Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar yazmıştım size kese göründü ama bebek yok diye doktor baktı bugün bebeği gördük bir buçuk aylık her şey yolunda dedi.bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.şükürler olsun iyi ki varsınız

arkadaşlar mrb bgn doktora gttm cumartesi komen btti kontrole gttm bgn büyümemiş dedi perş yine çağırdı size büyürmü yumurta anlamadım ayy bilen varsa yardımcı olsun nolur bide bgn çok kasık ağrım var normalmi (ayrıca pkoluyum :S )

hayırlı olsun arkadaşım darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına hamilenn duası kabul olurmuş dua et olurmu bizlerede bide hamilelik kendiliğindenmi oldu ilaç tedavisi aşılamamı bnde de pko varda mrk ediorum

canım hep dua ediyorum size allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah.duphaston kullandım üç ay.progesteron seviyen çok düşüktü.3 ayın sonundada allah nasip etti şükür.senin nasıl tedavi oluyor musun

canım bnde klomen kullandım bgn gttm ama büyüme yokmuş perş gtcem bakalım ne dicek psikolojim bozuldu resmen daha tedavinn çok başındayım ama çok takıorum kafaya

canım ben 4 5 ayda bile yoruldum çok zor hakikaten allah dayanma gücü versin...

geçmiş olsun canımmm

sağolun kızlarrrrrrinşşşş bir gün olur

sağol canımmmmmm

gözün aydın tekrar...inşallahh herşey yolunda gidecektir..allah yardımcınız olsun..

canım klomen kullanıp gittiğinde kaç mm olmuş bakıyor...en büyük yumurtan kaç mm buna dikkat ett...hepsinin büyüklüğü farklı...2 günde bir çağırır yumurta takibi yaparr istenilen büyüklüğe geldiğinde...çatlatma iğnesi verip ilişki önerebilir...tedavinn normal aşılama ne ise akışı ona göre devam eder......

SAĞOL CANIMMMM BU GÜN BİR ARKADAŞ NAR ÇİÇEĞİ ÇEKİRDEKLİ ÜZÜM VE BAL DEMİŞTİ (nerede yazdığını bile unutum )ONLARI ALDIM BİR KAÇ GÜN İÇEYİM BAKALIMM
Sende sağol canımAminn inşllh hepiniz tadın bu duyguyu
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

daha büyüme yok dedi bakalım perşembeye kadar olur inş ama şuan çok ağrım nedeni ne bilmiorum

daha büyüme yok dedi bakalım perşembeye kadar olur inş ama şuan çok ağrım nedeni ne bilmiorum
yani azda olsa büyüme vardır ...adetin 8.yada 9. günü başlıyorlar takibe ...1 hafta da sürebiliyor senin yumurtlaman 14. gün ise bu zamana kadarda devam edebilir......normalde benimde yavaş büyüyor...klomenle hızlı büyümüştüü aşırıydı 14. güne gelmeden büyüdü ve o yüzden çatlatma iğnesi vermedi..neysee sonra kendiliğinden çatlamıştıı ilk o zaman çatlarken hissetmiştim yumurtalıklarda hafiff ağrı gibii olmuştuu...inşallahh istenilen sonuca klomenle ulaşırsın...

iyi akşamlar kızlar yeni dua listesi kaçıncı sayfada....
yada kaç yasin okunacak bilenler söyleyebilir mi

buldum listeyi

inş canım sabredicez dua edicez artık tedbir bizden takdir Allahtan

kızlar benide dua listesine eklermisinz bir mani çıkmadığı sürece bnde okurum inş Rabbim inş hepimizin gönlünün muradını verr isteyen herkes en kısa zamanda evladına kavuşur inş bnde inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…