Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm sen tedavidemiydin ben bilmiyodum yada unuttum,cunki cok unutuyorum mutfaga bisey icin gidim 5 adimdan sonra ne alacagimi unutup tekrar oturuyorum...cnm ben tedaviden once incecik dal gibi bir hatundum,tedaviye baslayinca istahim acildi ilaclar aciyo istahini yedim yedim,bide sigarayi bikarmistim ondan sonrada geldi tam 10 kg.almistimhala 3 kilosu duruyor,gecen tedaviden vermek icin ugrasimda yok yani.. bebeklerimiz olsada soyle toptan bide zayiflasak insallah amiin
ay sonu kısmetse başlıcam canım ve inşallah son olur bende tedavi lerden 5-6kg falan aldım bende tedavilerden diyorum kg aldım diye eşim de sen ye ye sonra tedavilerden de diyor bak demekki doğruymuş inanılmaz iştahım açılıyor bide kendimi mutlu edeyim diye bol çikolata ve pasta yiyorum tabi onlarında etkisi var ama şu bi gerçek ilaçlar kilo aldırıyor
:17:suprizim 1 sene 3 ay oldu doktora gidiyorum daha yeni tedaviye başlayabildim sen beni bir görsen yere göğe sığamıyorum heyecandan ,mutluluktan:16:heyecana yenik düştüm:17::1:

sorma bitanem ya :17:iyi bitanem uyuyor şuan:27:oh negüzel olmuştur şimdi bizimkininde aslında artık banyo yapması gerek ama ben doğalgazı kapattım bikaç gündür hasta olcak diye korkuyorum:26:

muhatım yazarken farketmedim o ara çıkmak zorunda kaldım tekrar topiğe döndüğümde alıntılarınızda farkettim:1::1:neysem yinede şüphesi olan varsa:1:face falan verebilirim:8::9::9:

tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebişin hemencik gelir

Nasılsınız
bugun gıremedım
ozledım sızlerı sayfalar yıne ılerlemıs
umarım hepiniz ıyısnızdır
iyiyiz ayşe sen nasılsın...bi aksilik çıkmazsa bende nisanda başlayabilirim tedaviye...eşim akşam yeşil ışık yaktı...:34:ay yaza herkes hamiş girsee ne güzel olur...

:17:suprizim 1 sene 3 ay oldu doktora gidiyorum daha yeni tedaviye başlayabildim sen beni bir görsen yere göğe sığamıyorum heyecandan ,mutluluktan:16:heyecana yenik düştüm:17::1:
olsun hayatım takılıyoruz sana....hatasız kul olmaz dimi....evet insan o kadar heyecanlı oluyor kii bir adımda olsun sanki yaklaşıyoruz gibi....rabbim herkesin yolunu açık etsin..:emir_bebek:

selamün aleyküm değeri olmayan şu yalan dünyada,çıkarsız,samimiyetle birbiri için dua eden güzel insanlar.bugün canım sıkkın,bugün yüreğim kırgın,bugün gözlerim ağlamaklı,bugün gönlüm coşkulu ve bugün ben fazla duygulu .....hiçbirşey olmadı aslında yani kötü giden birşeyde yok.ama ağlamaklıyım nedense.biliyorum ki geçici bir durum.biraz uyku,biraz sessizlik belki kendime getirir beni.hayatta dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun amaaaa eksikse birşeyler bırakın, Rabbim neyleyrse güzel eyler...............sağlık yerine gelmeyen en büyük nimet.bugünlerimizede şükürler olsun.elhamdülillah..................

Şems-i Tebrizi'nin - Sekizinci Kural:
Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret.

