Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

SLM KIZLAR
aysecım insallah hayırlı sonuclar alırsın
Perlanore kucagına aldıgın gunleride göreceğiz inş. canım

bende yarın okuycam canım yasınımı ve ayetel kursumu inş.

Amiiiin canım inşallah.... Fasülyene de sana da maşşşallaaah canım Allah'a emanet olun
(Canım bu arada az daha kızına da sana da yazacaktım!!! Kız mı olacak acaba????:44::44:)

Yeterciğim eşine çok geçmiş olsun....

allah razı olsun kızlar hepinizden
yetercim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
tobeguk canım belkide allah söyletmiştir ay eşimi bayılır kız bebeklere hayırlı sağlıklı evlat olsunda kız erkek farketmez canım

SLM KIZLAR
aysecım insallah hayırlı sonuclar alırsın
Perlanore kucagına aldıgın gunleride göreceğiz inş. canım

bende yarın okuycam canım yasınımı ve ayetel kursumu inş.

amin canım inşallah o günleride görücez hep birlikte

canım çok sevindim inş. Tekmelediiği günler gelecek rabbim sağlıklı bi hamiilelik sağlıklı doğum sağlıklı bi evlat nasip etsin inş. Canım..sen dinlen bol bol ama kendini özletme .. Rabbime emanet ol

Ay canım benim eşimde bayılır kız bebeklere ama kızımızı kucağımıza almak nasip olmadı, kaybettik. O yüzden dediğin gibi cinsiyeti ne olursa olsun ama sağlıcakla kucağını doldursun inşallah tatlımm....

yasini şerif listemiz

perlanore== 3 tane okuyacak
ozne hayat==4 tane okuyacak
redhairredgırl==4 tane okuyacak
aruna==4 tane okudu bahar27==4 tane okuyacak
antikdeniz==5ane okuyacak
topeguk==5ane okuyack
yeteer==5tane okuyacak
tandora==2 tane OKUDU
sardunya==4 tane okudu
sebilem==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
orlic==1 tane okuyacak
burcu81==4 tane okuyacak
ynzo6==4 tane okuyacak
ozay37barış==4 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4 tane okuyacak
yandev==4 tane okudu
melek04==4 tane okuyacak
gampare==4 tane okuyacak
umutluu===13 tane okuyacak
gamyoncu==4 tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
kabakçiçeği==4 tane okuyacak
ayse035===6 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okuyacak
taylandilek==2 tane okuyacak
blowhole==3 tane okuyacak

Son düzenleme:
canım bana yazdığın 5 yasini bir arkadaşım okuyacak bana şimdilik dua yazmayın arkadaşlar gelemiyorum takipte edemiyorumm inşşş döndüğümde yeniden okurum

iki topik arasında gidip gelmişim hep (meleklerimiz için 4444 tefriciye.. ve temmuz ayında tüp bebek tedavisi..), şöyle bir çıkıp etrafa bakınayım dedim burayı gördüm... haftalık mı okunuyor? her hafta bir kişiye mi? nasıl oluyor neler oluyorrr benide listenize alır mısınız ki :44:

canımmmm kucagına aldıgın zamanlarıda böle haber verisin inşalla pıtpıtları duyacaksın inşalla allah ın izniyle..:))))sağlıkla gelsin kucagınaa canımm dualarını eksik etmee hamişlerin duası kabul olurmuş

kızlarr bende bugün doktora gittim düşük sonrası ilk defa gittim ben..çok şükür hersey yolunda tahlillerede iyi dedi doktor kızlar bilen varmı fsh 6,21 lh da 7 çıktı iyimi ki çok bişe demedi doktorcumm :))eşimin tedavisi 3 ay olacak inşalla bu ay toparlanmışdır degerler.banada klomen vardi doktor ay kullansam mı kullanmasam mı bilemedim hem degerler ii dio hem verio neden acaba ocaga kadar böle ocak adetiyle olmazsa aşılama deneyecemm artık gercekdennn çok ama çok istiyorummm bennnn inşallaa olur

cnm her zaman lh ın fsh üstünde mi çıkardı pko var mı cnm

fiyokum cnm benim

cnm inşallah hamişşşinnnndirrrr

canım ben 3yasinimi ve 50ayetel kürsüyü okudum alah kabul etsin inşallah
yeni liste için yine 3yasin ve 50 ayetel kürsi okuyabilirim

canım çok üzüldüm rabbim yüzünüzü tez zamanda güldürsün gönlünüzün muradını nasib etsin

dualarınız için allah razı olsun kızlar inşallah birbirimize hep güzel haberler vereceğiz.sizlere hep dua ediyorum rabbim güzel günler göstersin

Allah yardımcınız olsun kızlar..İnşallah hayırlısı ile sağlıklı bebekleriniz olur. Onlar da hayırlı evlat olur. Acılarını yaşamazsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…