaktım nerdee uyumuşum

Ben şimdi fazla kalamıyorum,çıkıp biraz dualarımı okuyayım

Sizlere keyifli sohbetler diliyorum,öpüyorum görüşmek üzere inşaallah

As canım tekrar konuştuğunda bizim selamımızı da ilet olur mu ? İkisininde iyi olmasına çok sevindim teyzeleri sevsin yesin minik nehirimizi

İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın.En yakın zamanda senin de böyle haberlerini alırız inşallah canım.

Bende çıkmak zorundayım çok okumam gerek çokkkkk Allah yardımcımız olsun

canlar ben çıkıyorum.acayip derecede migrenim tuttu.sardım kafayı yatayım biraz.inşaallah iyi olursam akşama görüşürüz.Rabbim şafi ismiyle herkese şifa versin.Allah emanet olun.esmasvs canım seninde bu gün Rabbim işini rast getirsin.hayırlı ve güzel haberlerle gel inşaallah.bunuda sorunsuz atlatacaksın Allahın izniyle.

İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın.En yakın zamanda senin de böyle haberlerini alırız inşallah canım.

Bende çıkmak zorundayım çok okumam gerek çokkkkk Allah yardımcımız olsun

Hamdolsun canım bende iyiyim,güzel başladım güne,yeni gün yeni umutlar

İnanıyorum hayatım inşaallah hepimiz bu haberi vericez sıra sıra

Gece müsaitsen gelsene konuşuruz canım

Amin tatlım,Rabbim kolaylıklar versin ve kabul etsin şimdiden

Hadi çıktım

Ay canım sende demi var migren,bende de var.Geçmiş olsun Rabbim Şafi İsmi Şerifiyle Şifa versin.

Görüşmek üzere,bende çıktım Allaha emanetsiniz

evet canım.bilmiyorum artık benim eşim o kadar inatçı ki zaten zor başlatmıştım.öyle olunca artık katiyen içmez.zaten keçiboynuz kürünü de içmedi akşam delirtti artık beni valla..

zorla ben de içiremezdim canım. 1 ay anca yaptı kürü. onda da hazır özünü içiyodu yani.

kızlar bahar bebiş için hazırlık yapabildi mi? çok hızlı gelişti herşey. Allahtan saqğlıkla aldı kucağına.

Çok geçmiş olsun canım şimdi yat dinlen akşama bomba gibi gel inşallah

İnş kuzum inş.Benim koca bebekten bana sıra gelirse gelirim inşallah canımcım

Allah razi olsun cnm. Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin..

ayyy ne güzel şükürler olsun kızın hamileliğini öğrenmesiyle kucağına alması bir oldu Allah uzun ömürler versin bebişinee :)))
Kızlarrrr bugün ben geldim kimseler yokkk (((

selamınaleyükm kızlar nasılsınız

bahar27 ne zaman hamile kaldı kızlar

ben yanlışmı hatırlıyorum tüpe gitcekti oo

neyse bebişini dünyaya getirmiş
ALLAH cc sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah fıstık kızına

Son düzenleme:
selamlar kizlar nasilsiniz?yine sayfalar dolmus okuyamadim ama Baharin guzel haberini aldim cok sukur Rabbim ikisinede saglik sihhat versin insallah ne kadar buyuk surprizlerle geldi ya masallah

seyyancim ben dualarimi bitirdim rabbimin izniyle msj yollayamiyorum sana niyeyse

canim kendide bilmiyormus hamis oldugunu ogrendiginde 6bucuk aylikti bebiste 7 aylik dunyaya gelmis saglikli olarak cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…