oldu galıba kızlar goruyomusunuzz??
oyyyy kuzum cok tatli annesi Rabbim nazarlardan saklasin seni masallah subhanallahuyuyor gibi kiyamam
dırsegını gordun dımı cnm bıturlu cekmedı ordan dr da onu bıraz yok etmek için oynadı bıraz oyuzdn bıraz resım kalıtesı dustu yoksa ılk halı daha net duruyodu
oldu galıba kızlar goruyomusunuzz??
bende gördümmmm :))) maşallah yaaa valla uyuyo gibiii ayyyy
neyi gördünüz esmanın kızınımı kaçırdımmmııııııııı
evet resimlerle hasret giderdimm ...ellerine sağlık...Sürprizcim sana da iyi geceler.bursaya hasret gidermişsindir biraz olsun resimlerle.allaha emanet ol.yarın görüşürüz nasipse.öptüüüüüüüüüm
slm canım....bebiş büyüyor demekki daha sık yemen gereklii beslenmesi için belki ondandır..kızlar ben artık açlıgımı hıssettığm an tıtreme başlıyo bayılacak gıbı oluyorum
yalnız bıseyler yemek çok zor ya
inşallah fiyat düşer ama ..pek sanmıyorum..belki 1 milyar düşerler...bizim gelinde vardıı evlenince aldırdı..2 milyar sanırım küsüratı varmıbilmiyorum...onun için 1 yıl beklediler...hamile kaldı...ve şubatta doğum yaptı nerdeyse 2 yıl geçti...her yıl bir milyar artsa 4 milyarr kaba taslak ama...senin operasyon la onun operasyonu aynı mı bilemem..selam şekerler nasılsınızbende şimdi miyom ameliyatı için doktorla görüşmeye gidicem inşallah insafa gelrde fiyatta indirim falan yapar 5000tl az para değil hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırım sonra gelsin bebişlerim
merhaba canım.. aynıı sen ?? hamişlerin tatlı tatlı konuşmalarını okuyordum...Kızlar Merhaba
Ne var ne yokkk dün kimseler yoktu bugün kalabalığız :)
işler çooookkkkkk yoğun((( bide biliyosun dualarımız var onları yetiştirmeye çalışıyorum akşasm dizi bile izlemiyorum elimde ya tesbih yada kuran oluyo eşim uçacaksın yakında dio
işler çooookkkkkk yoğun((( bide biliyosun dualarımız var onları yetiştirmeye çalışıyorum akşasm dizi bile izlemiyorum elimde ya tesbih yada kuran oluyo eşim uçacaksın yakında dio
evet canim daha kacirmadin esmanin profil resminde ama kaldiracak sonra haberin olsun
ewettttt sende bak hemen kaldırmadan :)neyi gördünüz esmanın kızınımı kaçırdımmmııııııııı
Aminnnn Allah hepimzin dualarını kabul etsin inşallahhhcanım rabbım daım etsın ne guzel ..bende ısteyken bıraz ıs yapıp bır yasın okuyorum oyle bıtıyo dualaırm
aynı bennnn
neyi gördünüz esmanın kızınımı kaçırdımmmııııııııı
selamlarrr
ay nerde esma nın bebeği ben neden göremiyorum yaahani nerde uyuyor dirseği nerde nerden bakcam
ben okudum nazar duami yolladim bebise sende oku canim sakin ihmal etme
merhaba canım hamdolsun bız ıyıyız hoşgeldın nasılsınKızlar merhabaNasılsınz bebişler nasıl
aleykum selam canım nasılsınselamlarrr
ay nerde esma nın bebeği ben neden göremiyorum yaahani nerde uyuyor dirseği nerde nerden bakcam
evet resimlerle hasret giderdimm ...ellerine sağlık...
slm canım....bebiş büyüyor demekki daha sık yemen gereklii beslenmesi için belki ondandır..
inşallah fiyat düşer ama ..pek sanmıyorum..belki 1 milyar düşerler...bizim gelinde vardıı evlenince aldırdı..2 milyar sanırım küsüratı varmıbilmiyorum...onun için 1 yıl beklediler...hamile kaldı...ve şubatta doğum yaptı nerdeyse 2 yıl geçti...her yıl bir milyar artsa 4 milyarr kaba taslak ama...senin operasyon la onun operasyonu aynı mı bilemem..
merhaba canım.. aynıı sen ?? hamişlerin tatlı tatlı konuşmalarını okuyordum...
okuyorum cnm rabbıme emanet kuzucuk
kurban olurum ben ona yaaa yavrum ne tatlı allahım herkese nasıp etsın ıns
gördümmmmmmay kuzum rabbim sağlık sıhhat versin size bağışlasın inşallah esmacım
bide bizimki dün ne dese beğenirsin annemle nasıl güldük bugün Galatasarayın maçıvar onun içinde bi tefriciyye çekseydiniz ya dedim koyun can derdinde kasap et
Elifcim caım benim çok yoğunum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?