Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kestane bali mi ben cicek bali saniyordum.onu nerde bulabilirim.aktarda varmidir. Benim 25 gunde oluyor canim yumurtlamam ne zaman oluyor 11. Gunde mi. ALLAH razi olsun canim yardimci oldugun icin.

ayy masallah ıns benım bebıste oyle uslu olur uyur uyutur ıns

amin canım amin. yiğenim ufakken çok rahattı anacım büyüdü ergen şimdi. çok yoruyor bizi. inş sizinkilerin sadece bebekliği ona benzesin. maşallah benim yiğen çok aşık olur. hep aşkları ile uğraşıyoruz onun Allah dan platonik

sende eğer çocuk yaramaz olursa eşini kandır deki sen küçükken pek yaramazmışın bu sana çekmiş de
ben çok usluymuşum dersin

kızlar burdan bı arkadas karın catlatları için bıo oıl onermıstı sımdı reklamlardada cıkıyo keske ondan mı alsaydım dahamı ıyıdır acaba.. aysecım senın aklında bulunsun bunu doktoruna sor cnm

kızlar bana acil bi cvp verin ne olur.gecen ay yanı 8 şubatta hastalanmıstım bugun oldu daha hastalanmadım yanı 32 gun gectı normalde hastalanmıs olmam gerekırdı.ama ote yandan az oncede ıdrar testı yaptım cıkmadı acaba erken mı kı yanı ıdrarda cıkmaması normal mı ne olur cvp verın

oyle bı sansım yok cnm cunku annem eşimin yanında ıns dayısına benzer senın gıbı yaramaz olmaz demıstı:)) kv demde ogu ıcın cok usluydu dıyo nekadar dogruysaa

canım benım buyuyuncede sıkıntı oluyor demı
rabbım yardımcımız olsun

canım sorcam ıns dra alayım bende

Kestane bali mi ben cicek bali saniyordum.onu nerde bulabilirim.aktarda varmidir. Benim 25 gunde oluyor canim yumurtlamam ne zaman oluyor 11. Gunde mi. ALLAH razi olsun canim yardimci oldugun icin.

kestane balı daha ıyı dıyolar ama bulamazsan cıcek balıda olabılır dıyolar cnm.bana kv almıstı evde vardı zaten ondan yapmıstım onun komsusu vardı ona koyden getırtmıstı.aktarlarda olur cnm ama tabı guvendıgın bılındık yerden al sahte olmasın cnm. yumurtmala gununde ınternnetten hesaplıyabılırsın cnm net bısey dıyemem ama 12.gun oluyo sanırım cnm adetın basladıgı gunden sayıyosun 12 gunu ama içmeye 3.gunden baslıyosun.bıraz karısık oldu ya anlatabıldım mı? yanı 9 gun içiyosun cnm

canım kanda baktır bence varsa vardır daha net sonuc alırsın
ıns hamılesndr

canım bazen gec döllenmede idrar testınde cıkmayablıyor.kan testı yaptırırsan kesın sonuc verır inşallah hamılesındır

Anladim canim onu bi hesapliyim.insALLAH bulabilirim yoksa cicek bali kullanirim.

canım benım buyuyuncede sıkıntı oluyor demı
rabbım yardımcımız olsun

canım sorcam ıns dra alayım bende

amin canım herkesin yardımcısı olsun.
valla küçükken söz geçirebiliyorsun, talebi daha az oluyor. büyüdükçe dertleri büyüyor, ama olsun en kötü sorunu ergenlik olsun, başka dert olmasın inş. her dönemleride ayrı bir güzel ama yaaa.
ben en çok 8-12 ay arasını seviyorum mesela,
2 yaş olayını sevmiyom çok cazgır olup ağlayarak dediklerini yaptırıyorlar

oyle bı sansım yok cnm cunku annem eşimin yanında ıns dayısına benzer senın gıbı yaramaz olmaz demıstı:)) kv demde ogu ıcın cok usluydu dıyo nekadar dogruysaa

esma sen yandın ben diyim sana. helede elindeki bu ultrason resmi ile sana çektiği ispatlanmış olur iyice

hadi kızlar kendinize iyi bakın sevgiyle kalın.

canım benım bı yegenım var suan 6 aylık o kadar akıllıkı annesı emzırırken konusuluyorsa emmıyor konusan kısıye bakıp aglıyor sus dıye susunca da emmeye devam edıyor annesı konusursa annnesıne bakıp aglıyor çok seker yaaa

2 yaş sendromu yaşıyorlar Turkuazcım :)

nurusima, senin opu olmamış mıydı canım? miyom nerden oldu? yumoşların nasıl? transfer olmadıysa donduruldu mu?
işler çooookkkkkk yoğun ((( bide biliyosun dualarımız var onları yetiştirmeye çalışıyorum akşasm dizi bile izlemiyorum elimde ya tesbih yada kuran oluyo eşim uçacaksın yakında dio

ayy ecrin benim eşimde beni elimde tesbih, uzun etek görünce: naber yenge diyor :84::84::84::84:

selamınaleykümmmmmmmm

nasılsınz canlarrr

regl daha bitmesi
yasinlere başlayamadım galiba perşembe anca başlıcam yetişi inşallahhh

ALLAH cc emanet olun

ben gelddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm..... çok şükür iki gün aradan sonra evimdeyim.... ay kızlar o gün dıaşrı çıktıkya bi yağmur bi yağmur sormayın kaza atlattık az kalsın bi kamyonla giriyoduk birbirimize allah esirgedi...sonra dün hastaneye gittim işte yumurtalarım çift sarılı 20ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmuş hamd olsun hiç bi sorun çıkmadı aşılama yapacaktık hiö sorun yapmayan doktor eşimin testi başka hastaneye ait diye aşılamayı gelecek aya erteledi çatlatma iğnemi oldum bakalım hayılısı inş... hiç bişeye gerek kalmadan hayırlısı ile gelir kuzucum ve sizlerin kinide getirir inş. kollarından tuttuğu gibi....

bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor
ssonmez==11.cüz
antısocial==12.cüz

kızlar şimdi çıkmak zorundayım rahatsızım biraz hepiniz aeo hepinizin işlerini rabbim kolay getirsin.... ve hpimiz hayırlısı ile böle olalım inş... bu akşam maç varmış muhtemel pc bana kalır ozaman görüşürüz öpüyorum hepinizi....

Allah razı olsun kızlar rabbım herkeze nasıp etsın inşallah..
turkuazcım gordun mu cnm
ay kız bende gördüm maşşallah ne şeker...yazamadım bir tel geldiii ancak kapattık...

hımmm ben şuan bile çok uyuyorum çocuk olursa nasıl olur uykusu bilmem ama..benim koca uyu diyor ..çocuk olsun görürsün ..en azından hala umudu var..
canım yaptır tabiii.. allah büyük...inşallahh herşey hakkınızda hayırlı olucaktır..

hoşgeldin...niye kabul etmezlerr hep böyle bunlar kız kime hangi hastaneye giidiyon...allah korumuş bizde geçen hafta sonu atlattık ..bu anka trafiği bi acayipp...inşallahh kendiliğinden gelir ...başlamadann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…