Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tesekkur ederim durucem Allah razi olsun

canini sikma tatlim herseyde bir hayir vardir

kizlar yarismaya odaklandilar sanirim kimiside darlaniydur belki

bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor

ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu

Son düzenleme:

canim ben basladim ama bir turlu basina bidaha oturamadim bu hafta icinde okurum insallah bende sana yazarim

burdayım ben canım nasılsın :)

Aminn canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Babası resim konusunda biraz hassas ama bakalım bir ara eklemeye çalışırım
Bahar doğumun için dua edemedik ama hep birlikte nehir bebek için doğum sonrası dua edebiliriz. :) ilk bebek mevlütümüz olur...
Sağolun canım Allah razı olsun.Keşke yakın olsaydıkta hepiniz gelseydiniz bebek mevlüdüne
Canım Allah razı olsun.Rabbim sizide sevindirsin inşallah

sen bebişine bak canım
ayyyyy kucagında melek var dua et dua çabuk kabul olur.
Öyle canım hepsi bir melek.Ederim hepiniz için ediyorumda
başak bebeğini kaybetmiş
Çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun
Aminnn canım inşallah umudunuzu yitirmeyin Allah yardımcınız olsun
Canım Allah razı olsun.Sende iyi ol bende mutlu olurum.Bunaltma kendini.hayırlısıyla olur inşallah.İnşallah Nehirin kardeşleri yakında çoğalacak hepinizin meleği olacak
Gözün aydın canım Allah hayırlı etsin.Sağ salim kucağına alırsın inşallah
kızlaaarrr s.a.......
A.s canım
kızlar benide dua listesine eklermisinz bir mani çıkmadığı sürece bnde okurum inş Rabbim inş hepimizin gönlünün muradını verr isteyen herkes en kısa zamanda evladına kavuşur inş bnde inş
Aminn canım seninde gönlünce olsun hoşgeldin aramıza
ben hayıt tohumu içmeye başladım ama
zor oluyo böyle kapsülünü alcam kıksa zamanda inşallahh
Ben hayıt suyunu kullanıyordumDaha pratikti o
Rahatsızdım canım,hala ateşim var,haber vermek için girdim...Emacımda merak edip mesaj atmış,Allah razi olsun sizlerden.Eskisi gibi giremicem,çıkıyorum şimdilik,görüşmek üzere,Allaha emanet olun.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah şifa versin canım görüşrüüz sende Aeo
inşallah canım hepinize uğur getirir
bahar canmm çokk sevindimmm senin adına RABBİM hepiize yardım etsin
Allah razı olsun canım
Canım hakkında hayırlısı olsun tedavin inşllh iyi olur bebeğine kavuşursun.Rabbim yardımcınız olsun kib görüşrüz canım
durucuk mrb nasılsın?? ben dün akşam şahin beyle görüştüm çokta kafama yattı. biraz dinlenip kendisinde tadaviye başlıycam. )

Canım gözün aydın hakkında hayırlısı olsun.İnşallah güzel haberlerle dönersin

sen nasıl istersen durucum.ben defterime okudu diye ekliyorum ama tamamen bitirince yine haber ver tatlım.hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
ya sorma canım bu aralar ne tat var ne tuz.herkesler kısa süreliğine ayrılıyor topikten.nazara geldik.................

reyyan canim gecende sordumya dugun davetiyenmi diye bizimkisi oyleydi guzel bir fikirdi bence ve hala seviyorum

kizlar yarismaya odaklandilar sanirim kimiside darlaniydur belki
herhalde canımmm
baksana kaçak oldular

cevap yazmıştım ama görmedin sanırım

düğün davetiyem değil

sonrada bi arkadaşı yazdı sağolsuın eşimin

düğün davetiyem bir kelime eksikle şiiri çok saçma oldu :)

ama aklıma gelseydi böyle bişey kesinlikle yaptırırdım güzel fikirmiş

bu arada 50 tefriciyemi okudum talım bunuda yazmıştım görmediysen belki

canımm ben okurum 26.cüzü

kaydet
burdayım ben canım nasılsın :)
hamdolsun canımm
hayıtımı içiyorum oda karnımı ağrıtıyo nedense

evet sanırım canım

neyse tez zamanda gelirler inşallah

Son düzenleme:
duydukda sanki suya mı okunuyorduda eşinle birlikte içiyodun...tek başımızada okuruz...allah büyükkk...bakalım bizim vesilemiz ne olucak...

iyi bizler canım sen nasılsın...helal olsun ne demekk inşallahh iyi haberlerle dönersin...bizleri unutma...

Kızlarrr Günaydınnnnn
Duru canım benim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tedaviye başlıcaksın onun stresi de var üzerinde Allah yardımcın olsun canım
merhaba canım nasılsın....

gözünüz aydın canım...inşallahh tedavinde hayırlı olur...

günaydın kızlarrrrr Keyifler nasıl

iyi canım yuvarlanıp gidiyoruz...sen nasılsın...
ayy canım benimm .....bende iş güç ve dua arasında dolanıp duruyorum...kızlar gibi yarıım yok ama...ekstralarda olunca...sürelerde yakın olunca...topiğe takılamaz oldum...baharda geldii ev i full temizlemem lazım..yavaş yavaşş onlarıı halletmeye çalışıyorum...biraz uzun sürecek gibii...tedaviyede başlamayı düşününce bu tarz işlerim kalmasın istiyorum...yazada gelen giden olur belki ben kaçarım o yüzden bişey anlamıyorum...şu işlerden kurtulayım en kısa zamanda iyi değerlendirmek lazım...yaşlandım mı nee.. çook zor geliyor herşeyy...

sen nasılsın ne var ne yoookk...

Son düzenleme:
ya kızlar dünden beri canım çok sıkkın.birşey sormak istiyorum size. bilen yardımcı olsun,yada bilene yönlendirin beni nolur :26:

slm hemşerim nasılsın....ben dualarımın hepsini okudum...allah kabul etsin..

100 tefriciyemi okudum melek için...inşallahh...işleri yolunda gider...

hamdolsun canım bende iyiyim

bende bi ton iş var
1 ay sonra 1 haftamı ayıracam bende eve
halıları yıkatcam

perde vs.

kpss çalışmam lazım zaten
ders çalışmayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorummmmmmmmmmm:26:

ALLAH cc kolaylıklar versin işlerinde

tedaviye ne zaman başlayacaksın

ben ağustosta yaptıracam inşallahh

slm hemşerim nasılsın....ben dualarımın hepsini okudum...allah kabul etsin..
a.s.canım özel mesaj atmışsın gördüm.bugün bende cam ,perde işlendim biraz.tedavinin sonlarına doğru yapapmam diye biraz evi elden geçireyim dedim.bahar gelince temizlik ister ya hep insanın canı.ama yaşlanmışız ya yoruldum çok.dualrını not aldım okundu diye Allah kabul etsin canım.

ağustosta tedaviye başlıcakmışsın hadi hayırlı olsun canım.inş güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim senide buradaki herkeside.kpss dede başarılar dilerim.sanda muhatada Rabbim ikinizide diğer kpssye girecek arkadaşlarımıda muvaffak etsin.

canım ALLAH cc razı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…