arkadaşlar şimdiye kadar yazdığım hiç bi konuda bana yardımcı olmadınız ama lütfen bu konuda bari olunuz bu gün doktora gitim bana gonal f 450 verdi altı gün boyunca kulanacakmışım altıncı günden sonra tekrar doktora gidicekmişim sizce kulanayımı ne yapayım iii bişeymi sonuç ne olucak bana yardımcı olun ne olur
Allah razı olsun canım bende alışıyorum artık kızım demeyeallahım nazarlardan saklasınkızım ağlıyor diyince bi tuhafıma kaçtı gülmek geldi içimden sevinçten rabbım uzun saglıklı ömürler nasıp etsiinn
Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah güzel sonuçlar olur sizin içineee yine kimsecikler yok..
eşimin sonuçları pek anlamadım ama iyi dedi herkes birazda nette araştırdım
pazartesi doktora göstericem artık
sanıyorum rahim filmi isticek sonuca görede laparoskopiye kara vericek:26:
hayırlısı olsun artık
Aminn canım hepimizin evladınıay cnm benim ya rabbim nazarlardan saklasin prensesi..
Aminn canım Allah razı olsun darısıda size inşallahİyi geceler kızlar
Bahar doğum öu yaptı çok sevindim
Allah analaı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Allah isteyen herkese sizlere nasip etsin inş amin amin
Sağol canım benim oda sizi öpüyorCanımsın :) seve seve yaparım ne demek şekerim
Şimdilik 100 tane de ben alayım canım
Nefis görünüyor bu pasta
Yesin onu teyzeleri yaa maşallah nehirimizeBizim içinde öp annesi
Arkadaşların gözünden kaçmış olabilir yoksa yardımcı olurlardı canım.Benim bi fikrim yok bu konuda ama doktorun kullan dediyse kullan tabii canım
Kizlar, ailevi bir sikinti var. Cok ozel, buraya yazamayacgim kadar beni uzen bir durum. Sehirdisina cikicam. Ne zaman donerim bilmiyorum. Bebek meselesi benim icin bitti. Malesef anne olamadan olucem galiba. Hepiniz hakkinizi helal edin. Agustostan beri dualarla rahatladim ama kader boyleymis. Beni listeden cikarin. Ama gonlunuzden degil lutfen. Her duamda sizler varsiniz, siz de beni unutmayin.
Kizlar, ailevi bir sikinti var. Cok ozel, buraya yazamayacgim kadar beni uzen bir durum. Sehirdisina cikicam. Ne zaman donerim bilmiyorum. Bebek meselesi benim icin bitti. Malesef anne olamadan olucem galiba. Hepiniz hakkinizi helal edin. Agustostan beri dualarla rahatladim ama kader boyleymis. Beni listeden cikarin. Ama gonlunuzden degil lutfen. Her duamda sizler varsiniz, siz de beni unutmayin.
cnm ben onu tam 7 kez kullandim...o ilac yumurtalarinin buyumesini saglayacak,sonra doktor bakacak yumurtalarin uygun buyuklukte olunca catlatma ignesi verecektir buyuk ihtimal...benimkiler boyle ollmustu.asilamami olacaksin?
canım kullan tabıkı yumurtaların buyuyecek ıns bende kullandım ve hamıleyım
darısı basına ıns
hayır cnm aşılama olmayacam normal yumurta gelişimi için dedi doktor
evet doktorun dedigi gibi..kortkma bisey olmuyorcnm,sadece biraz istahin acilir onada dikkat edersen kilo almazsin
canım doğum günün kutlu olsun..rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla dolu bir ömür versinnnnnn....
bebişlerini sağlıcakla büyüt emi.....
foğum günün kutlu olsun arkadaşımcanım benım allah razı olsun çol sagolasın
eşim evde degıl acaba gelınce suprızmı yapacak dıyorum
veee beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?