Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor
ssonmez==11.cüz
antısocial==12.cüz

cok tatlilar dimi ama esmacim keske sende bize yukleyebilsende gorsek yigenimizi

evet cok tatlılar yerım onların parmaklarını ben. cnm ben paylasamam eşim kızar hem nasıl oldugunu bılmıyorum ama gecen arkadas resmını koyup hemen kaldırmıstı ya oyle yapabılırım nasıl yapıldıgını anlatırsanız

Kızlar Merhaba
Ne var ne yokkk dün kimseler yoktu bugün kalabalığız :)
merhaba canım nasılsın
bılenler anlatsın canım
ıns gorebılırım bende
guzeller ben cikiyorum evimi toparlayayim az opuyorum hepinizi

yorma kendını canım allaha emanet ol

ben geldim geri yine profil resmine yukle canim istersen sonra kaldirirsin onu

kullanici kontrol panelinden profil resmini degistire gel sonra choose file tikla resim bilgisayarda nerdeyse onu tikla yada teldeyse teli bil.bagla sonra obur islemi yap genelde bilgisayarimin icinde f drivenda oluyor teli bilgisayara baglarsan

kullanici kontrol panelinden profil resmini degistire gel sonra choose file tikla resim bilgisayarda nerdeyse onu tikla yada teldeyse teli bil.bagla sonra obur islemi yap genelde bilgisayarimin icinde f drivenda oluyor teli bilgisayara baglarsan

tamam cnm suanda pcye attım resmı denıyım inş yapabılırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…