Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm ben onu tam 7 kez kullandim...o ilac yumurtalarinin buyumesini saglayacak,sonra doktor bakacak yumurtalarin uygun buyuklukte olunca catlatma ignesi verecektir buyuk ihtimal...benimkiler boyle ollmustu.asilamami olacaksin?

kizlar selam..bu hafta sonu kermes var onunla ugrasiyoruz...lutfen benim icin dua edin bu aralar cok sikintidayiz,esimlede aram iyi deyil,gorunce olduresim geliyor...o kadar yani Rabbim yardim etsin insallah

Kizlar, ailevi bir sikinti var. Cok ozel, buraya yazamayacgim kadar beni uzen bir durum. Sehirdisina cikicam. Ne zaman donerim bilmiyorum. Bebek meselesi benim icin bitti. Malesef anne olamadan olucem galiba. Hepiniz hakkinizi helal edin. Agustostan beri dualarla rahatladim ama kader boyleymis. Beni listeden cikarin. Ama gonlunuzden degil lutfen. Her duamda sizler varsiniz, siz de beni unutmayin.

allahım nazarlardan saklasın kızım ağlıyor diyince bi tuhafıma kaçtı gülmek geldi içimden sevinçtenrabbım uzun saglıklı ömürler nasıp etsiinn
Allah razı olsun canım bende alışıyorum artık kızım demeye Darısıda sizlere olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah güzel sonuçlar olur sizin için
ay cnm benim ya rabbim nazarlardan saklasin prensesi..
Aminn canım hepimizin evladını
İyi geceler kızlar
Bahar doğum öu yaptı çok sevindim
Allah analaı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Allah isteyen herkese sizlere nasip etsin inş amin amin
Aminn canım Allah razı olsun darısıda size inşallah
Sağol canım benim oda sizi öpüyor

Canım durumuna çok üzüldüm inşallah çok kötü bir şey değildir.Derdi veren Allah dermanınıda verir.Sorunun her neyse umarım en kısa sürede çözüme kavuşur.Kendini üzme ve bizleri merakta bırakma.Allah'a emanet ol öpüyorum.Allah yardımcın olsun canım

canım rabbim sıkıntını en kısa zamanda geçirsin..sorun ne bilmiyorum ama lütfen böyle düşünme....anne olmadan ölmeyecez inşallah......

dualarımızda ve gönlümüzdesin tatlım....çabuk gel lütfennnn.....rabbim sabır versin sana......

günaydın melek anneleriiiiiii nasılsınız????...

kimsecikler uğramıyor herhalde artık nerdesinizmillet....

ben istanbuldaydım ondan giremedim akapunktura devam ediyorummmm.....spora da....

canım doğum günün kutlu olsun..rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla dolu bir ömür versinnnnnn....
bebişlerini sağlıcakla büyüt emi.....

cnm ben onu tam 7 kez kullandim...o ilac yumurtalarinin buyumesini saglayacak,sonra doktor bakacak yumurtalarin uygun buyuklukte olunca catlatma ignesi verecektir buyuk ihtimal...benimkiler boyle ollmustu.asilamami olacaksin?

hayır cnm aşılama olmayacam normal yumurta gelişimi için dedi doktor

canım doğum günün kutlu olsun..rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla dolu bir ömür versinnnnnn....
bebişlerini sağlıcakla büyüt emi.....

canım benım allah razı olsun çol sagolasın
eşim evde degıl acaba gelınce suprızmı yapacak dıyorum
veee beklıyorum

kızlar sa kaç gündür giemiyorum siz hiç farketmedinzmi benim yokluğumu bakayım??? geçenki rüzgarda benzinlikin çatısı uçmuş köyde ve elektrik tellerini koparmıştı netimiz gitmişti vs vs işte... ancak bu gün giebildim dualar tamamlanmış allah azı olsun.... ban rahatızım yatıyorum aynı zamanda artık girmiyo diye beni listeden falan atmayın haaaa.... bu arada topiğimizin ilk elle tutulur gözle görülür ısırmalık ve öpmelik gıdıklamalık bebeği dünyay gelmiş darısı anne karnundakilerin ve cennetekilein başına inş... çok bekletmeyin bizi emi annem arkadaşlarınıda al gel bak nehir yolu biliyo size göstersin:))))) hayırlarla gelin inş... hepizniz öpüyorum aeo...

Selamlarrrr
Ayse cim doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı huzurlu yaşlara inş.
Antisocial seni çok merak ettim. Allah yardımcın olsun cnm.

niye görünür değilsin sana mesajda gönderemiyom..arkadaş listemde değil mişsinnn öyle hata veriyorrr...
neden böylesin tatlımmmmmmmmmm merak ediyorum noldu iyimisin...

cevapta yokkkkkkkkkk beğenip kaçtın muhatcım yaaaaaaaaaaaaaaa.
niyekiii noldu yaaaaa biri bişey desin banaaaaa........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…