- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
est. cnm ne rahatsızlıgı dedıgım gıbı ben 12 yemek kasıgı kestane balına 2 kasık corek otu 2 kasık tarcın koyup karıstırmıstım sabah aksam 1 er tatlı kasıgı yemiştim adetın 3.gunu baslayıp yumurtlama gununde bırakmıstım zaten ozmana bıtmıstı anı olcu tam gelmıstı benım adetım 28 gunde bır oluyo yumurtlama gunum 14.gun oldugundan 14.gun bırakmıstım cnm yumurtlama donemını hesaplamısmıydın? yumurtlama donemınde bırak cunku corek otu dusuge neden oluyo dıye bılıyorum.inşallah yardımcı olablmısımdır cnm takıldıgın bsey olursa sorabılırsın
ayy masallah ıns benım bebıste oyle uslu olur uyur uyutur ıns
ne guzel cnm inşallah benım kızımda oyle olur. benım abımde aynı oyleymıs sureklı uyuyormus bızımkıler uyandırıp sevıyolarmıs:)) ama ben cok yaramazmısım ınsallah bana benzemez dayısına benzer
amin canım amin. yiğenim ufakken çok rahattı anacım büyüdü ergen şimdi. çok yoruyor bizi. inş sizinkilerin sadece bebekliği ona benzesin.maşallah benim yiğen çok aşık olur. hep aşkları ile uğraşıyoruz onun Allah dan platonik
sende eğer çocuk yaramaz olursa eşini kandır deki sen küçükken pek yaramazmışın bu sana çekmiş de
ben çok usluymuşum dersin
canım benım buyuyuncede sıkıntı oluyor demıamin canım amin. yiğenim ufakken çok rahattı anacım büyüdü ergen şimdi. çok yoruyor bizi. inş sizinkilerin sadece bebekliği ona benzesin.maşallah benim yiğen çok aşık olur. hep aşkları ile uğraşıyoruz onun Allah dan platonik
sende eğer çocuk yaramaz olursa eşini kandır deki sen küçükken pek yaramazmışın bu sana çekmiş de
ben çok usluymuşum dersin
kızlar burdan bı arkadas karın catlatları için bıo oıl onermıstı sımdı reklamlardada cıkıyo keske ondan mı alsaydım dahamı ıyıdır acaba.. aysecım senın aklında bulunsun bunu doktoruna sor cnm
Kestane bali mi ben cicek bali saniyordum.onu nerde bulabilirim.aktarda varmidir. Benim 25 gunde oluyor canim yumurtlamam ne zaman oluyor 11. Gunde mi. ALLAH razi olsun canim yardimci oldugun icin.
kızlar bana acil bi cvp verin ne olur.gecen ay yanı 8 şubatta hastalanmıstım bugun oldu daha hastalanmadım yanı 32 gun gectı normalde hastalanmıs olmam gerekırdı.ama ote yandan az oncede ıdrar testı yaptım cıkmadı acaba erken mı kı yanı ıdrarda cıkmaması normal mı ne olur cvp verın
kızlar bana acil bi cvp verin ne olur.gecen ay yanı 8 şubatta hastalanmıstım bugun oldu daha hastalanmadım yanı 32 gun gectı normalde hastalanmıs olmam gerekırdı.ama ote yandan az oncede ıdrar testı yaptım cıkmadı acaba erken mı kı yanı ıdrarda cıkmaması normal mı ne olur cvp verın
kestane balı daha ıyı dıyolar ama bulamazsan cıcek balıda olabılır dıyolar cnm.bana kv almıstı evde vardı zaten ondan yapmıstım onun komsusu vardı ona koyden getırtmıstı.aktarlarda olur cnm ama tabı guvendıgın bılındık yerden al sahte olmasın cnm. yumurtmala gununde ınternnetten hesaplıyabılırsın cnm net bısey dıyemem ama 12.gun oluyo sanırım cnm adetın basladıgı gunden sayıyosun 12 gunu ama içmeye 3.gunden baslıyosun.bıraz karısık oldu ya anlatabıldım mı? yanı 9 gun içiyosun cnm
canım benım buyuyuncede sıkıntı oluyor demı
rabbım yardımcımız olsun
canım sorcam ıns dra alayım bende
oyle bı sansım yok cnm cunku annem eşimin yanında ıns dayısına benzer senın gıbı yaramaz olmaz demıstı:)) kv demde ogu ıcın cok usluydu dıyo nekadar dogruysaa
amin canım herkesin yardımcısı olsun.
