tatlım yanlış anşlamışssın çocuk uğraşan benim o değil.yani benim onca uğraştığımı bildiği halde nasıl böyle bir söylemde bulunur diye çok üzüldüydüm.ama sonra anladım ki herkes feraset sahibi değildir.gülmesinin gelmesi de katı kalpliliğindendir.ne acı aslında .sonra işte aramızdaki fark bu dedim ve sustum.
allah korusun canım.asla öyle bişi diyemem.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.ama dilerim bir gün anlar hatasını.içim o kadar acıdıydıki...........
hosgeldin balim gulum dadliiim..iyi etmisin atla aslanim benimKızlar naber,geçmişi okumadan direk atladım,kimler var kimler yok nasılsınız
cnm sana ozel mesaj atamadim arkadas degilmisiz..sana teklif ediyorum benimle......benimle.....benimle......arkadas olurmusun.............ben dualarimida tesbihleride cektim haberin olaaa
oşş geldin canımKızlar naber,geçmişi okumadan direk atladım,kimler var kimler yok nasılsınız
haaa tamam..bende diyorum bunu yasayan kader arkadasina nasil boyle soyler....aslinda bi insan bi insana soylemez ama dedigin gibi..herkeste boyle bi dusunce kapasitesi olsaydi,canimiz yanmasaydi o zaman mutlulugun ne demek oldugunu bilmezdik...bos ver onlar anlamaz hep konusurlar haep akil verirler,bugunde esimin halasini gorduk almanyada yasiyo gezmeye gelmis buraya.esim kediden bahsetti ne yapacan kediyii tuyu dokulur kokar sonrada..aaaahh ahhh bitane bebeyin olsa sende ugrasmazsin boyle kediyle felan dedi..bende dedim kedi benim evimde ama ben sevdigim icin bebeyim olsa bile birakmam onu dedim..iyi demismiyim
Rabbim gönlünden geçen tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah...canım arkadaşlarım ben dualarımı okudum Rabbim hepimizin gönlümüzün hayırlı muradını versin bebişlerimizi biran evvel kucağımıza alalım inşallah
haaa tamam..bende diyorum bunu yasayan kader arkadasina nasil boyle soyler....aslinda bi insan bi insana soylemez ama dedigin gibi..herkeste boyle bi dusunce kapasitesi olsaydi,canimiz yanmasaydi o zaman mutlulugun ne demek oldugunu bilmezdik...bos ver onlar anlamaz hep konusurlar haep akil verirler,bugunde esimin halasini gorduk almanyada yasiyo gezmeye gelmis buraya.esim kediden bahsetti ne yapacan kediyii tuyu dokulur kokar sonrada..aaaahh ahhh bitane bebeyin olsa sende ugrasmazsin boyle kediyle felan dedi..bende dedim kedi benim evimde ama ben sevdigim icin bebeyim olsa bile birakmam onu dedim..iyi demismiyim
utanma giiiii...simdi birdaha soruyorum beni seviyormusun......benimle......bu topikte bebelerimizi sebelerimizi butup yasli ebeler olana kadar arkadas olurmusun......
huhhhhh hhuuuuuuuuuuuuuuutanma giiiii...simdi birdaha soruyorum beni seviyormusun......benimle......bu topikte bebelerimizi sebelerimizi butup yasli ebeler olana kadar arkadas olurmusun......
selamunaleykum muhatcım nasılsın...ne var ne yok....
hamd olsun iyiyim. kayınbabam cuma günü çıktı hastaneden ... gelen giden eksik olmuyor.huhhhhh hhuuuuuuuuuuuuuu:O ☺☺☺☺☺
saol canım iyiyim sen nasılsın
az uğruyon artık
sen öyle san şekerim az sonra neyi bitirdiğimi yazcam şoooook olcan :Okız hoşgeldin.ne var ne yok.bugün çok zarardayım.daha bir tesbih bile çekmedim(çekemedim),hatim okumadım(okuyamadım)...bu akşam hepiciğinizin erkenden uykusu gelir inşaallah.bende sizi geçerim heh heh heeeeee
ayagına basssss ayagına basssssssss
sonsuza dek evet evet eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
hamd olsun iyiyim. kayınbabam cuma günü çıktı hastaneden ... gelen giden eksik olmuyor.
dünde cenaze vardı, kayınbabamın halası vefat etti.. baya yoğunuz anlıycan bu akşam spora zor gittim..
baya uzamış sayfalar . takip edemedim fazla...
