Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yeterr çok geçmiş olsun...canım dinlenmelisin grip öyle geçiyor ancak.
arkadaşlar istanbulda olan yokmu ya.herkes bursada bursada yaşayasım geldi breee...

evet canım senınkı çok çabuk gelıstı
ıns sag salım gelır bebısım dunyaya

Allah razı olsun bende her zaman beklerim.İnşallah dediğin gibi görüşürüz canım.Haklısın benim aklımda aşılama yaptırmadan direk tüp bebek varken Nehirimin gelmesi çok güzel bir süpriz oldu.Allah büyüktür merhameti sonsuzdur.Hepinize güzel mutluluklar yaşatsın.Kimsenin gözü yaşlı kalmasın evladına kavuşsun

hayırlı haftalar olsun inşallah bu hafta bol bol hamile haberi alalım rabbimin izni ile 5 ADET yasin ,,,100 adet ayet 707 adet tesbihimi okudum/çektim rabbim kabul eylesin

hayırlı haftalar canım
allahu teala dualarını kabul etsın ıns,
bebıs buyumus ıyıce rabbım sag salım kucağına almayı nasıp eder ıns

Son düzenleme:
yeterr çok geçmiş olsun...canım dinlenmelisin grip öyle geçiyor ancak.
arkadaşlar istanbulda olan yokmu ya.herkes bursada bursada yaşayasım geldi breee...

İstanbul Bursa arası çok uzak sayılmaz gemiyle gelsen biz seni karşılarız buluşma olursa

Bahar doğumun için dua edemedik ama hep birlikte nehir bebek için doğum sonrası dua edebiliriz. :) ilk bebek mevlütümüz olur...
aaaaa güzel fikir
canım her gün yastık yüzünü değiştir 3 güne 1 de nevresim takımını. ayrıca elini çok sık yıka. 2 güne kalmaz geçiyo
bulaşıkları yıkarken makineye biraz sirke de koy. mikrop kırar. eger temizlik yapıyorsan viadaya da sirke koy.
aynı bitkileri içme. sadec bol su iç.
ankaralı arkadaş da çok canım. haber ver gelcen zaman ben de müsait olursam hep birlikte buluşuruz:d
bursalılardan önce olurmuş
habi bursalılar nehir bebeği görmeye gitmedi mi yaww
İstanbul Bursa arası çok uzak sayılmaz gemiyle gelsen biz seni karşılarız buluşma olursa

bahar seyyan seni mi vekil bıraktı
genel o derdi hep sen gel biz kalırız diye
ital misafir
zaten kalabalıksınız

canımmm ben evde temizlik yaprken bulaşıklardada mutlaka çamaşır suyu kulanırım yastıklaımı 2 günde değiştirirm ve yastıklarım elyaf olduğu için haftada bir defa mutlak yastıklarımı yıkarım

Çok geçmiş olsun. Allah şafi isminin sırrı ile sana şifa versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun...

gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın ıns
uzme kendını allahım en yakın zamanda nasıp etsın ıns

Geçmiş olsun canım.Acil şifalar dilerim.Güzel dileklerin içinde teşekkür ederimDarısıda sana olsun

kızlar sağolun allah razı olsunnnnn
bahar senin yaşadığın bir mucize rabbim hepimize yaşatsın inşşşşş AMİNNNNN

canım vekil görevi vermedi bizim gönlümüz bir iç güdüsel bir durumhenüz gelmediler ama gelmeyi düşünüyorlar.Candan abla geldi ilk gün Nehir şuan kucağımda, ağladı az önce gazını çıkartmakla meşgul

çıkmak zorundayım Allah'a emanet olun öpüyorum

sen bebişine bak canım
ayyyyy kucagında melek var dua et dua çabuk kabul olur.

Kızlarrr Günaydınnn İyi Haftalarrr
Günaydınnn canım
ayyyyy melegm benim

bende katılmak istyorum

sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim canim insallah bebiste yakinda gelecek

emacim Allah razi olsun

kizlar selam..bu hafta sonu kermes var onunla ugrasiyoruz...lutfen benim icin dua edin bu aralar cok sikintidayiz,esimlede aram iyi deyil,gorunce olduresim geliyor...o kadar yani Rabbim yardim etsin insallah

canim dualarimdasin insallah yakinda duzelirsiniz bunca zaman evliligin var eminim birseylerin birikimi bu yasadiklariniz

canim gecmis olsun Rabbim korumus yinede sizi

canim banada kitap onerisi yaparmisin turkiyeye gelince alayim hepsini

canim cok sevindim insallah Rabbim kucagina almayida nasip etsin

canim insallah tez zamanda doktorunu bulur iyilesir ve bebislerine kavusursun dualarimdasin insallah

Rabbim senden razi olsun suprizcim gonlundekini hayirlisiyla versin insallah

kızlar geçen hafta eşim hastaydı size haber veremedim dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edin bu hafta allahın izniyle hepsini okuyacagım

gecmis olsun canim

hanımlar ben bi kahvaltı yapıp geleyim.

hosgeldin canim ve gecmis olsun yoklugun hissedildi

oyyy kuzum benim Rabbim herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin acaba o gunler gelecekmi?

gecmis olsun yeteeercim Rabbim sifa versin ben taze zencefilli bal yapip iciyorum ilik suyla cok iyi geliyor tavsiye ederim

canim korkma bitanem daha o gunlere var birak hamileliginin tadini cikar kime benzeyecek falan diye dusun cok iyi geliyor

sağolasın bitanemm valla kaskatı kaldım ilk denemem ilkinde tutmazmıki die endişelerim var transferde zorluk çıkardım transfer edebildilermi bilmiyorum:)

etmislerdir canim merak etme kac tane transfer yapildi niye zorlandin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…