- Dokuzuncu Kural:
Sabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir.
Sabır nedir?
Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir.
Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder.
Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir.

selamün aleyküm değeri olmayan şu yalan dünyada,çıkarsız,samimiyetle birbiri için dua eden güzel insanlar.bugün canım sıkkın,bugün yüreğim kırgın,bugün gözlerim ağlamaklı,bugün gönlüm coşkulu ve bugün ben fazla duygulu .....hiçbirşey olmadı aslında yani kötü giden birşeyde yok.ama ağlamaklıyım nedense.biliyorum ki geçici bir durum.biraz uyku,biraz sessizlik belki kendime getirir beni.hayatta dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun amaaaa eksikse birşeyler bırakın, Rabbim neyleyrse güzel eyler...............sağlık yerine gelmeyen en büyük nimet.bugünlerimizede şükürler olsun.elhamdülillah..................

a.s. canım amin ....rabbim içini tez zamanda ferahlatsın...bişey olmasına gerek yok...bunlarr hayata gülücük saçarken içimize hep attıklarımız...en büyük sağlık bugünlerimizede şükür dediğin gibii rabbim bu günlerimizide aratmasın ...bahar mevsimi gibi içimizde de çiçekler açsın....allah yardım etsin ....

- Ondördüncü Kural:
Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
"Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme.
Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Şems-i Tebrizi'nin - Sekizinci Kural:
Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret.

- Dokuzuncu Kural:
Sabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir.
Sabır nedir?
Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir.
Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder.
Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir.

:43::43::43::43:..........................................

Merhaba kıslar
Nasılsınız bakalımmmmm :21:
Ben çok şükür uzun zamandan sonra iyiyim. Rabbim e ne kadar şükretsem azdır.

Selam kızlarrrrrrrr nasılsınız???

turkuazcım iyi olmana sevindim tatlım...

eslemden haber yok mu ne zaman belli olucak hamiş olduğu :49::49::49::49::49::49:

Rabbim herkese gönlündekini versin inşallah...

spordan geldim dinlendim kendimi çoooooooooook mutlu hissediyorummmm....

yallnız bu spor olayı bende acıkma olayını başlatacak gibi......:53::53::53::53:

muhatım al kilolarım senin olsunnnnnnnnn..ne güzel yaaaaaaa bende yesem yesem kilo almasam ne güzel olurrrrrrrrrr.....

öptüm hepinizi fazla kalamayacam yemek zamanıııııııııııııııııııııııııııı....afiyet olsun şekerler hepinizeeeeeeeeee........

nekadarzor geçmiş olsun tatlım...süprüzcüm boyum 1.67 canım....bir 7 kg versem çok güzel olacakkkkkkkkkkkkkkk........

seyyancım hüzünlenme tatlım...bol bol dua et...

bu arada geçen nette bir yazı okudum sizinle paylaşayım belki biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim hoşuma gitti...

bazen kulağımız çınlarda " biri bizi anıyor " deriz yaaa.....kulağımız çınladığında peygamber efendimiz rabbimizin katında bizim hakkımızda konuşurmuş ve dua edermiş....kulağımız çınladığında peygamber efendimize salavat getirmek lazımmış..ben bilmiyordum...sizinle paylaşmak istedimmmmmmmmmmmmmm.......:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sönmez canım çok saol. Sen kaç kilosun ki merak ettim. Ay spor yapıyosun ne güzel ben spordan çok üşeniyom
Eslem hamiş mi:21: hadi ya inş hayırlı güzel haber versin
Nekadarzor a ne oldu ki? Her nyse çok geçmiş olsun

Kıslar herkes yemekde herhalde kimse yok. Ben çok mutluyum herkesi öpesim var :28::1:
Afiyetler olsunnnnn

102

[h=3]Sâliha Hanım Olmak Demek...[/h]

Güzel kızım, unutma!..
Sâliha bir hanım olmak; incelik ister, fedâkarlık ister.
Gönlündeki deryâyı coşturup inciler devşirmek gerek. Sevmek gerek hanımlığı, anneliği.
Merhametli olmaya baş koymak, gönül tasınla bütün âleme serin, berrak bir yağmur olup kupkuru toprakları münbit hâle getirmek kolay değildir, elbet.
Hazret-i Âmine'lik rûhuna bürüneceksin önce.
Kimdir Âmine? Ne demektir Âminelik rûhu?
Emâneti en iyi taşıyan demek. Hâmil olduğun yükün "emanet" olduğunu bilip, rûhun bu yük altında ezilecek, dokuz ay çile çekeceksin.
Dilinden geçen zikri yüreğinde hissedeceksin ki, ardından insanlığa numûne olacak bir "sadaka-i câriye" bırakabilesin.
Sonra Hazret-i Hacer olup teslimiyet bağrından zemzem akıtmak. Yanacaksın, koşacaksın, ağlayıp O'na dayanacaksın ki, zemzemler fışkırsın, kurak yüreklerden...

