Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Leblebi kardeşliği kuralım mıııı,bundan sonra bizim adımız leblebi güzeli olsun Reyyancım

2 tarafta leblebi göndersin biz karar verilim
acılı güzel oluyo yaw
D
tabiiiii neden olmasınnn
Ayy Seyyancımmm Yengenin kızkardeşi gelin mi geldi buraya,nerde merkezde mi

Ben merkezde değilim,geleceğin zaman haberleşelim görüşelim inşaallah canım

benimde annemin dayısının torunun eşi tavşanlılı

ama eğirdirde oturuyolar kaç yıldır gerçi

ablamın eşi yani tavşanlılı olan sonra memurluğu kazandı istanbula gitti

velhasıl kelam tavşanlılı bi akrabamız var

merkezde değil canım.tavşanlıda.evet gelin geldi.kayınpederi orada bir okulda müdür.kız gelmemmi.yihuuuuuuuuuuu

2 tarafta leblebi göndersin biz karar verilim
acılı güzel oluyo yaw

Sen iste hayatım,gönderirim valla ne demek

bi seyyan diyodur zaten

ama harbi 2.senden duyuyorum

biriden daha duymuştum senle 2 oldu

seyyanın desteğiyle 3 oldu

Ay canım güldük muhabbet ettik ama gerçekten leblebinin anavatanı Tavşanlıdır

Sen aslen Çorumlu musun Reyyancım

Bak ne göstericem

Ankara yolu Başkent dinlenme tesislerinden bi görüntü

klavyemde bazi tuslar bozuldu sanirim ne yapsam ki/ s nin alt noktalisina basinca ; oluyo

Ayy çok sevindiiimm,nasip canım ya belli olmaz,gelirseniz eğer mutlaka beklerim görüşürüz inşaallah

merkezde değil canım.tavşanlıda.evet gelin geldi.kayınpederi orada bir okulda müdür.kız gelmemmi.yihuuuuuuuuuuu

Akraba çıkarız belki Bende Tavşanlılıyım

Gelirsen ben uçar kaçar gelirim oraya,inşaallah görüşürüz canımcım

''''bende dav;anliyi hic duymamistim/
bu da benden

Kırıkkale Şiirleri - Kırıkkale Bir Güneştir! ...

Çorum ' a yakın belde, Solakyurt ve Delice,
Durdu ansızın posta, Balışeyh ' e gelince,
Bu yol Kayseri yolu, sonra Sivas, Erzurum,
Kişi bir hoş oluyor, Memleket ' i sevince...

Bahşili ve Yahşihan... Karakeçili, Keskin...
Dağlarda bir Köroğlu, altındaki at eşkin...
Çelebi ' ye gel bir yol; Kırşehir ' e geçelim,
Ağam, yön mü şaşırdın? ... Kırıkkale Güneş ' in! ...

klavyemde bazi tuslar bozuldu sanirim ne yapsam ki/ s nin alt noktalisina basinca ; oluyo

kız sen tanırsın o zaman özelden adını yazıcam şimdi.bak buna halay da çekerim.rap te yaparım

tatlıı o üstekinden düşmüşe benziyo
tam okuyamadım ama üsteki leblebilerde tavşanlı diye bişey yazmıyo
da hadi kalbin kalmasın tavşanlının oluvesin gari
ama özdeşleşme bakımından durum ortada
hem biz kardeş olduk artıkk sen üzme kendini bu kadar

belki bir günninsanoğlı kuş misali

oluuuuuuuuuuuuuuuurr

leblebidaşım benmmmmmmmm

Herkess memleket şiirleri paylaşmaya başladıı Seyyan bi Bursa şiiride senden bekliyoz

Merhaba

Önce hatır sorarak başlayayım, ardından da bir şey daha sorayım.

Forum sayfanızda bir sorun var mı? Bende çok çok yavaş ve uzun sürede açılıyor da. Onun için soruyorum.

Listeye bakmak için geriye dönük sayfalara bakayım dedim ama nafile. Dakikalarca sürüyor bir sayfanın açılması.

Seyyancığım;

Sanırım listeyle sen ilgilendiğini söylemiştin öyle değil mi?

Ben yine her zamanki şekilde okudum. 5-707 şeklindeki haliyle. Niyetimi de bu hafta okunacaklar niyetine diyerek ediyorum.

Sayıda bir problem yoksa, listeyi bu şekilde düzenleyebilirsin.

BURSA'DA ZAMAN

Bursa'da bir eski cami avlusu,Küçük şadırvanda şakırdıyan su;Orhan zamanından kalma bir duvar...Onunla bir yaşta ihtiyar çınarEliyor dört yana sakin bir günü.Bir rüyadan arta kalmanın hüznüİçinde gülüyor bana derinden.Yüzlerce çeşmenin serinliğindenOvanın yeşili göğün mavisiVe mimarîlerin en ilâhisi.Bir zafer müjdesi burda her isim:Sanki tek bir anda gün, saat, mevsimYaşıyor sihrini geçmiş zamanınHâlâ bu taşlarda gülen rüyanın.Güvercin bakışlı sessizlik bileÇınlıyor bir sonsuz devam vehmiyle.Gümüşlü bir fecrin zafer aynası,Muradiye, sabrın acı meyvası,Ömrünün timsali beyaz Nilüfer,Türbeler, camiler, eski bahçeler,Şanlı hikâyesi binlerce erinSesi nabzım olmuş hengâmelerinNakleder yâdını gelen geçene.Bu hayâle uyur Bursa her gece,Her şafak onunla uyanır, gülerGümüş aydınlıkta serviler, güllerSerin hülyasıyla çeşmelerinin.Başındayım sanki bir mucizenin,Su sesi ve kanat şakırtılarındanBillûr bir âvize Bursa'da zaman.Yeşil türbesini gezdik dün akşam,Duyduk bir musikî gibi zamandanÇinilere sinmiş Kur'an sesini.Fetih günlerinin saf neşesiniAydınlanmış buldum tebessümünle.İsterdim bu eski yerde seninleBaşbaşa uyumak son uykumuzu,Bu hayâl içinde... Ve ufkumuzuÇepçevre kaplasın bu ziya, bu renk,Havayı dolduran uhrevî âhenk..Bir ilâh uykusu olur elbetteÖlüm bu tılsımlı ebediyette,Belki de rüyâsı bu cetlerin,Beyaz bahçesinde su seslerinin.

duymazsın tabi tatlımmm

Herkess memleket şiirleri paylaşmaya başladıı Seyyan bi Bursa şiiride senden bekliyoz

anammmm
hakkatten yaaawwww bazisinda tavsanli leblebisi yaziyo bazisinda corum

amin canım Allah razı olsun ay canım ya ben çok kişiye umut oldum ama muhatın dediği gibi
ameliyattan çok korkuyorum dedim oda bana örnek ol ödlek ol demedik sana demezmi eşimin diline düştüm ödlek karım diyor bana
inşallah topik açıcam o zaman daha çok kişiye umut olucam inşallah
amin canım Rabbim herkesin hayırlı muradını versin inşallah

hoşgeldin candan ablacım.evet listeyi ben düzenliyorum.5 yasin 707 ya varis okundu olarak yazdım .Allah kabul etsin.ayrıca bu hafta okunacak kişiler arasında sende varsın.Rabbim dularını kabul etsin.

ayyyy bunu defalarca okumustum = ]
leylek hastanesi var mi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…