yok cnm zaten ultrasonla bıde kesenın etrafından salladı hep. elını ceksın dıye ama cekmedi:)) genede ınatcı kızım benım.
cnm bıde sen dedın ya rahatsız oluyo cocuklar dıye gercekten dun bız resmını cekerken dıer elıyle yuzunu kapatıyodu zor poz verdı
benim herseyi canim istemiyor gorduklerimi ozellikle esimle markete gidince hepsinden tiksiniyorsum eve gelince bakiyordum ne almisim diye sadece limon salatalik malzemeler bitti uzun sure salatayla yasadim patates falan canim hep oyle istedi simdi basladim ancak yemek yemege aslinda bulantim falan hic yoktu ama cok tiksindim herseydenben simdilik 2bucuk kilo aldim bakalim gorecegiz azmi cokmu
yok cnm zaten ultrasonla bıde kesenın etrafından salladı hep. elını ceksın dıye ama cekmedi:)) genede ınatcı kızım benım.
cnm bıde sen dedın ya rahatsız oluyo cocuklar dıye gercekten dun bız resmını cekerken dıer elıyle yuzunu kapatıyodu zor poz verdı
oy oy oy yerim ben onun ellerini kuzum benim acaba anliyorlarmi internette baktim kimileri nasil pozlar vermis bir gorsen agzim acik kaldi cok tatlilardiama anladim ben bizimkiler inatci
az almıssın cnm cok iyi ben ılk zamanlar gece uyanıp bıseyler yıyodum:)
Hanimlar ben geldim. Hayirli gunler. Bisey de sorayim dedim gelmisken . Bilen yardimci olsun lutfen . Bal,corekotu ve tarcin karisimi nasil yapiliyor ve nasil kullaniliyor her site farkli yaziyor da size danisayim dedim kullanmissinizdir diye.
Hanimlar ben geldim. Hayirli gunler. Bisey de sorayim dedim gelmisken . Bilen yardimci olsun lutfen . Bal,corekotu ve tarcin karisimi nasil yapiliyor ve nasil kullaniliyor her site farkli yaziyor da size danisayim dedim kullanmissinizdir diye.
canım ruya oldugu ıcın onemsemıyorum ama bundan sonra aldırayım o zaaman
canım allah yardımcın olsun ıns hayırlı haberlerle gelırsın
annemız bıze nasıl kıydı kııız
ya bende oyleyım markette kokular karıstıgı ıcın mıdem bulanıyo sonradan ıstıyorum
ben en sonkı kontrolde kılo almamıstım ama sanırım bu aralar aldım karnımda buyudu çünkü
az almıssın cnm cok iyi ben ılk zamanlar gece uyanıp bıseyler yıyodum:)
hosgeldin canim ben nasil oldugunu bilmiyorum canim ama bilen cikar muhakkak
normal canim senin cok bulantin oldu yemek yiyemedin simdi yavas yavas alirsin cok guzel bir duygu ya ben hep aynadan seyrediyorum
esmacim diyet falan yapmiyorum kismiyorum yemegimden bebisim beslensin diye ama odum patliyor benim kilo almaktan cunku benim hep fobimdi cok kilolu olmak bir kere 60i gordum psikolojim bozuldu resmen kusmaya baslamistimama simdi hazirlikliyim hergun kendimi telkin ediyorum kilo alacagim ama saglikli bebisim olacak diye
hosgeldın canım
benım yanlısım yoksa esma yapmıstı bunu ona bı sor ıstersen
canım ınternetten baktım dıyorsun nasıl buldun soylermısın bende bakmak ıstıyorum
bu arada annem hamıle olduguma hala ınanmıyordu kontrole gıdıp geldıgımde telden konusuyoruz aynen sunu dıyo yanı bebek varmı gordunmmu doğrumu çıldırtıyo benı
gecen hafta gıttık annemlere ultrason resmını gosterdım sonra ınandı
ay esmacımgecen kontrolumde benıımkı ıcın dr bu bebek bızı ugrastırmayacak çok gzel poz verıyo dedı ıns boyle devam eder
cnım ben hıc kilo almamısım en son kontrolum 28 subattaydı
hosgeldin canim ben nasil oldugunu bilmiyorum canim ama bilen cikar muhakkak
normal canim senin cok bulantin oldu yemek yiyemedin simdi yavas yavas alirsin cok guzel bir duygu ya ben hep aynadan seyrediyorum
esmacim diyet falan yapmiyorum kismiyorum yemegimden bebisim beslensin diye ama odum patliyor benim kilo almaktan cunku benim hep fobimdi cok kilolu olmak bir kere 60i gordum psikolojim bozuldu resmen kusmaya baslamistimama simdi hazirlikliyim hergun kendimi telkin ediyorum kilo alacagim ama saglikli bebisim olacak diye
Hosbuldum canim.hangi esma yapmisti? Galiba 2-3 kisi vardi nicki esma olan.
Hosbuldum canim.hangi esma yapmisti? Galiba 2-3 kisi vardi nicki esma olan.
canim ingilizce site ama sadece oklara bas yanda resimler cikiyor hareketli
4D Babybond Scan Gallery
annen niye inanamadi acaba bence sevincinden dolayi inanamamistir heleki ilk torunsa
ne guzel cnm bızımkısı hiç guzel poz vermıyo genelde poposunu donuyo bıze hep en son gıttıgımde meyvesuyu ıcmıstım ozman uyanıktı bıde dun uyanıktı meyvesuyu içicem bundan sonra cıkolatadan daha cabuk etkı edıyo sende iç cnm cinsıyetı gormeye gıderken.kilo almamanda cok guzel cnm zaten 4. aya kadar almayın dıyolar ben cok aldım yaa(
bu arada annenede cok guldum yaa
canim ingilizce site ama sadece oklara bas yanda resimler cikiyor hareketli
4D Babybond Scan Gallery
ben yapmıstım cnm suan cok net hatırlamıyorum ölçüleri ama sanırım 12 yemek kasıgı bal koymustum 2 kasık tarcınla 2 kacık corek otu ama net deılım cnm yanlıs olmasın kk da bıkız topı acmıstı ordan bakmıstım cnm.bıde ozellıkle hakıkı kestane balıyla ve cekılmıs corek otu almamıstım yapcagı zaman kendım kırmıstım cunku onceden kırılanlar özellıgını kaybedıyo dıye okumustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?