valla küçükken söz geçirebiliyorsun, talebi daha az oluyor. büyüdükçe dertleri büyüyor, ama olsun en kötü sorunu ergenlik olsun, başka dert olmasın inş. her dönemleride ayrı bir güzel ama yaaa.
ben en çok 8-12 ay arasını seviyorum mesela,
2 yaş olayını sevmiyom çok cazgır olup ağlayarak dediklerini yaptırıyorlar
esma sen yandın ben diyim sana. helede elindeki bu ultrason resmi ile sana çektiği ispatlanmış olur iyice
hadi kızlar kendinize iyi bakın sevgiyle kalın.
amin canım herkesin yardımcısı olsun.
valla küçükken söz geçirebiliyorsun, talebi daha az oluyor. büyüdükçe dertleri büyüyor, ama olsun en kötü sorunu ergenlik olsun, başka dert olmasın inş. her dönemleride ayrı bir güzel ama yaaa.
ben en çok 8-12 ay arasını seviyorum mesela,
2 yaş olayını sevmiyom çok cazgır olup ağlayarak dediklerini yaptırıyorlar
esma sen yandın ben diyim sana. helede elindeki bu ultrason resmi ile sana çektiği ispatlanmış olur iyice
hadi kızlar kendinize iyi bakın sevgiyle kalın.
nurusima, senin opu olmamış mıydı canım? miyom nerden oldu? yumoşların nasıl? transfer olmadıysa donduruldu mu?selam şekerler nasılsınızbende şimdi miyom ameliyatı için doktorla görüşmeye gidicem inşallah insafa gelrde fiyatta indirim falan yapar 5000tl az para değil hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırım sonra gelsin bebişlerim
işler çooookkkkkk yoğun((( bide biliyosun dualarımız var onları yetiştirmeye çalışıyorum akşasm dizi bile izlemiyorum elimde ya tesbih yada kuran oluyo eşim uçacaksın yakında dio
ay kız bende gördüm maşşallah ne şeker.Allah razı olsun kızlar rabbım herkeze nasıp etsın inşallah..
turkuazcım gordun mu cnm
aynen cnm düştümki ne düştüm. ilk zamanlar bıle hep uyuyodu ozamandan berı dıyodu zaten bıde dunku bu keyfı gorunce aynı sen dedı:)) bana dıyodu uyu uyu cocuk olunca uyuyamıycan sımdıde cocuk hep uyuyunca sız ana kız uyursunuz artık dıyo
canım yaptır tabiii.. allah büyük...inşallahh herşey hakkınızda hayırlı olucaktır..cnm 2liyi yaptırmadın mı bence 3lu yerıne 4lu yaptır 3lude yanılma cok oluyomus.ben ınternetten okumustum benım doktorumda onayladı ben 2lıde yaptırmadım 4lu daha kapsamlı onu yapcaz demıstı. bende dedım nasıl olsa aldırmıycam ve bunun anne karnında bı tedavısı yok ama 4lu taramada sadece dowm sedromu deıl baska testlerde oldugu için yaptırmayı onermıstı doktor yınede sen bı ozaman ben 4 lu test yaptırmak itiyormmu diiim sadece dortlu test oof aslında sonuctan korkuyom ne yalan soliim::18::18:
hoşgeldin...niye kabul etmezlerr hep böyle bunlar kız kime hangi hastaneye giidiyon...allah korumuş bizde geçen hafta sonu atlattık ..bu anka trafiği bi acayipp...inşallahh kendiliğinden gelir ...başlamadannben gelddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm..... çok şükür iki gün aradan sonra evimdeyim.... ay kızlar o gün dıaşrı çıktıkya bi yağmur bi yağmur sormayın kaza atlattık az kalsın bi kamyonla giriyoduk birbirimize allah esirgedi...sonra dün hastaneye gittim işte yumurtalarım çift sarılı 20ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmuş hamd olsun hiç bi sorun çıkmadı aşılama yapacaktık hiö sorun yapmayan doktor eşimin testi başka hastaneye ait diye aşılamayı gelecek aya erteledi çatlatma iğnemi oldum bakalım hayılısı inş... hiç bişeye gerek kalmadan hayırlısı ile gelir kuzucum ve sizlerin kinide getirir inş. kollarından tuttuğu gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?