* * *

İki gözümün ışığı!
İçinde, kıpırdanan yavrunu ilk hissettiğin andan itibaren bir merhamet kaplar hücrelerini... İşte o zaman Allâh'a şükredeceksin, Peygamberlerin en fârik vasfı olan "merhamet"ten sana da bir pay verildiği için.
Yavrucuğum, insanın en büyük ihtiyacı "rûh gıdası"dır. Onun ilk kıpırdanmalarına salevât-ı şerîfelerle karşılık vereceksin. Sen fark etmesen de o seni duyar ve hisseder. Öyleyse ilk duyduğu, Allâh'ın kelâmı, Peygamber Efendimiz'e sunmuş olduğun duân olsun.
Dokuz aylık çile çabuk geçmez, geceleri yatamadığın zaman kıyâma dur ki, Rabbinin huzurunda durmayı öğrensin.
Gözyaşı dök ki, merhameti öğrensin, ümmet-i Muhammed'e duâ ve infâk et ki cömertliği öğrensin.
Ağzından haram lokma girmesin, yavrum! Helâl lokmayı tanısın ki, harama uzanmasın.
Tatlı dilli ol ki, kötü konuşmasın.
Secdelerini çoğalt ki, Rabbinin karşısında hiçlik ve tevâzuya bürünsün.
Mahlûkata gönlünü aç ki, sevgiyi ve muhabbeti öğrensin.
Sancılar sana kıyâmetin dehşetini hatırlatır, belki. İşte o zaman anacığını anlayacaksın. İşte o zaman "cennetin anaların ayakları altında olduğunu" öğreneceksin. Dişlerin birbirine kenetlenince, ölümün varlığını tadacaksın.
Yavrunu kucağına alınca, dünyanın "gurbet" olduğunu ve konuşmanın zevkini tatmak için bu dünyada bedel ödemek gerektiğini öğreneceksin.
Ona sütünü, Yâsin-i Şerif'lerle verirken; dünyadaki en güzel şeyin, insanlara "Allâh için kendinden koparıp vermek" olduğunu hissedeceksin.
Geceleri herkes uyurken, onun seni ağlayarak çağırmasına zevkle koşup gideceksin. İşte o ân, Rabbini de gerçek mânâda sevdiğinde, teheccüde kalkmanın senin için bir yük olmadığını anlayacaksın.
Onu hasta ve ateşler içinde görünce "hiçliğini" ve "çaresizliğini" görüp Allâh'a îmânın kat be kat artacak.
Ona sünnet-i seniyye ile yaşamayı öğret ki, Rasûlullâh -sallallâhu aleyhi ve sellem-'e hayran olup, onu taklid etsin. Öğretmezsen ilerde kim olduğu belirsiz kimseleri taklide başlar, onlara hayran kalır, sen de mes'ul olursun.
Onunla mübarek gün ve geceleri zevk ve heyecan içinde yaşa ki, gayr-i Müslimlere ve onların eğlencelerine hayran kalmasın. Bayramını bilip, gerçek bayramı olan kıyâmet sabahı için hazırlansın.
Ona Kur'ân-ı Kerim'i çok iyi anlatmalısın. Her bir sûre, onun gönlüne iniyormuş gibi hissetsin ki, yaşantısıyla "canlı bir Kur'ân" olsun.
Hâfızlığı sevdir, ona âşık olsun ki, dilinde şarkı-türkü olmasın. Boş satırların hamalı olmasın.
Kur'ân-ı Kerîm kültürüyle aydınlanırsa iki dünyası da pürnûr olur.
İşte o zaman, tıpkı şimdi benim olduğu gibi seni de kabirde nûrdan taçlarla taçlandırıp cennet elbiseleriyle nûrlandırırlar.

Hedefini unutma kızım, hedefin sâliha bir hanım, sâliha bir ana olmaktır.

