Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

oyyyy kuzum cok tatli annesi Rabbim nazarlardan saklasin seni masallah subhanallah uyuyor gibi kiyamam

dırsegını gordun dımı cnm bıturlu cekmedı ordan dr da onu bıraz yok etmek için oynadı bıraz oyuzdn bıraz resım kalıtesı dustu yoksa ılk halı daha net duruyodu

dırsegını gordun dımı cnm bıturlu cekmedı ordan dr da onu bıraz yok etmek için oynadı bıraz oyuzdn bıraz resım kalıtesı dustu yoksa ılk halı daha net duruyodu

gordum gordum tatlim seni biraz daha merakta birakmak istemis kesin maasallah subhanallah canim resmen bir mucize inanmayanlarin zerre kadar akli yok yaaa

selamlarrr

ay nerde esma nın bebeği ben neden göremiyorum yaa hani nerde uyuyor dirseği nerde nerden bakcam

Sürprizcim sana da iyi geceler.bursaya hasret gidermişsindir biraz olsun resimlerle.allaha emanet ol.yarın görüşürüz nasipse.öptüüüüüüüüüm
evet resimlerle hasret giderdimm ...ellerine sağlık...
kızlar ben artık açlıgımı hıssettığm an tıtreme başlıyo bayılacak gıbı oluyorum
yalnız bıseyler yemek çok zor ya
slm canım....bebiş büyüyor demekki daha sık yemen gereklii beslenmesi için belki ondandır..
inşallah fiyat düşer ama ..pek sanmıyorum..belki 1 milyar düşerler...bizim gelinde vardıı evlenince aldırdı..2 milyar sanırım küsüratı varmıbilmiyorum...onun için 1 yıl beklediler...hamile kaldı...ve şubatta doğum yaptı nerdeyse 2 yıl geçti...her yıl bir milyar artsa 4 milyarr kaba taslak ama...senin operasyon la onun operasyonu aynı mı bilemem..

Kızlar Merhaba
Ne var ne yokkk dün kimseler yoktu bugün kalabalığız :)
merhaba canım.. aynıı sen ?? hamişlerin tatlı tatlı konuşmalarını okuyordum...

işler çooookkkkkk yoğun ((( bide biliyosun dualarımız var onları yetiştirmeye çalışıyorum akşasm dizi bile izlemiyorum elimde ya tesbih yada kuran oluyo eşim uçacaksın yakında dio

canım rabbım daım etsın ne guzel ..bende ısteyken bıraz ıs yapıp bır yasın okuyorum oyle bıtıyo dualaırm

neyi gördünüz esmanın kızınımı kaçırdımmmııııııııı
ewettttt sende bak hemen kaldırmadan :)

canım rabbım daım etsın ne guzel ..bende ısteyken bıraz ıs yapıp bır yasın okuyorum oyle bıtıyo dualaırm
Aminnnn Allah hepimzin dualarını kabul etsin inşallahhh

bide bizimki dün ne dese beğenirsin annemle nasıl güldük bugün Galatasarayın maçıvar onun içinde bi tefriciyye çekseydiniz ya dedim koyun can derdinde kasap et
Elifcim caım benim çok yoğunum bu aralar

Kızlar merhaba Nasılsınz bebişler nasıl
merhaba canım hamdolsun bız ıyıyız hoşgeldın nasılsın
selamlarrr

ay nerde esma nın bebeği ben neden göremiyorum yaa hani nerde uyuyor dirseği nerde nerden bakcam
aleykum selam canım nasılsın
haylı zaman oldu gorusmeyelı canım

aleykum selam canım nasılsın.
evet canım yıne tıkınıyorum zaten

okuyorum cnm rabbıme emanet kuzucuk

ay gördüm çok duygulandım yaaaaaaaaaa
hamile kaldığında hatırlıyor musun ilk haber verdiğin zamanı. şimdi kocaman olmuş ya yavruşş çok tatlı. burnuda ne güzelmiş öyle
ben sana diyim bu rahatına düşkün eller başın altında yatıyor gel keyfim gel..
Allah olmayanlara da nasip etsin inş hayırlı sağlıklı evlatlar
41 kere maşallah

bide bizimki dün ne dese beğenirsin annemle nasıl güldük bugün Galatasarayın maçıvar onun içinde bi tefriciyye çekseydiniz ya dedim koyun can derdinde kasap et
Elifcim caım benim çok yoğunum bu aralar

süper ya iyiymiş
bende çok yoğunum tedavim başlayınca daha da yoğun olucam inşallah dualarımı yetiştirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…