Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlaaaar az once haberleri izlerken gordum...bi bebeyi daha gobek bagi kesilmeden cop konteynerenin yanina birakmislar...kopekler parcalayacakmis bulmuslar...nasil yaaa nasil olabilir boyle bisey..bence bunu yapanlar hicc bisey hissetmiyolar annelige dair...bir anlik hata diye bakiyolar aldiramiyorar gec kaldiklari icin...inanamiyorum...Allah islah etsin

sa... evet canım zekai tahire gidiyorum o hastaneyi düzene soktum:)))))) gün aşırı ilişki önerdi sen aşılama olacaksan eğer seni saatli çağırırlar canım be aşılamadan kılpayı döndüm ya:)) sen demi zekai tahire gidiyorsun

insallah gelsin bebeisler hadi bakalim hayirlisi ama coook calismalisiniz cnm..hadi bu ay bise 2 hamile haberi daha verirsiniz insallah

insallah gelsin bebeisler hadi bakalim hayirlisi ama coook calismalisiniz cnm..hadi bu ay bise 2 hamile haberi daha verirsiniz insallah
ay inşaalah hayırlarla gelsin bebişlerimiz rabbim bizlerinde bebeişlerinde babalarınında sağlığını sıhhatin daim etsin daima afiyet versin sıkıntı vermesin rabbim amiinnnnnnnn........

a.s. iyi canım bugün nasıl geçti hiç anlamadım...yetişir canım bende o zaman okuyabilirim nasipse
canımmm inşallah birazdan okuyacam bitti galiba aldım abdestimi
1 gündür yok normalden az sürüyor 2 aydır 2 gün düzenli geliyor sonra yok nerdeyse:44:
ama tedbir olsun diye okuyamıyorumda :26:

ALLAH cc nasip ederse bitiriririm cumaya kadar

canım ALLAH cc yar ve yardımcın olsunnn

ufak tefek püf noktaları biliyosundur gün aşırıda
koaly gelsinn :26:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun, aşılamaya gerek kalmaz da kendiliğinden hamile kalırsın inşallah.
benim doktorum 3 ay yumurta uyarıcı ilaçlar ve çatlatma iğnesi yapıcaz gebelik olmazsa 4. ay aşılama dedi, bu ilk ayım.
benimde 2 yumurtam var, ben koru hastanesine gidiyorum, zekai tahir bana çok uzak ve de çalıştığım için gitmek zor oluyordu, ama ben zekai tahirde dünyaya gelmişim ve kızımı da orda doğurdum, o yüzden orayı severim, yeni doğan konusunda çok çok iyiler, doktorum artık ameliyata girmediği için orayı bırakmak zorunda kaldım açıkçası ama önceki doktorumun ameliyata gireceğini bilsem yine orda yapardım doğumu.
senin doktorun ismi ne?

az önce bir film seyrettim "her çocuk özeldir" hint filmi, çooooookkk güzellll. eğitimci arkadaşlara özellikle tavsiye ederim, bazı yerlerinde güldüm ama çoğunlukla ağladım, harika bir film çocuk sahibi olan ve olmak isteyenler mutlaka izlesin....

kürtaj da değil canım ya
dünya kadar korunma yöntemi var. alsalardı önlemini yazık değil mi bebişe
arkadaşlar perşembeye kadar giremem ihtimale

ALLAH cc emanet olun döndüğümde güzel haberlerle karşılaşmak ümidiyleee

Eki Görüntüle 655669 Eki Görüntüle 655670

:111::122::118::112::86:
aaaaaaaaaaa
nereye gidiyon bakalım??
S.a kızlar hayirli akşamlar
a.s iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…