Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

oy oy oy yerim ben onun ellerini kuzum benim acaba anliyorlarmi internette baktim kimileri nasil pozlar vermis bir gorsen agzim acik kaldi cok tatlilardi ama anladim ben bizimkiler inatci

az almıssın cnm cok iyi ben ılk zamanlar gece uyanıp bıseyler yıyodum:)

ay esmacımgecen kontrolumde benıımkı ıcın dr bu bebek bızı ugrastırmayacak çok gzel poz verıyo dedı ıns boyle devam eder

Hanimlar ben geldim . Hayirli gunler. Bisey de sorayim dedim gelmisken . Bilen yardimci olsun lutfen . Bal,corekotu ve tarcin karisimi nasil yapiliyor ve nasil kullaniliyor her site farkli yaziyor da size danisayim dedim kullanmissinizdir diye.

hosgeldın canım
benım yanlısım yoksa esma yapmıstı bunu ona bı sor ıstersen

bu arada annem hamıle olduguma hala ınanmıyordu kontrole gıdıp geldıgımde telden konusuyoruz aynen sunu dıyo yanı bebek varmı gordunmmu doğrumu çıldırtıyo benı
gecen hafta gıttık annemlere ultrason resmını gosterdım sonra ınandı

Hanimlar ben geldim . Hayirli gunler. Bisey de sorayim dedim gelmisken . Bilen yardimci olsun lutfen . Bal,corekotu ve tarcin karisimi nasil yapiliyor ve nasil kullaniliyor her site farkli yaziyor da size danisayim dedim kullanmissinizdir diye.

hosgeldin canim ben nasil oldugunu bilmiyorum canim ama bilen cikar muhakkak

normal canim senin cok bulantin oldu yemek yiyemedin simdi yavas yavas alirsin cok guzel bir duygu ya ben hep aynadan seyrediyorum

az almıssın cnm cok iyi ben ılk zamanlar gece uyanıp bıseyler yıyodum:)

esmacim diyet falan yapmiyorum kismiyorum yemegimden bebisim beslensin diye ama odum patliyor benim kilo almaktan cunku benim hep fobimdi cok kilolu olmak bir kere 60i gordum psikolojim bozuldu resmen kusmaya baslamistim ama simdi hazirlikliyim hergun kendimi telkin ediyorum kilo alacagim ama saglikli bebisim olacak diye

evet canım rabbım tum arkadaslarımıza bu duyguları nasıp etsın ıns
ben bıldım bılelı 55 56 kıloyum suan 56 yım bakalım ıns alırım artık

annen niye inanamadi acaba bence sevincinden dolayi inanamamistir heleki ilk torunsa

ay esmacımgecen kontrolumde benıımkı ıcın dr bu bebek bızı ugrastırmayacak çok gzel poz verıyo dedı ıns boyle devam eder

cnım ben hıc kilo almamısım en son kontrolum 28 subattaydı

ne guzel cnm bızımkısı hiç guzel poz vermıyo genelde poposunu donuyo bıze hep en son gıttıgımde meyvesuyu ıcmıstım ozman uyanıktı bıde dun uyanıktı meyvesuyu içicem bundan sonra cıkolatadan daha cabuk etkı edıyo sende iç cnm cinsıyetı gormeye gıderken.kilo almamanda cok guzel cnm zaten 4. aya kadar almayın dıyolar ben cok aldım yaa(
bu arada annenede cok guldum yaa

Hosbulduk canim benim icin bilenlere sorar misinizz

Hosbuldum canim.hangi esma yapmisti? Galiba 2-3 kisi vardi nicki esma olan.

ben yapmıstım cnm suan cok net hatırlamıyorum ölçüleri ama sanırım 12 yemek kasıgı bal koymustum 2 kasık tarcınla 2 kacık corek otu ama net deılım cnm yanlıs olmasın kk da bıkız topı acmıstı ordan bakmıstım cnm.bıde ozellıkle hakıkı kestane balıyla ve cekılmıs corek otu almamıstım yapcagı zaman kendım kırmıstım cunku onceden kırılanlar özellıgını kaybedıyo dıye okumustum.

tamam canım nasıpse bı dahakı kontrolde meyvesuyu ıcıcem ıns gosterır kendını artık bıseyler almak hazırlamak ıstyorum
evet bende çok guluyorum ona nasıpse persembe gelecek yanıma

Evet oyleymis ozelligi gidiyormus. Her yer de farkli yaziyor bende hangisi olcak emin olamadim.girdigin topigin linkini atabilirsen ben bi bakayim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…