maşallah yumoşlara
hangi hastaneye gidiyorsun? doktorun kim? zekai tahire mi gidiyorsun hala?
iğneden sonra nasıl ilişki önerdi?
ben de yarın sabah yaptırıcam çatlatma iğnesini,
hakkımızda hayırlısı bakalım.
ay inşaalah hayırlarla gelsin bebişlerimiz rabbim bizlerinde bebeişlerinde babalarınında sağlığını sıhhatin daim etsin daima afiyet versin sıkıntı vermesin rabbim amiinnnnnnnn........insallah gelsin bebeisler hadi bakalim hayirlisi ama coook calismalisiniz cnm..hadi bu ay bise 2 hamile haberi daha verirsiniz insallah
canımmm inşallah birazdan okuyacam bitti galiba aldım abdestimia.s. iyi canım bugün nasıl geçti hiç anlamadım...yetişir canım bende o zaman okuyabilirim nasipse
sa... evet canım zekai tahire gidiyorum o hastaneyi düzene soktum:)))))) gün aşırı ilişki önerdi sen aşılama olacaksan eğer seni saatli çağırırlar canım be aşılamadan kılpayı döndüm ya:)) sen demi zekai tahire gidiyorsun
hayırlısı olsun, aşılamaya gerek kalmaz da kendiliğinden hamile kalırsın inşallah.sa... evet canım zekai tahire gidiyorum o hastaneyi düzene soktum:)))))) gün aşırı ilişki önerdi sen aşılama olacaksan eğer seni saatli çağırırlar canım be aşılamadan kılpayı döndüm ya:)) sen demi zekai tahire gidiyorsun
insallah gelsin bebeisler hadi bakalim hayirlisi ama coook calismalisiniz cnm..hadi bu ay bise 2 hamile haberi daha verirsiniz insallah
S.a kızlar hayirli akşamlar
a.s. sana da hayırlı akşamlar
iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?Nasılsınnnn cnmmmm
iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?
Çok şükür iyiyim bende ne kadardır evlisin
kürtaj da değil canım yakizlaaaar az once haberleri izlerken gordum...bi bebeyi daha gobek bagi kesilmeden cop konteynerenin yanina birakmislar...kopekler parcalayacakmis bulmuslar...nasil yaaa nasil olabilir boyle bisey..bence bunu yapanlar hicc bisey hissetmiyolar annelige dair...bir anlik hata diye bakiyolar aldiramiyorar gec kaldiklari icin...inanamiyorum...Allah islah etsin
aaaaaaaaaaaarkadaşlar perşembeye kadar giremem ihtimale
ALLAH cc emanet olun döndüğümde güzel haberlerle karşılaşmak ümidiyleee
Eki Görüntüle 655669 Eki Görüntüle 655670
:111: :122::118::112::86:
a.s iyi akşamlarS.a kızlar hayirli akşamlar
Nasılsın cnmmmm ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?