Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turkuazcım
iyiyim canm çok şükür benim duygularda biraz iniş çıkışlı ama olsun tedavi öncesi şımartmaya çalışıyorum kendimi
fırsat buldum topiğe bakayım dedim
Cnm önce morelini yüksek tut. Valla bak çok önemlii
İyi olcak herşey gör bak. Sen yeterki yürekten iste bak Rabbim en doğru zamanda sanada hayırlı ve sağlıklı evlat nasip edecektir
Ben inanıyorum çok. İnanmak yolun yarısıdır![]()
haklısın canım bende morelimi bozacak olumsuzlukları görmezden geliyorum bende inanıyorum canım Allahın izni ile olacak yoksa bu kadar tedaviye dayanmak zor olurdu inanç olmasa Rabbim hepimizin gönlünün muradını nasib etsin hayırlısı ile
İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım ben dualarımı tamamladım,Allah toplu dualarımızı kabul etsin inşallah.Nasılsınız güzel kardeşlerim?![]()
İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım ben dualarımı tamamladım,Allah toplu dualarımızı kabul etsin inşallah.Nasılsınız güzel kardeşlerim?![]()
amin Allah kabul etsin canım çok şükür sen nasılsın
Hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın![]()
Allah kabul etsin amin amin Ya Rabbi
selamün aleyküm değeri olmayan şu yalan dünyada,çıkarsız,samimiyetle birbiri için dua eden güzel insanlar.bugün canım sıkkın,bugün yüreğim kırgın,bugün gözlerim ağlamaklı,bugün gönlüm coşkulu ve bugün ben fazla duygulu .....hiçbirşey olmadı aslında yani kötü giden birşeyde yok.ama ağlamaklıyım nedense.biliyorum ki geçici bir durum.biraz uyku,biraz sessizlik belki kendime getirir beni.hayatta dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun amaaaa eksikse birşeyler bırakın, Rabbim neyleyrse güzel eyler...............sağlık yerine gelmeyen en büyük nimet.bugünlerimizede şükürler olsun.elhamdülillah..................
cano noldu sana bölee ALLAHIMMMM GÖNLÜNDEKİNİ TEZ VAKİTTE VERSİNN CNM BENİMM
BENİMDE MOREL YERLER ALTINDAA BUGÜN ANKARAYA GİDEN TESTLERİMİN SONUCU GELDİ SONUÇ KÖTÜÜ CUMA HEMOTOLOJİYE GİDECEZ DOKTOR MUTLAKA HEMOTOLOJİNİNDE GÖRMEZİ LAZIM DEDİİ(PROTEİN S AKTİVİASYONU ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI HEMEN ASPİRİNE BAŞLATTI BUGÜN DOKTOR VE HAMİLE KALIRKALMAZ İĞNELERLE DEVAM EDECEM
(AYRIYETEN DÜŞÜĞÜMÜN SEBEBİ DE BUNUN İHTİMALİ ÇOK YÜKSEKMİŞŞŞ
((
ALLAHIMM BİRDAHA YAŞATMASIN O ZOR GÜNLERİİ ÇOK ŞÜKÜR GENE SONUÇÇ DA TEDAVİSİ VARR KIZLARR DUALARINIZI ÇOK BEKLİYORUM HEMOTOLOJİDE TEMİZ ÇIKSINN NOLDU BANA BÖLEE BİR PROLAKTİN YÜKSELDİİ ARKASINA BÖLE BİR SORUNN BABAMM YARABBİMMM BETERİNDEN SAKLAR İNŞ
anaaa ben yazana kadar herkes gitmiş bi ikimz kalmışız trkuazcım bak bunu yazana kadar sende kaçma yoksa![]()
merhaba iyi canım hürreme takıldım....allah keyfini bozmasın....nasılsın diye sormuyorum yaniii....bir formülü var mıı bize tavsiyelerin...Merhaba kıslar
Nasılsınız bakalımmmmm
Ben çok şükür uzun zamandan sonra iyiyim. Rabbim e ne kadar şükretsem azdır.
a.s. canım iyi çok şükür sen nasılsın..Selam kızlarrrrrrrr nasılsınız???
turkuazcım iyi olmana sevindim tatlım...
eslemden haber yok mu ne zaman belli olucak hamiş olduğu
Rabbim herkese gönlündekini versin inşallah...
spordan geldim dinlendim kendimi çoooooooooook mutlu hissediyorummmm....
yallnız bu spor olayı bende acıkma olayını başlatacak gibi......
muhatım al kilolarım senin olsunnnnnnnnn..ne güzel yaaaaaaa bende yesem yesem kilo almasam ne güzel olurrrrrrrrrr.....
