- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ssönmezcim yumoşlar inşaallah büyüyodur.ilk kontrolüm çarşamba hayırlısıyla.elimden geleni yapıyorum.herşeye dikket ediyorum.daha kaliteli yaşıyorum kısacası.amaaaaaaaaaaa herşeye rağmen Rabbim ol derse olacaktır.ben yapmam gerekeni yapıp tevekkülle bekliyorum.duaya ve dualarınıza ihtiyacım var.selam kızlar,
hoşgeldin muhatcım....nasılsın?bir daha bilmediğin topiğe yazma emi tatlımmm. bizi sensiz bırakmaaaaaaa...
seyyan yumoş büyütme nasıl gidiyorrr büyüyorlar mı????..rabbim bebişini sana en kısa zamanda sağlıkla versin canımmmmmmmm....
eslemcim sen nasılsın???dualardandolayı mı giremeyeceksin????
muhatcım kelime-i tevhid 3000 oldu ama devam edicemmmmmmmm okumaya...bu aralar pek okuyamadım yaaaaaaa.......
adını yazmadığım bu topiğin melek anneleri hepinizeeeeeeeee selam olsun..rabbim dualarınızı kabul etsinnnn..
ayşecim eşinin süprizine sevindimmm..heleki seni şimdi el üstünde tutması lazımmm...içimden oğluşunu doğuracaksın diye geçtiii paşa geliyoooooooo galibaaa.....
çıkmadım o sırada meyve hazırlamaya mutfağa gitmiştim.aktif olmayınca yeniden giriş yapmak zorunda kaldım.hem bilsem geldiğini meyve falan hazırlamazdım.zaten eslemde giremicekmiş artık.valla canım sıkıldı.bende diyodum kendi kendime bende girmicem yaaaaaaaaaaaaaa diyecadaloz hemen çıktın mı????
a.s. ne ara geldin ne ara kaçtın...kızlaaarrr s.a.......
iyi canım sen nasılsın....bu sıralar bir koşuşturma gidiyor...
nasılsınız arkadaşlar
ben hayıt tohumu içmeye başladım ama
zor oluyo böyle kapsülünü alcam kıksa zamanda inşallahh
canım ekrandan takip ett...ya da sor...sormazsan bişey demezler ...sölemedi daha olmamış dedi inş canım olur duaya çok ihtiyacım var
geçmiş olsun....allah şifanı versin tez zamanda...çift bebişlerin olsun...ilaç gibii gelir...Rahatsızdım canım,hala ateşim var,haber vermek için girdim...Emacımda merak edip mesaj atmış,Allah razi olsun sizlerden.Eskisi gibi giremicem,çıkıyorum şimdilik,görüşmek üzere,Allaha emanet olun.
a.s. ne ara geldin ne ara kaçtın...
iyi canım sen nasılsın....bu sıralar bir koşuşturma gidiyor...
inşallah şifa bulursun tatlım...bol bol bebiş olsun..
canım ekrandan takip ett...ya da sor...sormazsan bişey demezler ...
geçmiş olsun....allah şifanı versin tez zamanda...çift bebişlerin olsun...ilaç gibii gelir...
aaaaa güzel fikir
canım her gün yastık yüzünü değiştir 3 güne 1 de nevresim takımını. ayrıca elini çok sık yıka. 2 güne kalmaz geçiyo
bulaşıkları yıkarken makineye biraz sirke de koy. mikrop kırar. eger temizlik yapıyorsan viadaya da sirke koy.
aynı bitkileri içme. sadec bol su iç.
ankaralı arkadaş da çok canım. haber ver gelcen zaman ben de müsait olursam hep birlikte buluşuruz:d
bursalılardan önce olurmuş
habi bursalılar nehir bebeği görmeye gitmedi mi yaww
bahar seyyan seni mi vekil bıraktı
genel o derdi hep sen gel biz kalırız diye
ital misafir
zaten kalabalıksınız
evet en son mesajımda ileti yapmadım haklısıın ama mutlaka alıntı yapmışımdır....valla ne olsun hafta sonu misafirim vardıı yoğun geçtii..bugün bir taraftanda temizlik yaptım...2 saat tel konuşması falan yetişmiyorr zamann...ben zamanı ,,zaman beni kovalıyor resmen...sen nasılsın...herkes girip çıkıyor artık....yumoşlarr büyüyor dimi annesii...bende malum dönemdeyim çalışmalara devamm ayy tedaviye gerek kalmadan geliverse....rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn...yani insan hemşerisinden de bi alıntı yapmazmı:44:ne var ne yok canım nasılsın.
kızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede Allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile Allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.
kızlar hepinize günaydın malum çok bakamıyorum ve takip edemiyorum ama herkes iyidir inşallah Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
krizantem ben 100 tane tefriciyeyi okudum melek arkadaşın için rabbim işlerini feraha çıkarsın
seyyancım bu haftaki dualarımı bitirmek üzereyim ama ben sizden biraz izin istiyeceğim bir kaç ay listeden çıkarabilirmisiniz işlerim çok yoğun ve tedaviye başlama durumum var oyüzden daha da yoğunlaşıyor (tabi karar verebilirsem) aklım çok karışık biraz sakinleşmek istiyorum hepiniz hakkınızı helal edin ve kusuruma bakmayın olurmu hepinizi çok seviyorum ama temelli gitmiyorum sadece birkaç ay dua okuyamayacağım.
canm bende duydum ama manası ne ki doğmamiş doğurulmamişsa garip geldi birazkızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede Allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile Allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.
kızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede Allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile Allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?