anammmmmm dünürüm benim de canım sıkkındıdeğeri olmayan şu yalan dünyada,çıkarsız,samimiyetle birbiri için dua eden güzel insanlar.bugün canım sıkkın,bugün yüreğim kırgın,bugün gözlerim ağlamaklı,bugün gönlüm coşkulu ve bugün ben fazla duygulu .....hiçbirşey olmadı aslında yani kötü giden birşeyde yok.ama ağlamaklıyım nedense.biliyorum ki geçici bir durum.biraz uyku,biraz sessizlik belki kendime getirir beni.hayatta dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun amaaaa eksikse birşeyler bırakın, Rabbim neyleyrse güzel eyler...............sağlık yerine gelmeyen en büyük nimet.bugünlerimizede şükürler olsun.elhamdülillah..................
canım inşaallah önemli bişi yoktur.umarım dualara ve derslerine kaptırmışsındırda ondan gelmiyosundur topiğe.merak ettim gerçekten.
bak kzızım beni oraya getirtme.............nolur bi gir iyiyim yaz yaaaaa..................duaların hepsiciğini bitirdim yaz bak kıskanmıcam yeterki yaz bişi yani..
arkadaşlar banada dua edin ne olur bende hepinize ediyorum
Hoşgeldınız nasılsınız
ya bugun pek kımsecıkler yok
ıns olmazsın canım bebıs vardır ıns
aynen canım ya denk gelemedık:d ayşe bi kalabalık anımıza denk gelemedin gitti :d
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın. Ben birazdan çıkıcam şimdiden söyleyim de canım aniden çıkabilirim :d
sen nasılsın. Prenses nasıl? (kızdır diye düşündüğümden prenses dedim)
inşallah canım ya :) ağzından bal damlıyor valla
aynen canım ya denk gelemedık
hamdolsun ıyıyım canım
bugun kıme hoşgeldın dedıysem gıttı hemen
ıns canım rabbım yuzunu guldursun ıns
evet canım farkettim :d
bu ara yeni gelenler çok farkettin mi.
Dua isteyip gidiyolar:)
evet farkettım yanı rabbım gonlunuze gore versın hakknızda hayırlısını nasıp etsın dıyebılıyorum ancak
ama bızım burdakı arkadaslarımıza ettıgımız dualar bambaska
çünkü bız burda bırbırımıze allahın kelamıyla allahtan ıstıyoruz..rabbım bılıyo her namazımdan sonra dualarımdasınız
nete gırmeyecegım demıssın ya
geçen hafta yeni gelenlere listeden söz ettim bi daha gelmediler:d
aminnn canım aminnn kimin yüreği nasıl yanıyo biz bilemeyiz ama insan kendisine dua etmeyi bilecek eksik etmeyecek.
Birbirimize ettiğimiz duanın lezzeti de sevabı da elbette çok çok farklı keşke daha kalabalık olsak da daha çok kişiyle paylaşabilsek biz bu lezzeti.
Allah razı olsun canım. Bende secdedeyken ediyorum daha çok :d
canım ben çıkıyorum artık.
Akşama gelecegimi pek sanmıyorumaeo
kızllaaaaaaaaaaaaaaaar öptüm sizi :*
nasilsiniz? Bahar gelmis bebegi iyiymis cok sukur kac kilo dogdugunu cok merak ediyorumm.
Bende dun doktora gittim cocuk asadaymis tam sinirda dedi doktor oyuzden kendini yorma yat dedi
Kizlar bu arada ben 5 tane yasinimi okudum.ema arkadasimizda okuyamiyor sanirim onun yerinede 5 yasin okudum rabbim kabul etsin insallah
mrb arkadaşlar. Bayadır sizinle birlikte dulara katılmak istiyorum. Birileri bana yardımcı olursa sevinirim çok.
ayy canım okudun demekcanım sana mesaj gönderemedim bir türlü. Ben bana düşen cüzü okudum canım. Allah kabul etsin inş.
sibellllllllllll, sen de im anne oluyosun :)
aynen canım ya denk gelemedık
hamdolsun ıyıyım canım
bugun kıme hoşgeldın dedıysem gıttı hemen
ıns canım rabbım yuzunu guldursun ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?