öptüm hepinizi fazla kalamayacam yemek zamanıııııııııııııııııııııııııııı....afiyet olsun şekerler hepinizeeeeeeeeee........
nekadarzor geçmiş olsun tatlım...süprüzcüm boyum 1.67 canım....bir 7 kg versem çok güzel olacakkkkkkkkkkkkkkk........
seyyancım hüzünlenme tatlım...bol bol dua et...
bu arada geçen nette bir yazı okudum sizinle paylaşayım belki biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim hoşuma gitti...
bazen kulağımız çınlarda " biri bizi anıyor " deriz yaaa.....kulağımız çınladığında peygamber efendimiz rabbimizin katında bizim hakkımızda konuşurmuş ve dua edermiş....kulağımız çınladığında peygamber efendimize salavat getirmek lazımmış..ben bilmiyordum...sizinle paylaşmak istedimmmmmmmmmmmmmm.......![]()
a.s. bizler iyi sen nasılsın ....sabırla iyi haberlerini beklemekteyizSelamün aleyküm hanımlar,nasılsınız
Ben dualara sardım,bi baktım saat geç olmuş acıktığımı hissettimYemek molası vermişken bi bakayım dedim
Rakibelerim Hatimleriniz ne alemde,benim az kaldı haberiniz olsun
Molayı uzun tutup geçmişi okuyacam şimdi,inşaallah güzel haberler vardır![]()
![]()
![]()
![]()
iyi akşamalr...allah kabul etsin....yuvarlanıp gidiyoruz...sen nasılsın..İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım ben dualarımı tamamladım,Allah toplu dualarımızı kabul etsin inşallah.Nasılsınız güzel kardeşlerim?![]()
neredesin sennnerdesin sen yavrucuğum yaaa?oysa yanimda,kollarimda olmaliydin çoktandir...neden randevularina geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?
sokakta kadinlarin biri elinde diğeri karninda...yolda koşuyor diğeri..anneleri fazla çocuktan bikmiş olmali ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onlari..dünyanin en önemsiz şeyi gibi..oysa sen öyle mi olacaksin?
sebepsiz mesnetsiz sikintilarla boğuşuyor yüreğim..kabuslara yenik düşüyor rüyalarim...oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim.gel be bebeğim
sen bana özlemi, hasreti tattirdin daha gelmeden.daha gelmeden hakkima girdin.ama benim senin üzerinde analik hakkim olmayacak.gelp(ki eğer gelirsen)yaşantimiza katacağin neşe ile asil sen beni borçlu kilacaksin varliğina karşi
biliyor musun bebeğim yeni doğan bebeklerin kulağina "geldiğinyerlerde benim bebişimi gördün müne zaman dünyaya geliş biletini alip gelecek?"diye fisildiyorum
hiç konuşamiyorum bilsen..oysa dudaklarim sicakliğina ve yavrum uyandin mi bebeğim demeye muhtaç.
rüyalarimda senble birlikte olup uyaninca kaybediyorum.ne zaman senin sesinle uyanacağim ve ne zaman uyaninca seni kaybetmeyeceğim?
peki..bunca sözden sonra da halen gelmeye ikna olmadiysan sen bilirsin.ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin.umarim anlarsin bir gün beni ve umarim o zaman iş işten geçmiş olmaz.inatçi bebek ahhh bebek...hayallerime bile yasak koyuyor baban.her ay ümitlenip her regl döneminde yikildiğim için bana seni düşünmeyi bile yasakladi.hayalleri insani hayalkirikliğina sürüklermiş diyor...hayallerimi de kaybedersem yaşayamam ki..bir gelsen de babani da şaşirtsan...sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğm..ve ağliyorum gel de dindir gözyaşlarimi ALINTI
canımmm üzülme en azından neden belli onu çözmeye çalışıyosunuz...nedensizlik daha kötüü...ayy ne bileyim yaaa artık ne iyi ne kötüü bilmiyorum...hakkınızda hayılrıısı olsun...inşallah önlemler alınır....bebeğine tez zamanda kavuşursun...stres yapma bakkk değerlerinn şaşarr....cano noldu sana bölee ALLAHIMMMM GÖNLÜNDEKİNİ TEZ VAKİTTE VERSİNN CNM BENİMM
BENİMDE MOREL YERLER ALTINDAA BUGÜN ANKARAYA GİDEN TESTLERİMİN SONUCU GELDİ SONUÇ KÖTÜÜ CUMA HEMOTOLOJİYE GİDECEZ DOKTOR MUTLAKA HEMOTOLOJİNİNDE GÖRMEZİ LAZIM DEDİİ(PROTEİN S AKTİVİASYONU ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI HEMEN ASPİRİNE BAŞLATTI BUGÜN DOKTOR VE HAMİLE KALIRKALMAZ İĞNELERLE DEVAM EDECEM
(AYRIYETEN DÜŞÜĞÜMÜN SEBEBİ DE BUNUN İHTİMALİ ÇOK YÜKSEKMİŞŞŞ
((
ALLAHIMM BİRDAHA YAŞATMASIN O ZOR GÜNLERİİ ÇOK ŞÜKÜR GENE SONUÇÇ DA TEDAVİSİ VARR KIZLARR DUALARINIZI ÇOK BEKLİYORUM HEMOTOLOJİDE TEMİZ ÇIKSINN NOLDU BANA BÖLEE BİR PROLAKTİN YÜKSELDİİ ARKASINA BÖLE BİR SORUNN BABAMM YARABBİMMM BETERİNDEN SAKLAR İNŞ
kizlaaar nerelerdesiniz ay yeter calistiginiz gelin hadi acckil laflayak bekliyorum bak
bende girip bakıyorum kimseciler yok.eslem dualara yoğunlaşmış.yaramazlık yok çok şükür.kaysa ta arada bir girip yazıyo ve kaçıyo.ama oda iyi bi yaramazlık onda da yok.ama muhatı merak ettim ben şimdi ya.sen nasılsın,kartopu napıyo annesi.yaramazlık yapıyomu.