Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inşaallah canım
pozitif enerji var sende.
olacak olacak
amannnn bebek dediğin neki
1 sperm 1 yumurta
(sen derdin hep )
bana da olacak gibi geliyor Rabbim nasip ederse inş.ben ilk defa bir tyedavime bu kadar pozitif başlıyorum.program bile yaptım kendime.yürüyüş,beslenme.ama herşeyden önce moral.ve ben çok mutluyum.pozitifim dediğin gibi ilk defa.ve böyle olmasın buranın,sizlerin ve duaların etkisinin payı çok ama çoooooooooooooook fazla.1 yumurta,1 sperm nurusima(vck) derdi.

reyyanın hastalığı bitmemiş
melek 181 regl hala
nurusima ameliyat olursa o da okuyamayacak.
ssönmezde tedavi olacaktı(ama tarihi bilmiyorum)

haftaya o zaman 3 yada 4 kişiye okuyalım canım ya ne dersin.

olacak kız benim içime doğdu
tamam bundan kelli senin görevin olsun bunu demek.
belki keramet bu sözdedir
eger sende hamiş olursan rumuzumu değiştirip bunu yaparım

olacak kız benim içime doğdu
tamam bundan kelli senin görevin olsun bunu demek.
belki keramet bu sözdedir
eger sende hamiş olursan rumuzumu değiştirip bunu yaparım

kız olacak lafı bile benim içimi titretiyo olursa ne hale gelcem da......ayyy bilyomusun ben heyecanlanınca midem bulanır....

canım arkadaşlarım 5 ADET yasin 100 enbiya /707 ADET ya varis okudum allah kalbinize göre versin bir an önce hayırlı sağlıklı bebişlerinizi inşallah kucağınıza alırsınız muckkkk muckk

kız olacak lafı bile benim içimi titretiyo olursa ne hale gelcem da......ayyy bilyomusun ben heyecanlanınca midem bulanır....

sakın dünür sakınnn
ben oğlumun düğnünde kusturtmam
ayyyyy bak ben de heycan yaptım. bu ay 3 tane güzel haber alırız demi

canım bu hafata duamız artar gibi geliyo.
4 okunur sanırım
eger fazla olursa diger hafta 8 kişiye okuruz.
o zmaanda 41 okurum ben
tamam canım öyle yaparız.muhatçım gaziantep ten haber varmı?yani giden varmı?haniiiiiiiiiiiiiiiiiii

sakın dünür sakınnn
ben oğlumun düğnünde kusturtmam
ayyyyy bak ben de heycan yaptım. bu ay 3 tane güzel haber alırız demi

bööööööööööööööööööööööööööööhevet inş.en 3 olur.hadi bakem bu gün 12.03.2013.ahanda yazalım buraya.........

Selamün aleyküm kızlar naber,napıyonuz

Bugün komşuda toplandık,akşam geldim eve

Gelirken benle küçük misafirde geldi,beraber pasta yedik,o çizgi film izledi bende Kuranı Kerim okudum,güzel vakit geçirdik yakışıklı prensimle

Onu gönderdikten sonra biraz daha hatimlerime devam ettim.Kociş geldi,bişeyler hazırladık,şimdi yicez,çayda demledim ohh miss

Benim belim çatlıyo ya,çok ağrıyo kızlar :26:

Geçmişi birazdan okuyacam,karnımı doyurayım hele Var mı güzel haberler,inşaallah vardır

Görüşücüüüz fıstıklarım Ay bide kimse yoksa mayyak gibi yazdıysam bunları

aleyküm selam.iyi hadi doyu karnını gel.varız varız burdayız.ama az önce ben yaptım manyak gibi kendimisensin diye hayalet zitaretçiye laf attım.morardım resmene napıyımburda moraran yok.kızaran var idare edin

s.a ey cemaati müslimin.... nasılsınz bakem.... a.sena sen koruya gidiyormuşsun ya bana tedavi sürecini ve sgk ile anlaşmasının olup olmadığını aşağı yukarı ücretleri hakkıbda blgi verebilir misin çünki ben hastanemi değiştirmek istiyorum zekai tahir çok uzak bize oru olumuzun üstünde ankaraya gidrkken orada mehmet erdeme gitmeyi düşünüyorum ama....

acaba hamişlikten mi ki ?
canım çay çekti
sen deyince acıktığımı hissettim :d

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr mayıs ayında kermesimiz varrrrr hepinizi beklerizzzzzzzzzzz maddi manevi yardımlarınızı dualarınızı el emeği göznuru işlerinizi sizi eşinizi bebişinizi hepinizi bekleriiiizzzzzzzzz...... kermeslerimiz bi harika olur heleki dönerleri muhteşemdir o lezzeti hiçbir lokantada bulamazsınz

canım çay çekti

benimde canım havuçlu cevizli kek istedi.ayyy bakayım tarifini bulursam yapayım.bide çay yanına ohhhhhhhhhhh haydin gelin.siz gelene kadar anca pişer kek...

şimdi kızlar ben kermese nerden bağladım diye düşünürsenz burada vakit geçirdiğim için işlerimi yetiştiremiyorum kermese yetişecek bi dolu iş var elimde...... tembelim ben tembelim......

canım çay çekti

Çok acı olmuş ağzım yandı Yok kuzum ben değildim,valla yeni açtım daha Ay sen beni mi özledin de andın yoksa

Gel Muhatım beraber içemm İnşaallah hamişliktendir,ben çok umutluyum her an bomba bi haber verebilirim

açız dedik demi.
bu oldu mu şimdi.
ohhhh miss gibi döner olsa da yesek
benimde canım havuçlu cevizli kek istedi.ayyy bakayım tarifini bulursam yapayım.bide çay yanına ohhhhhhhhhhh haydin gelin.siz gelene kadar anca pişer kek...

anammmm benim de aklımdaydı bugün
ama vanilyam yok yapamıycam

valla mı kızzzzzzzzzzzz
ayyyyy çok sevindim.
hamişsindir hamişşşşşşşşşş
şimdi kızlar ben kermese nerden bağladım diye düşünürsenz burada vakit geçirdiğim için işlerimi yetiştiremiyorum kermese yetişecek bi dolu iş var elimde...... tembelim ben tembelim......
hadi ordan kandırıkçı
alttan alttan bitiriyon demi duaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…