canım bizim bu yazdıklarımızı dışardan biri okusa hamile haberi aldığımızda üzülüyoruz zannedip bizi bencil ilan ederler.ama bu çok zor ve garip bir şey.insana her duyguyu aynı anda yaşamayı öğretiyor.sen sorunlu değilsin.sorun senin,benim,nekadarzorun,muhatın vs.vs.hepimizin etrafındaki insanlarda.bizleri anlamak zor.zor olduğu için biz burada buluştuk zaten.Rabbim buluşturdu.benim gibi hissedenlerde varmış dedim ben ilk buraya girdiğimde.ve bu süreçte yaşadıklarımın ne kadar doğal şeyler olduğunu anladım.başkasına her ne kadar garip gelsede.sen sorunlu değilsin o yüzden sorunlu onlarama az öncede yazdım herkes feraset sahibi olamaz.bizede hep ferasetsizler denk gelmiş ne edem
Kızlar naber,geçmişi okumadan direk atladım,kimler var kimler yok nasılsınız
inşallahhh bizi en kısada hamileler kervanına katarkız çorum da pek sapaama çorum var seçeneklerim arasında
anammmm yeni bişi öğrendim :) bilmiyodum ki ben:)
böyle beddua mı olur yawww
Allah sizi bildiği gibi yapsın
utanma giiiii...simdi birdaha soruyorum beni seviyormusun......benimle......bu topikte bebelerimizi sebelerimizi butup yasli ebeler olana kadar arkadas olurmusun......
merhaba canım...çok şükür iyi haftalar bizi bekliyor artık....güzel haberler almayada başladık...artık bir nehir bebeğimiz var...amin canımmm..hepimize rabbim yaşattsın inşallah sende sağlıkla kucağına alıcaksın...inşallahh iyi haberler verirsin sen akşam bizee...görüşrüüz..allah yardım etsin..
oyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh
tek başınızamı okuyosunz destek alıyomusunuz
ne deyip kalbinize yüreğinize kuvvet
ALLAH yar yardımcınız olsun
aYYYYYYYYYY KEŞEKE BENDE ŞİMDİ ÖĞRENSEM DE YARIN DOĞURSAMM
Evet onu hep yapıyor niye duygularını bu kadar saklamaya çalışıyor ki
ne olur benim kadar belli etse
dün birazda eltim üzdü beni
4.ye hamile
çocukluğumu balatcamda bağlatcam
başka laf yok
istemiyodukda oldu
Kızlaaarben gelldiiiiimm nasılsınız
arkadaşlar iki ay önce falan katılmıştım buraya.dua için.6 haftalık hamile çıktım çok mutlu olduk eşimle.bugün doktora gittik kese göründü ama bebeği göremedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi nete baktım boş gebelik diye birşey varmış bide.ne zormuş bu işler bi taraftan midem bulanıyor bi taraftan ağlıyorum dua eder misiniz bebeğim hafta ya görünsün Allah içimi ferahlatsın lütfen...
GÜLCEĞİ ÇIKMAK NE :26:
canımm çokk geçmiş olsun ne menem bi ağrıdır bilirim
ALLAH cc şifa versin inşallahh
hem muhat çoruma gelcek napsun BURSA DA
SEMİYO O BURSAYI
o gülenlerin inşallah 2 günde bi bıyığı çıkarda epilasyona vakit bulamazzzzz
hosgeldin balim gulum dadliiim..iyi etmisin atla aslanim benim
oşş geldin canım
iyiyiz canım herkes içindeki kurtları döküyo
demen olur mu
kız hoşgeldin.ne var ne yok.bugün çok zarardayım.daha bir tesbih bile çekmedim(çekemedim),hatim okumadım(okuyamadım)...bu akşam hepiciğinizin erkenden uykusu gelir inşaallah.bende sizi geçerim heh heh heeeeee
turkuazcım nasılsın.seni böyle aramızda daha sık görmek çok güzel.
aynen öyle okuyunca spor oluyo...canım bu sayfaları okumaktan daha iyi spor mu olur
Allah geleni gideni eksik etmesin canım.
sen nasılsın bebeiş için var mı plan
Destek alıyoz,bize katılsanaa canım sende,geç kalmış sayılmazsın,istersen sadece bi tesbih hatimi bile yapsan olur,ismin Beytullaha gitmiş olur,İsminle dua olur Orada sanada inşaallah
Keşkeee
Üzülme dengesiz çok,bende annemlere gidecemya,oraya onları geçirmek için birsürü eş dost akraba gelecek,inanır mısın bana yine sorarlarsa şunu derim,bu bana bunu derse bende ona şöyle cevap veririm diye kafamda kurup duruyom,paronoyak olcaz kendimize ediyoz valla,umrunda değil kimsenin
Kütahya dururken Çoruma niye gelsin ayol
Böyle beddua mı olur oyhh
aynen öyle okuyunca spor oluyo...
bebiş için son adetimin son günü süt maydonoz buharı yaptım. tutarsa (inşallah tutar) burda herkese tavsiye edeceğim ...
ama eşimin bişeyler yapması lazım.. Rabbim izin ederse eşimde bu konuda yumuşarsa başka doktora gitmek istiyorum.. yada en azından keçiboynuzu kürü yapmamız lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?