Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

zaten pazar günleri burası pek kalabalık olmuyor...iş güç herkes meşgul..

bende çıkıp ders çalışacam inşallah....

:))) muhatin ismi bende gri galiba bi sorun var yoksa yazardı bence

bende de gri renkte canım evet sorun var sanırım eşinden dolayı yoksa muhat cevap vermeden durabilir miydi????

iki eli kanda da olsa yazardı arkadaşımmmm..bizi ayıranlar utansınnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşımızdannnnnnnnnnnnn.....

ben çıktım canım kendinize iyi bakın...dualarımdasınız..

muhatcımmm canım seni burda görmek istiyorummmm inşallah en kısa zamanda görüşürüzzz....

öptüm hepinizi....gelmeyen kızlarada selam olsun.....

Son düzenleyen: Moderatör:

Aaa eşi ne yapmış ki neyse bende çıkayım bir iki saate yine gelirim

Heyy iyi akşamlar hepinize.
Nolmuş bu topicde canlarımmm
Muhat banlanmış banlandığında özeldende mesaj alamaz. Okur ama yorum yazamazo yüzden aşağıda adı silik görünüyor.
Muhat iyi misin sen? İyi isen herşey yolunda ise bu mesajı beğen emi?
Ne yazdında banladın muhattt
Sönmez kız nerdesin hadi gel.
Antisocial çok öerak ettim ben gerçekten. Rabbim herkesin sıkıntılarını gidersin inş. Amin
Canlarım hepiniz iyi olun yaaa üzülüyom valla billa.

Cnm geldin hemen geri mi gittin ben geldim kimse yok

sana acayip katılıyorum ssönmez.muhat sana ihtiyacımız var.bak sen bir sendeledin hepimiz yerlerde.özlüyorum seni ya hemde çoooooooooooooooooooooooooooook
canım sana da iyi akşamlar.keyfin yerinde gibi duruyor.Rabbim daha iyi etsin.

yeni yaşın kutlu ,mutlu ve hayırlara vesile olsun canım.sana,eşine ve bebişine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.

Seyyaaaan hoşgeldinnnnnn kimsecikler yok muhat varla yok arası :)))

hoşbulduk canım ya sorma muhat yok ya valla psikolojik bunalıma gircem.muhat seni seviyom kıııııııııııııııııııııııııııızsümeyyabcım sen nasılsın.bu topiğe kesin nazar değdi.okuyalım bol bol sıkıntıda olan arkadaşlarımıza.

tedavimin ikinci günündeyim.göbişten 2. iğnemi yaptım.kendime güzel bir kitap aldım.sağlıklı bir beslenme programı uyguluyorum.veeeeeeeeee akşamları yürüyüşe çıkyoruz eşimle.çok iyi geliyor.herşey güzel olacak hep öyle düşünüyorum.dualarınızı bekliyorum.

Öyle nazar değdirdiler :)) iyiyim bende yarın test yapacam onun stresi var (

Öyle nazar değdirdiler :)) iyiyim bende yarın test yapacam onun stresi var (

ay hadi inşaallah listemize bir hamiş daha eklenir canım.no stres no panik.yarın ola hayrola tamammı tatlım.güzel olacak herşey öle düşün.sakin ol.böyle ol.

Sizi gördüm koştum geldimmmm
Tv izliom gülüyom bol bol. Eşim biliri izliyom gülmrkden karnım ağrıdı yafff
Bu muhat niyr ceza almaış ne kadar almış acep. Kız muhat neden rahat durmadın ceza aldın bizi sensiz bıraktın yafff
Seyyan ım çok şükür iyiyim. Bende ev arıyom cnm. Onun stresi var. Onun dışında iyiyim
Taşınma. Bulma yerleşme işden izin alma naısl ılcak bilmmem. Tek başıma yapcam hepsini.
Bu hafta çok tembelim ya hiç bişi yapasım yok. Anca koltukda devriliyom
Sizler napıyorsunuz?
Daha bu haftaki dualardan hiç okumadım yaaaa

ay hadi inşaallah listemize bir hamiş daha eklenir canım.no stres no panik.yarın ola hayrola tamammı tatlım.güzel olacak herşey öle düşün.sakin ol.böyle ol.

Ayyy inşallah ya ama hiçbir belirtim de yok adet ağrım da yok ne çıkacak bakalım inşallah bebis gelir :))

bende izlerim o yarışmayı ama şuan eşim film izliyor.muhata niye ceza verdiler bilmiyorum,anlamadım.senin taşınma işi sana iyi gelecek canım.herşeyi kendin yapacaksın zor olacak ama sonu hayırlı ve güzel olacak merak etme.dualarınıda okursun daha 5 gün var. canım sıkma canını.yap kız tembellik yap.boşveeeeeeeeeeeer arasıra şımartmak lazım kendimizi de dimi ama yaaa.

Ayyy inşallah ya ama hiçbir belirtim de yok adet ağrım da yok ne çıkacak bakalım inşallah bebis gelir :))

Stres yapma sakın bol bol dua et. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebğin seninle olcak buna innan cnm.
Olursa süper olur olmazsada herşey Rabbim den. Demekki hayırlı zamanı şimdi değilmiş.
İnan hayırlı olsunda en öenmlisi o. Rabbim çok büyük. Sen iste gönülden mıhakkak olacaktır

Inşallah cnm zaten herşeyin hayırlısı olsun sabredip sabrimizin karşılığını alacaz inşallah

Seyyanım bu hafta gene çok yoruldum napim. Moralim bozulmadın diye gezdim dinlendim.
Türbeye gittim filan ya. Moralim ondan iyi.
Rabbim e ne kadar şükür etsem azdır. Sıkıntılı günlerim geride kaldı. Geride kalcaklar dahada inş.
Bakalım cnm ev bulümde inş. Şimdilik derdim içime sinen hayırlı güEl bir ev bulmak Bakalım Rabbim büyük yardım edecek inş
Bende hiç kitap okumafım bu hafta.
Aşkın gözyaşlarını okuyacağım inş da bir başlayamadım.
Sen kaç kilo vercen kız.

aaa neden acaba nasıl iştir bu yaa kötü olduu(acaba kaç gün bu şekilde devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…