a.s canım iyi sen nasılsınselam kizlaaarnasilsiniz..aysecim sen nasilsin iyisindir insallah bebisimiz nasil???hepiniz iyi olun insallah...
hoşbulduk ne var ne yok bir taraftan nett karıştırıyorum bir taraftan yazılanları okuyorum...Nasılsın cnm hoşgeldin
valla aynı canım ya ne olsun, uğraşıyoz
sen nasılsın napyon.
iyi akşamlar canlar nasılsınız
a.s canım iyi sen nasılsın
hoşbulduk ne var ne yok bir taraftan nett karıştırıyorum bir taraftan yazılanları okuyorum...
birazdan dizim başlıcak hemen yazamazsam kusuruma bakmayın..bırakamadım şunlarııı...allahtan koca bişey demiyor...
aynı canım çok şükür
sümeyyab sen çalışmıyor muydun?
iyi akşamlarrr bizler iyi sen nasılsın...iyi akşamlar canlar nasılsınız
hımm sıkıntılıı desene....neyse bizim kinde limit yokta rahat rahat giriyorum.....hatta hiç kapatmıyorum desemm...Iyilik sağlık çok şükür cnm benim koca bir saatten fazla izin vermiyo onun telinden giriyorum zaten evde internet yok telden giriyorum bende
Yok cnm ya malesef çalışmıyorum ev hanimiyim :)
ben de yarı ev hanımıyım
canım işe gidiyorum ya pek giremiyorum gündüz
canım benim dua yarışında tek benmi varım yaaaaaaaaaaa.gördüm işte hıh gördüm nolmuş.wawwwwwwww
bayag bi bitirmişin
maaşşaallah ::::
seyyan görmesin :)
2 gündür okuyamıyo
hep seyyanların yüzünden.
ben öğrenciyim diyorum
gündüz konuşalım diyorum yok.
dua ediyolar şimdi kesin
hep seyyen hep seyyen nedir kızım senin benimle derdin yaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww.canım ben ihlası la havleyi birdim.
diğerleride yarısında
a.s.sanada hayırlı akşamlar canım.S.a kızlar hayirli akşamlar
az önce bir film seyrettim "her çocuk özeldir" hint filmi, çooooookkk güzellll. eğitimci arkadaşlara özellikle tavsiye ederim, bazı yerlerinde güldüm ama çoğunlukla ağladım, harika bir film çocuk sahibi olan ve olmak isteyenler mutlaka izlesin....
o filmi izledim.çok güzeldi.çok ağladıydım.
:)) oda güzel bende çalışmak istiyorum ama eşim ve ailesi istemiyo
Nasılsın seyyancim
canım evde çalışabilirsin.
ben okurken boncuktan bişiler yapıp satıyodum
sonra katalog satışlar yaptım
inşallah bir gün oda olur geçen sene bende öyleydim hızı yavaştııı deli oluyordumOoo ne güzel ben belli süreyle girmek zorunda kalıyorum limit olunca :)))
slm hemşerim...sende mi dizi kolik çıktın...iyiyim canım sen nasılsın.bir yandan trt deki seksenlere bakıyodum.severim o diziyi.
iyiyim canım sen nasılsın.bir yandan trt deki seksenlere bakıyodum.severim o diziyi.
inşallah bir gün oda olur geçen sene bende öyleydim hızı yavaştııı deli oluyordum
slm hemşerim...sende mi dizi kolik çıktın...
Çok istiyorum hatta kursa falan gittim çok güzel şeyler öğrendim ama buralarda kimse almıyor malesef mahalle dışına da çıkamadım
sana da selam olsun hemşerim .yok ben dizilere pek takılmam da bu seksenler hoşuma gidiyor.aile dizisi.inşallah bir gün oda olur geçen sene bende öyleydim hızı yavaştııı deli oluyordum
slm hemşerim...sende mi dizi kolik çıktın...
durgun değil yorgunum yarışta sizi geçicem ya ondan...............bu aralar durgun musun bana mı öyle gel,iyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?