Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım benim ağlar dan kastım evladıyla terbiye olsun manasında değil ki zaten anneliği hissetmiş biri olarak bunu düşmanıma bile dilemem ama böyle insanlara sinir oluyorum.ama rabbim elbet öyle hissettirenide imtihan eder can yaktığı şeyle

Kızlar naber,geçmişi okumadan direk atladım,kimler var kimler yok nasılsınız
oşş geldin canım
iyiyiz canım herkes içindeki kurtları döküyo

demen olur mu

canım arkadaşlarım ben dualarımı okudum Rabbim hepimizin gönlümüzün hayırlı muradını versin bebişlerimizi biran evvel kucağımıza alalım inşallah
Rabbim gönlünden geçen tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah...
biliyormusun sen benim ve doktorun eşinin hiç çocuğu olmaz dediği bir arkadaşımın umudusun .
ağlıyor bende senden mücadelenden bahsediyorum ona...
Rabbim senin ve tüm arkadaşlarımızın yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah...

kız hoşgeldin.ne var ne yok.bugün çok zarardayım.daha bir tesbih bile çekmedim(çekemedim),hatim okumadım(okuyamadım)...bu akşam hepiciğinizin erkenden uykusu gelir inşaallah.bende sizi geçerim heh heh heeeeee

utanma giiiii...simdi birdaha soruyorum beni seviyormusun......benimle......bu topikte bebelerimizi sebelerimizi butup yasli ebeler olana kadar arkadas olurmusun......

sonsuza dek evet evet eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

utanma giiiii...simdi birdaha soruyorum beni seviyormusun......benimle......bu topikte bebelerimizi sebelerimizi butup yasli ebeler olana kadar arkadas olurmusun......
huhhhhh hhuuuuuuuuuuuuuu :O ☺☺☺☺☺
selamunaleykum muhatcım nasılsın...ne var ne yok....

saol canım iyiyim sen nasılsın
az uğruyon artık

huhhhhh hhuuuuuuuuuuuuuu :O ☺☺☺☺☺

saol canım iyiyim sen nasılsın
az uğruyon artık
hamd olsun iyiyim. kayınbabam cuma günü çıktı hastaneden ... gelen giden eksik olmuyor.
dünde cenaze vardı, kayınbabamın halası vefat etti.. baya yoğunuz anlıycan bu akşam spora zor gittim..
baya uzamış sayfalar . takip edemedim fazla...

turkuazcım nasılsın.seni böyle aramızda daha sık görmek çok güzel.

kız hoşgeldin.ne var ne yok.bugün çok zarardayım.daha bir tesbih bile çekmedim(çekemedim),hatim okumadım(okuyamadım)...bu akşam hepiciğinizin erkenden uykusu gelir inşaallah.bende sizi geçerim heh heh heeeeee
sen öyle san şekerim az sonra neyi bitirdiğimi yazcam şoooook olcan :O

sonsuza dek evet evet eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
ayagına basssss ayagına basssssssss

canım bu sayfaları okumaktan daha iyi spor mu olur
Allah geleni gideni eksik etmesin canım.
sen nasılsın bebeiş için var mı plan

elbette çok seviniyoruz RABBİMİN hikmetini görüne kolayda olsa zor da olsa hepsi mucüze sonuçtaa

ama o burukluk illaki oluyor
ama birazcıkta ince düşünebilseler keşke
Kızlar naber,geçmişi okumadan direk atladım,kimler var kimler yok nasılsınız

kız çorum da pek sapa ama çorum var seçeneklerim arasında

anammmm yeni bişi öğrendim :) bilmiyodum ki ben:)

böyle beddua mı olur yawww
Allah sizi bildiği gibi yapsın
inşallahhh bizi en kısada hamileler kervanına katar
seni de tabiii :)
ama gülceği çıkanların kaytan bıyığı çıksın be kuzu

hem çorum sapada bursa diilmi yanii

ALLAH iyiliğini versinnn

evlenme teklifi gibi

Hamdolsun canım,Rabbim böyle hayırlı haberleri ard arda almamızı nasip etsin
oyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh

