Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

saol cnm rabbım herkeze nasip etsin inşallah.. eşinin tabı umudu olcak rabbım nasıp edıcek inşallah sizede en kısa zamanda..

selamınaleykümmmmmmmm

nasılsınz canlarrr

regl daha bitmesi
yasinlere başlayamadım galiba perşembe anca başlıcam yetişi inşallahhh

ALLAH cc emanet olun
a.s. iyi canım bugün nasıl geçti hiç anlamadım...yetişir canım bende o zaman okuyabilirim nasipse

selam kizlaaarnasilsiniz..aysecim sen nasilsin iyisindir insallah bebisimiz nasil???hepiniz iyi olun insallah...

oh oh iyi masallah yumurtalarina..veee gecmis olsun cnm Allah korumus Allah kaza bela vermesin...yumurtanin cift sarilisi iyi olur insallah cif tutar...ikikizin olusun ikiz ikiside birbirine benzesin ayirama insallah birinin kolunada boncuk takarsin ordan bilirsin insallah ne guzel olur..ben bu duayi kendim icin ediyordum simdi hepimiz icin edeyirum....

oh oh maaşallah canım.hadi bakalım bu ay bebiş gelir inş.canım ayrıca çok geçmiş olsun.Allah korumuş.akşama görüşürüz inş.

Hoşgeldin şekerim gözlerim yollarda kaldı :))))
Ya bir haftadır uzak kaldım sizlere şu dua konusunda da geçmişi de okuyamadım ne durumdayız?

Hoşgeldin şekerim gözlerim yollarda kaldı :))))
Ya bir haftadır uzak kaldım sizlere şu dua konusunda da geçmişi de okuyamadım ne durumdayız?

canım sanırım listeyi sen yapıyodun ben adet oldum ve sadece 1 yasin okumuştum diğerleri kaldı okuyamadım

Karşılaşamıyoruzzz???
canım işe gidiyorum ya pek giremiyorum gündüz

gunduz degılde gece dokturuyorsunuz ya malesef gece ben gıremıyorum
hep seyyanların yüzünden.
ben öğrenciyim diyorum
gündüz konuşalım diyorum yok.
dua ediyolar şimdi kesin

hanımlar birazdan öğrencim gelecek.
9 dan sonra görüşürüz aeo :?

maşallah yumoşlara
hangi hastaneye gidiyorsun? doktorun kim? zekai tahire mi gidiyorsun hala?
iğneden sonra nasıl ilişki önerdi?
ben de yarın sabah yaptırıcam çatlatma iğnesini,
hakkımızda hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…