anaaa bu ayın sonunda mı erken değilmi kız istanbula ankaraya izmre dağılmadı mı szinkiler:))) ayyy kermes gelsede bi koştursak o coşkuyu o koşturmayı çok seviyorum yaaaa kermesin sonunda evim üçüncü dünya savaşından çıkmış gibi oluyor ama olsun .....Kaayyss bizimde bu ayın sonunda kermesimiz,birsürü pasta tatlı yapıyom bende...Önceden yaptıklarımda hep sevabını değil bebek niyetine yapardım...Bu seferkinde aklımdan şunu geçiriyorum,sizin adınızı da geçiricem,sizin yerinize sadaka verilmiş olacak.Böylesi yerler en makbul yerler.Böylece ne olacak,yavrucaklarımıza kavuşcazzz
Allah razı olsun canım :)Kaayyss bizimde bu ayın sonunda kermesimiz,birsürü pasta tatlı yapıyom bende...Önceden yaptıklarımda hep sevabını değil bebek niyetine yapardım...Bu seferkinde aklımdan şunu geçiriyorum,sizin adınızı da geçiricem,sizin yerinize sadaka verilmiş olacak.Böylesi yerler en makbul yerler.Böylece ne olacak,yavrucaklarımıza kavuşcazzz
selammmmmmmm kızlar nasılsınızzz....geçmişe bakamadım ne var ne yokkkkkk....
reyyanın hastalığı bitmemiş
melek 181 regl hala
nurusima ameliyat olursa o da okuyamayacak.
ssönmezde tedavi olacaktı(ama tarihi bilmiyorum)
ay kııııııııız hamile falansan bide döner dedin şimdi.canın mı çektiki acaba.bende var vanilya.istesen veriridim.ama harbiden cnım çekti ben kek yapmaya gidiyom15 dk.sonra burdayım.açız dedik demi.
bu oldu mu şimdi.
ohhhh miss gibi döner olsa da yesek
anammmm benim de aklımdaydı bugün
ama vanilyam yok yapamıycam
Kaayyss bizimde bu ayın sonunda kermesimiz,birsürü pasta tatlı yapıyom bende...Önceden yaptıklarımda hep sevabını değil bebek niyetine yapardım...Bu seferkinde aklımdan şunu geçiriyorum,sizin adınızı da geçiricem,sizin yerinize sadaka verilmiş olacak.Böylesi yerler en makbul yerler.Böylece ne olacak,yavrucaklarımıza kavuşcazzz
ayyyy sende mi fanatik çkıtıngggggoooooooooooooolllllllllllllllll 2-1 olduk
selammmmmmmm kızlar nasılsınızzz....geçmişe bakamadım ne var ne yokkkkkk....
kızlar ben çıkıyorum hepinz aeo gidiyimde az çalışayım değilmi muhat:)))))
hoşbuldum kayscımmmmmm......bugün nöbet vardı yorucu oluyorrrrr..........hoşgeldin sönmez örtmenim
Allah razı olsun canım :)
mahçup oldum ama
hoşgeldin canım
eslemin hamile olma ihtimalinden başka şuanlık bişi yok
:) canım o kalmış aklım da demekkimuhatcım ben tedaviye daha başlamayacam sadece şu an akapuntur ve terapiye devam edip
önce kendime gelecem kilo verecem..acele etmeyecem bu sefer hayırlısı.......
ay kııııııııız hamile falansan bide döner dedin şimdi.canın mı çektiki acaba.bende var vanilya.istesen veriridim.ama harbiden cnım çekti ben kek yapmaya gidiyom15 dk.sonra burdayım.
ayyyy sende mi fanatik çkıtın
a.s.canım hoşgeldin.amaaaan şimdi geçmişi okumaya kalkarsan güncele geldiğinde biz çıkmış oluruz.
hanımlar ben de çıkıyorum gene gelicem ders çalışayım. uykumda çok karnımı doyurayım ben
canım kolay gelsin inşallah....bende ders çalışacam daha.......
muhatcım transferim yapıldığı dönemde 70kg kadar çıktım şimdi 67 kg.... daha vermek istiyorum spora devammmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?