ay kız bende gördüm maşşallah ne şeker...yazamadım bir tel geldiii ancak kapattık...
hımmm ben şuan bile çok uyuyorum çocuk olursa nasıl olur uykusu bilmem ama..benim koca uyu diyor ..çocuk olsun görürsün ..en azından hala umudu var..
canım yaptır tabiii.. allah büyük...inşallahh herşey hakkınızda hayırlı olucaktır..
hoşgeldin...niye kabul etmezlerr hep böyle bunlar kız kime hangi hastaneye giidiyon...allah korumuş bizde geçen hafta sonu atlattık ..bu anka trafiği bi acayipp...inşallahh kendiliğinden gelir ...başlamadann
a.s. iyi canım bugün nasıl geçti hiç anlamadım...yetişir canım bende o zaman okuyabilirim nasipseselamınaleykümmmmmmmm
nasılsınz canlarrr
regl daha bitmesi
yasinlere başlayamadım galiba perşembe anca başlıcam yetişi inşallahhh
ALLAH cc emanet olun
ben gelddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm..... çok şükür iki gün aradan sonra evimdeyim.... ay kızlar o gün dıaşrı çıktıkya bi yağmur bi yağmur sormayın kaza atlattık az kalsın bi kamyonla giriyoduk birbirimize allah esirgedi...sonra dün hastaneye gittim işte yumurtalarım çift sarılı 20ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmuş hamd olsun hiç bi sorun çıkmadı aşılama yapacaktık hiö sorun yapmayan doktor eşimin testi başka hastaneye ait diye aşılamayı gelecek aya erteledi çatlatma iğnemi oldum bakalım hayılısı inş... hiç bişeye gerek kalmadan hayırlısı ile gelir kuzucum ve sizlerin kinide getirir inş. kollarından tuttuğu gibi....
ben gelddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm..... çok şükür iki gün aradan sonra evimdeyim.... ay kızlar o gün dıaşrı çıktıkya bi yağmur bi yağmur sormayın kaza atlattık az kalsın bi kamyonla giriyoduk birbirimize allah esirgedi...sonra dün hastaneye gittim işte yumurtalarım çift sarılı 20ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmuş hamd olsun hiç bi sorun çıkmadı aşılama yapacaktık hiö sorun yapmayan doktor eşimin testi başka hastaneye ait diye aşılamayı gelecek aya erteledi çatlatma iğnemi oldum bakalım hayılısı inş... hiç bişeye gerek kalmadan hayırlısı ile gelir kuzucum ve sizlerin kinide getirir inş. kollarından tuttuğu gibi....
Hoşgeldin şekerim gözlerim yollarda kaldı :))))
Ya bir haftadır uzak kaldım sizlere şu dua konusunda da geçmişi de okuyamadım ne durumdayız?
ewet canım ben ilgileniyordum amaaaa geçen haftadan beri Seyyan arkadaşımız ilgileniyorcanım sanırım listeyi sen yapıyodun ben adet oldum ve sadece 1 yasin okumuştum diğerleri kaldı okuyamadım
canım diğer topiklerde de dr kesin bebek var dedi diye yazmışsın?hoşgeldin canım :)
hayırlısı olsun canım.
CANIM ne olduğuna bile sevinemiyorum şimdi kursağımda kaldı tam olarak sevincim.:-(
bebegin oldugunu biliyorsun değil mi?
bu bilgiyi sanırım paylaşmadın ben paylaşmış olayım senin adına.
canım merak etme fazlamız da vargünaydın kızlar....nasılsınız....
ben 1 yasin okumuştum ama adet oldum benim eksikleri kim tamamlayabilir:26:
23 nisanda tatil değiş mi, nasıl gitcen dr ye:)canım sınır oluyorum ya nısan23 e çok var benım 26 martta catlayacam nerdeyse nasıl bı uygulama bu ya
erkek olursa benım esmacım kızını alırım
nasıpse bı dahakıne sorarım dra
çatlak kremı kullanmadım hıc dr dan ısteyecegım ıns..
26 martta randevum var bebıs ızın verırse ögrenırız sanırım
işte görmek istediğimiz hareketler bunlar :)selam şekerler nasılsınızbende şimdi miyom ameliyatı için doktorla görüşmeye gidicem inşallah insafa gelrde fiyatta indirim falan yapar 5000tl az para değil hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırım sonra gelsin bebişlerim
canım valla herkes farklı farklı okudugu içinnet bişi demek zor ama nekadarzor önde gibiHoşgeldin şekerim gözlerim yollarda kaldı :))))
Ya bir haftadır uzak kaldım sizlere şu dua konusunda da geçmişi de okuyamadım ne durumdayız?
