Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kaayyss bizimde bu ayın sonunda kermesimiz,birsürü pasta tatlı yapıyom bende...Önceden yaptıklarımda hep sevabını değil bebek niyetine yapardım...Bu seferkinde aklımdan şunu geçiriyorum,sizin adınızı da geçiricem,sizin yerinize sadaka verilmiş olacak.Böylesi yerler en makbul yerler.Böylece ne olacak,yavrucaklarımıza kavuşcazzz

Ay neyse ben hızlı hızlı yemeyimi yiyip geliyom,olmuyo böyle;fazla yazmayın,gündüzden beri kaç sayfa olmuştur kimbilir ama,görüşmek üzere,hemen gelcem

anaaa bu ayın sonunda mı erken değilmi kız istanbula ankaraya izmre dağılmadı mı szinkiler:))) ayyy kermes gelsede bi koştursak o coşkuyu o koşturmayı çok seviyorum yaaaa kermesin sonunda evim üçüncü dünya savaşından çıkmış gibi oluyor ama olsun .....

ödüm koptu len
üst kattan golll diye bagıran erkek sesi geldi
ürktüm :)

Allah razı olsun canım :)
mahçup oldum ama
selammmmmmmm kızlar nasılsınızzz....geçmişe bakamadım ne var ne yokkkkkk....

hoşgeldin canım
eslemin hamile olma ihtimalinden başka şuanlık bişi yok

kızlar ben çıkıyorum hepinz aeo gidiyimde az çalışayım değilmi muhat:)))))

reyyanın hastalığı bitmemiş
melek 181 regl hala
nurusima ameliyat olursa o da okuyamayacak.
ssönmezde tedavi olacaktı(ama tarihi bilmiyorum)

muhatcım ben tedaviye daha başlamayacam sadece şu an akapuntur ve terapiye devam edip
önce kendime gelecem kilo verecem..acele etmeyecem bu sefer hayırlısı.......

açız dedik demi.
bu oldu mu şimdi.
ohhhh miss gibi döner olsa da yesek

anammmm benim de aklımdaydı bugün
ama vanilyam yok yapamıycam
ay kııııııııız hamile falansan bide döner dedin şimdi.canın mı çektiki acaba.bende var vanilya.istesen veriridim.ama harbiden cnım çekti ben kek yapmaya gidiyom15 dk.sonra burdayım.

gggggoooooooooooooolllllllllllllllll 2-1 olduk
ayyyy sende mi fanatik çkıtın
selammmmmmmm kızlar nasılsınızzz....geçmişe bakamadım ne var ne yokkkkkk....

a.s.canım hoşgeldin.amaaaan şimdi geçmişi okumaya kalkarsan güncele geldiğinde biz çıkmış oluruz.

hoşgeldin sönmez örtmenim
hoşbuldum kayscımmmmmm......bugün nöbet vardı yorucu oluyorrrrr..........
Allah razı olsun canım :)
mahçup oldum ama

hoşgeldin canım
eslemin hamile olma ihtimalinden başka şuanlık bişi yok

hoşbuldum muhatcımmmmmmmm......
eslemmmmmmmmmmmmmmm inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzz....
test yaptın mı?????

seyyancım Ayşeden hatim için mesaj aldım....11.cüz benim rabbim kabul etsin inşallahhhhhh...

bu arada yarışma nasıl gidiyor....

muhatcım ben tedaviye daha başlamayacam sadece şu an akapuntur ve terapiye devam edip
önce kendime gelecem kilo verecem..acele etmeyecem bu sefer hayırlısı.......
:) canım o kalmış aklım da demekki kaç kilo fazlan varki.

vanilya verene kadar yaptıgın kekten versene
son cümlende çok haklısın biz çıkmış oluruz sönmezcim sen geçmişi okuyup bitirene kadar.

ayyyyyyy kızlar size bişey danışacağım ama kusuruma bkmayın olurmu?? hiç basura iyi gelen bitkise bişey biliyo usunz ben ameliyat olmak istemiyorummmm

hanımlar ben de çıkıyorum gene gelicem ders çalışayım. uykumda çok karnımı doyurayım ben

hanımlar ben de çıkıyorum gene gelicem ders çalışayım. uykumda çok karnımı doyurayım ben

canım kolay gelsin inşallah....bende ders çalışacam daha.......
muhatcım transferim yapıldığı dönemde 70kg kadar çıktım şimdi 67 kg.... daha vermek istiyorum spora devammmmm.......

canım kolay gelsin inşallah....bende ders çalışacam daha.......
muhatcım transferim yapıldığı dönemde 70kg kadar çıktım şimdi 67 kg.... daha vermek istiyorum spora devammmmm.......

canım çok değilşmiş verirsin yaw.
detoks nasıl yapılır onada bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…