Annen

Selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız :16:

Ben dualara sardım,bi baktım saat geç olmuş acıktığımı hissettim :27: Yemek molası vermişken bi bakayım dedim :27:

Rakibelerim Hatimleriniz ne alemde,benim az kaldı haberiniz olsun :23:

Molayı uzun tutup geçmişi okuyacam şimdi,inşaallah güzel haberler vardır :21: :49: :21: :49:

ayy hadi inşallah eslem güzel haberlerini bekliyoruz:32::32:

İnşaallah yakında hep birlikte veririz güzel haberler canım :21:

kızlar günaydın nasılsınız.nekadarzor çok geçmiş olsun bol zencefil karanfil tarçın kaynat iç.mikroplar ölsün canımcım
seyyan ben yasin ve tespih okudum..anacak enbiya süresi kaldı haberin olsun.ben biraz yavaş okuyorum kusura bakmayın...
meryem süresini de okuyorum ondan geçikiyor...

Allah kabul etsin canımcım :49:

ben tekrar girene kadar herkes cikmis...yarisa hazirlik yapiyosunuz kesin...ama dedimya ben hastayim oksuruyorum dua felan okuyamam..yani sizde acele etmeseniz diyorum..yavas yavas olur yani sikinti yok..neyse ben cikiyim:34:

Geçmiş olsun canım :16: Bencede kızlar acele etmeyin :23:

iyiyiz canim bebiste iyi cok sukur buyumeye calisiyor heralde daha hissedemiyorum :16:

dun gece hic uyuyamadim burnum tikandi sabaha kadar yatakta dondum durdum yarina kahvaltiya misafirim var temizlik yapmam lazim evde yemek yok daha bugun nasil biter yaaaa :50::50::50:

Kolay gelsin tatlım,Allah yardımcın olsun :12:

nasılsınız canlarr:16:
ben doktora gittim değiştirdim çok doktorumu artık devlete gidiyorumm:46::46::46:
eşimin rahim filmini istedi cumartesi günü vercek tahlili.
benden kültür testi kan bide smear aldı.sonuçlarım çıktı ama bi smear kaldı oda cuma günü çıkcakmış.
kistlerim yine büyümüş .2 gündür felaket sancı yaptı ama patlamayada patlamadı :27::27:
eğer eşinin sonucu kötü çıkarsa direk tüp bebeğe başlıyoruz dedi.iyi çıkarsa rahim filmi duruma göre laparoskopi yapabilirim dedi en son çare olarak:31:
şimdi sıramı bekliyorum ama çok şükürki tedavime başladım artıkk:46::46::46:
kırmızılarımın son günleri bütün dualarım duruyo hala:16:
inşallah yarın temızlenırsem yarın akşam yazarım :32:
işte benden böyle :16:
birazda geçmişe bakım sayfalar çoğalmış yine:1::1:

Çok sevindim temiz çıktığına canım.Hadi hayırlısı,inşaallah son adetin olur bu,diğer ay müjdeyi verirsin hayırlısı ile :21:

napıyorsunuz bayanlar :) benim adet yine gelmedi ama çok karnım ağrıyor ya

Ay inşaallah gelmez o adette,hamileyim diye müjde verirsin bize bikaç güne hayırlısı ile :49:
günaydıns canım:27:...sorma habire kek yapıp duuryorlarr benim bile canım kek çekti uzun süredir yapmıyorum yapsam bitirmek için uğraşıyorum..olmazsa yarısını buzluğa atarım...:34:

Ay şimdi utandım :17: Ben buzluğa atmıyom,en son portakallı kek yaptım,tabağa bikaç parça koydum,ben birini yiyene kadar eşim silip süpürmüş diğerlerini :37: Buzluğa atmaya değil,kırıntısını çöpe atmaya bişey kalmıyo :18: :18:

Hakkından hayırlısı olsun canım eğer hamile değilsen en kısa zamanda kanaman olur inşallah ama hamile isende dilerim mutlu haberlerle gelirsin bize. Bir müminin bir mümine duası kabul olur derler. bizler biribiimizi hiç tanımadan kalplerimizden geçenler için birbirimize dua eden insanlarız. Rabbim dilerim en kısa zamanda bu topikte sohbet eden tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip eder.