tek başınızamı okuyosunz destek alıyomusunuz

ne deyip kalbinize yüreğinize kuvvet
ALLAH yar yardımcınız olsun

Destek alıyoz,bize katılsanaa canım sende,geç kalmış sayılmazsın,istersen sadece bi tesbih hatimi bile yapsan olur,ismin Beytullaha gitmiş olur,İsminle dua olur Orada sanada inşaallah

aYYYYYYYYYY KEŞEKE BENDE ŞİMDİ ÖĞRENSEM DE YARIN DOĞURSAMM

Keşkeee

Üzülme dengesiz çok,bende annemlere gidecemya,oraya onları geçirmek için birsürü eş dost akraba gelecek,inanır mısın bana yine sorarlarsa şunu derim,bu bana bunu derse bende ona şöyle cevap veririm diye kafamda kurup duruyom,paronoyak olcaz kendimize ediyoz valla,umrunda değil kimsenin

Kızlaaar ben gelldiiiiimm nasılsınız

Hoşgeldin canım,hamdolsun iyiyim sen

İnşaallah keseyi görürsün,meleğin seninledir,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına aldığın günleride göstersin,bizi haberdar et canım durumundan merak ederiz

GÜLCEĞİ ÇIKMAK NE :26:

canımm çokk geçmiş olsun ne menem bi ağrıdır bilirim
ALLAH cc şifa versin inşallahh

hem muhat çoruma gelcek napsun BURSA DA

SEMİYO O BURSAYI

Kütahya dururken Çoruma niye gelsin ayol

o gülenlerin inşallah 2 günde bi bıyığı çıkarda epilasyona vakit bulamazzzzz

Böyle beddua mı olur oyhh

hosgeldin balim gulum dadliiim..iyi etmisin atla aslanim benim

Hoşbuldum balım çiçeğim böceğim gülüm goncam Atlarım uçarım her türlüsü var bizde Nasılsınız

oşş geldin canım
iyiyiz canım herkes içindeki kurtları döküyo
demen olur mu

Hoşbuldum canımcım Kız ben çok kurtluyumdur,dökmeye başlarsam yandınız

Ayy ne kadan üzüldüm Seyyanım bi bilsen

Sen öyle saan,bu gece bende uyumamkiii,kociş nöbetçi,sabaha kadar o tesbih senin bu dua benim,uçuşa geçicem nihahaa

turkuazcım nasılsın.seni böyle aramızda daha sık görmek çok güzel.

Merhaba cnm
Çok şükür cnm iyi diyeyim iyi olayım inş
Yorgunum çok. Hiç dînlenemiyorum kaç haftadır sürekli koşturmaca
Bu haftayı da hayırlı şekilde atlatırsam iyi olucam inş.
Evet akşamları bakıyorum sizlere vakit bukdukça. İyi geceler hepinize ben uyuyayım
Yarın yoğun bir gün beni bekler
Kendinizie iyi bakın hayırlı akşamlar Allah a emanet olsun süper enerjik kadınlar

canım bu sayfaları okumaktan daha iyi spor mu olur
Allah geleni gideni eksik etmesin canım.
sen nasılsın bebeiş için var mı plan
aynen öyle okuyunca spor oluyo...
bebiş için son adetimin son günü süt maydonoz buharı yaptım. tutarsa (inşallah tutar) burda herkese tavsiye edeceğim ...
ama eşimin bişeyler yapması lazım.. Rabbim izin ederse eşimde bu konuda yumuşarsa başka doktora gitmek istiyorum.. yada en azından keçiboynuzu kürü yapmamız lazım...

inşalah canımm reglim bitince tam hızla başlayım bu gecede ya varislerimi çekeyim
ne zaman gidiyor annnenler ALLAH cc nasip ederse
paranoyoğa gelince ben çoktaaaaan oldummm

heee kütahyaa nireeeeeeeeee çorum nireee

bu arada kütahyanın değil çorumun leblebisi daha güzelll

canım hani panax var ya .
acaba ondan alıp yemegine mi katsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…