15 sayfam kaldı okunacak. ben bi geçmişi okuyup geleyim :d
anladım canım geçmişi okuyamadım ara ara girip gelen giden varmı die baktımcanım diğer topiklerde de dr kesin bebek var dedi diye yazmışsın?
bebegin oldugunu biliyorsun değil mi?
bu bilgiyi sanırım paylaşmadın ben paylaşmış olayım senin adına.
canım merak etme fazlamız da var
23 nisanda tatil değiş mi, nasıl gitcen dr ye:)
işte görmek istediğimiz hareketler bunlar :)
canım valla herkes farklı farklı okudugu içinnet bişi demek zor ama nekadarzor önde gibi
15 sayfam kaldı okunacak. ben bi geçmişi okuyup geleyim :d
Canım bende de durum şöyle
Hatimim bitti
Salatı Tefriciyyem bitti
Ayetel Kürsi bitti
La havle bitti
İhlası şerif bitti
Vakıa surem bugün biter
Meryem Surem yarın son bitiyo
geriye
Salatı münciye kaldı
Yasini şerif kaldı
Kelime-i tevhid kaldı(10,000 çektim)
canım işe gidiyorum ya pek giremiyorum gündüzKarşılaşamıyoruzzz???
anladım canım geçmişi okuyamadım ara ara girip gelen giden varmı die baktım
Hatimim bitti
Salatı Tefriciyyem bitti
Ayetel Kürsi bitti
La havle bitti
İhlası şerif bitti
Vakıa surem bugün biter
geriye
Salatı münciye kaldı
Yasini şerif kaldı
Kelime-i tevhid kaldı(10,000 çektim)
wawwwwwwww
bayag bi bitirmişin
maaşşaallah ::::
seyyan görmesin :)
2 gündür okuyamıyo
selam kizlaaarnasilsiniz..aysecim sen nasilsin iyisindir insallah bebisimiz nasil???hepiniz iyi olun insallah...
canım işe gidiyorum ya pek giremiyorum gündüz
wawwwwwwww
bayag bi bitirmişin
maaşşaallah ::::
seyyan görmesin :)
2 gündür okuyamıyo
Canım bende bi kaç güze hastalanacam o zamana kadar bitiriyim istiyorum ama bakalım nasip kısmettt inşallah tamamlayabilirim sende durum ne?
hep seyyanların yüzünden.gunduz degılde gece dokturuyorsunuz ya malesef gece ben gıremıyorum
canım işe gidiyorum ya pek giremiyorum gündüz
Canım bende bi kaç güze hastalanacam o zamana kadar bitiriyim istiyorum ama bakalım nasip kısmettt inşallah tamamlayabilirim sende durum ne?
canım ben ihlası la havleyi birdim.
diğerleride yarısında
hep seyyanların yüzünden.
ben öğrenciyim diyorum
gündüz konuşalım diyorum yok.
dua ediyolar şimdi kesin
canım ben ihlası la havleyi birdim.
diğerleride yarısında
anladım canım
Kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlarrr Öpüyorum hepinizi
hep seyyanların yüzünden.
ben öğrenciyim diyorum
gündüz konuşalım diyorum yok.
dua ediyolar şimdi kesin
anladım canım
Kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlarrr Öpüyorum hepinizi
tamam canım akşama görüşmek üzere aeo
oooooooanladım canım geçmişi okuyamadım ara ara girip gelen giden varmı die baktım
Hatimim bitti
Salatı Tefriciyyem bitti
Ayetel Kürsi bitti
La havle bitti
İhlası şerif bitti
Vakıa surem bugün biter
geriye
Salatı münciye kaldı
Yasini şerif kaldı
Kelime-i tevhid kaldı(10,000 çektim)masallah yaaa ben o kadar olmadi benimde bi ayetel kursi bitti geriside yarida...hatim yapamiyorum ben yetistirememki..tefriciyyeleride adet olunca cekerim simdi sureleri bitirmiye calisiyorum..masallah ya siz cok hizli okuyosunuz ben o kadar okuyamiyorum...
iyim vnm dua icin haril haril calisiyorum ama nerdeeeehanimlar bitirmis nerdeyse ecrini goruyonmu sen hepsi bitmis masallah..ecrin hevesimi kirdin yaaa bidaha yazmayin bitirdiklerinizi aglayasim geliyor bitiremiyorum okuyorum okuyorum bitmiyor....ama bitecek insallahhamdolsun ıyıyız canım sukur sımdılık bı problem yok rabbım boyle devam etmemızı nasıp eder ıns
sen nasılsın
maşallah yumoşlaraben gelddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm..... çok şükür iki gün aradan sonra evimdeyim.... ay kızlar o gün dıaşrı çıktıkya bi yağmur bi yağmur sormayın kaza atlattık az kalsın bi kamyonla giriyoduk birbirimize allah esirgedi...sonra dün hastaneye gittim işte yumurtalarım çift sarılı 20ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmuş hamd olsun hiç bi sorun çıkmadı aşılama yapacaktık hiö sorun yapmayan doktor eşimin testi başka hastaneye ait diye aşılamayı gelecek aya erteledi çatlatma iğnemi oldum bakalım hayılısı inş... hiç bişeye gerek kalmadan hayırlısı ile gelir kuzucum ve sizlerin kinide getirir inş. kollarından tuttuğu gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?