Amiiiiiiiinnnnn ecmain inşaallah :16: :16: :16: :16:

Nasılsınız
bugun gıremedım
ozledım sızlerı sayfalar yıne ılerlemıs
umarım hepiniz ıyısnızdır

Bizde özledik Ayşecim,hamdolsun iyiyim siz nasılsınız meleğinle :21: :21:

canım eslemin hamile olma ihtimali var.
geri kalan herkes tedavide :D

Aaa canım yaa,o ihtimal hepimizde var :52: :52:

nasıl yanı gunumu gecmıs canım ayy heyecanlandım
ne zaman bellı olur

Neyse kızlar ben cıkıyorum esım gelıyorr
eslemcım canım ıns hayırlı guzel haberlerını alırız heyecan ve dua ıle beklıyorum
allaha emanet olun:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Günüm geçmedi,adetimde biteli fazla olmadı Ayşecim,yani ne testlik bir durum var ne de müjdelik :1: Ama umutluyum ya,sanki olcak gibi gibi :17: :17:

İnşaallah veririm kısa zamanda hayırlısı ile :49:

Canımm,kıyamam..Zaman zaman olan gerginlikler,duygu karmaşıklıkları.Geçecek hepsi Allahın izniyle.Dediğin gibi önce sağlık,Rabbim eşlerimizle birlikte sağlık huzur ve afiyet versin,meleklerimiz yakında gelecek...:34: Bu zamane çocuklarıda bi başka,ne nazlılar canım :30: :30:

Merhaba kıslar

Rabbim daim iyilik versin sana :21:

Selam kızlarrrrrrrr nasılsınız???

eslemden haber yok mu ne zaman belli olucak hamiş olduğu :49::49::49::49::49::49:

Rabbim herkese gönlündekini versin inşallah...

Ve aleykümselam güzelim,hamdolsun sen nasılsın :21:

Ay canım yaa,hamile değilim(Allah bilir);adetim biteli fazla zaman olmadı,şuan içimde olan şey bebek değil ama koca bir umut,oda inşaallah yerini bebeğe bırakacak :49: :49: Daha çok umutluyum sadece,güzel şeyler hissediyorum :16:
Bu ay sonunda kırmızıları görmezsem,annemlere gitmeden yapıcam bi test bakalım,umut işte :27:

Sönmez canım çok saol. Sen kaç kilosun ki merak ettim. Ay spor yapıyosun ne güzel ben spordan çok üşeniyom

Kıslar herkes yemekde herhalde kimse yok. Ben çok mutluyum herkesi öpesim var :28::1:
Afiyetler olsunnnnn

Yok kuzum hamile değilim ama umutluyum.Pozitifim :21: İnşaallah en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler veririz birbirimize :16:

Tamamm öp hadii :54: :54: Seni böyle görmek çok güzel,Rabbim daim etsin canımcım :38:

Merhaba kıslar
caninmmm cok sevindim iyi olduguna..dahada guzel gunler gelecek cnm insallah..o koyde mutlu ailenle yaslan insallah torunlarini sev mutlu mesut,arada kocanla atis yoksa tadi cikmiyo...bi kavga patirti sonra pisman olup sut dokmis kedi miyavlayin birbirinize..biliyorum biraz tuhaf bi dua oldu ama icimden geldi

Afiyetler olsunnnnn
cnm benim kulaklar ariza verdi bakimini yaptirdik:1:iltihap olmus antibiyotik verdi
Selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız :16:

Ben dualara sardım,bi baktım saat geç olmuş acıktığımı hissettim :27: Yemek molası vermişken bi bakayım dedim :27:

Rakibelerim Hatimleriniz ne alemde,benim az kaldı haberiniz olsun :23:

Molayı uzun tutup geçmişi okuyacam şimdi,inşaallah güzel haberler vardır :21: :49: :21: :49:
butun duayi bitirmisde bide yavas diyo..cnm sen biraz yavaslasan aaaaa olmazki cnm...saka biyana bu dua yarismasini arada yapalim valla bana cok iyi geldi

Yine bennnn

Nekadarzor kıs kimin kulakı iltihaplandı senin mi? Geçmiş olsun
Eslem mm inş hayırlı haberler ver. Ay inş bundan sonra hep iyi olurum
Bana çok dua edin olur mu. Çok ihtiyacım car dualarınıza. Hepinşzdeen Allah bin kere razı olsun. İnş dualarınız katbe kat fazlasıyla dönsün sizlere
:21::1::16::54:

Back
X