ay ne güzel yaa ama dıkkat ettıycen genelının elı yuzunde bızımkınınde oyleydı
ay ne güzel yaa ama dıkkat ettıycen genelının elı yuzunde bızımkınınde oyleydı
canım bende baktım sımdı super ya ellerını ne guzel oynatıyorlar gulumsuyenı somurtanı esneyenı
cok tatlilar dimi ama esmacim keske sende bize yukleyebilsende gorsek yigenimizi
cok tatlilar dimi ama esmacim keske sende bize yukleyebilsende gorsek yigenimizi
merhaba canım nasılsınKızlar Merhaba
Ne var ne yokkk dün kimseler yoktu bugün kalabalığız :)
bılenler anlatsın canımevet cok tatlılar yerım onların parmaklarını ben. cnm ben paylasamam eşim kızar hem nasıl oldugunu bılmıyorum ama gecen arkadas resmını koyup hemen kaldırmıstı ya oyle yapabılırım nasıl yapıldıgını anlatırsanız
guzeller ben cikiyorum evimi toparlayayim az opuyorum hepinizi
evet cok tatlılar yerım onların parmaklarını ben. cnm ben paylasamam eşim kızar hem nasıl oldugunu bılmıyorum ama gecen arkadas resmını koyup hemen kaldırmıstı ya oyle yapabılırım nasıl yapıldıgını anlatırsanız
merhaba canım nasılsın
bılenler anlatsın canım
ıns gorebılırım bende
yorma kendını canım allaha emanet ol
İyiyim Ayşecim sen nasılsın?Karşılaşamıyoruz uzun zamandır inanılmaz yoğunum gelemiyorum bile(( özlüyorum valla sizleriii
hamdolsun ıyıyım canım bende özluyorum ya
nasıl gıdıyor ısler
kullanici kontrol panelinden profil resmini degistire gel sonra choose file tikla resim bilgisayarda nerdeyse onu tikla yada teldeyse teli bil.bagla sonra obur islemi yap genelde bilgisayarimin icinde f drivenda oluyor teli bilgisayara baglarsan
tamam cnm suanda pcye attım resmı denıyım inş yapabılırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?