Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ıhlası bilmiyorum ama
tefrıcıye tevhıd adetlı ıken okunur

ayy sınır oldum okuyunca nasıl dr bunlar ya
rabbım sızlerı korusun yar ve yardımcınız olsun canım ya

amın canım
nasılsın

sorma cnm yaa dun sinirimden aglayacaktim....mahsuz sordum dedimki eger tedaviye devam edersek ne yapacaksin?yuksek dozda ilac dedi yani cozum bumudur dedm yaziyo yaziyo yaziyo sanki is yapiyo..hic yazma ayarlama bidaha burda teda vi olmuycak dedim.... izine geldikce a dan z ye turkiyrdeki doktorlara gorunup geliyoruz,Allah zarar vermesin onlara...burdaki doktorlar turkiyede goreve gelse,bizim dokdorlarimiz bunlari anca hasta bakici olarak ice alir.hemsire bile deyil yani o kadar....hepsi bi alem,ama sonucta imanlarida yok Allah korkusu yok kork Allah tan korkmayandan sozu ne dogru

cnm ben cikiyorum..esime ekmek yapacagimmaglum baris imzaladik...
çook sevindim....eşlerimiz bizim her kahrımızı çekiyor.....bazen haksızlıklarımız...oluyor birbirimize karşı ama önemli olan....doğru yolu bulmakkk...

iyi canım sen nasılsın...aminn tez zamanda hepimiz meleklerimize kavuşalım...
iyi ayşe sen nasılsın...ben yarısını okudum bugün tamamlarım cüzümü...süpriz yapmazsa ayıp olurduu yani...senin adına sevindim...allah mutluluğunuzu daim etsin...

ayy deli mi bunlarr ne işe yarıyor... bilmiyorsan yönlendir...ben burdakilere kızıyordum...yinede hepsi aynıı deneme tahtasıı yapmadan şifayı bulamıyacaz heral...parayıda al işinide yapp ama nerde....allah yardımcımız olsun...

canım 1 tane kaliteli olsa yeter ...stres yokk..panik yokkk yarın çoooooooook güzel haberlerle geliceksin inşallah...

bende 15- 20 arası yumurtluyommm
ohh maşşallahh...benden tüpte 6 çıkmıştı..ay zaten gerekli olan bir yumurta bir sperm ama...hala kavuşamadılar...

Kızlarr Günaydınnnn
Nasılsınız? Varmı güzel haberler???
iyi canım sen nasılsın....güzel haberler olucak inşalalhh eslemden bekliyoruz....

2 gün sonrada benim günüm var. Son reglimiz olsun insaallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

eslemliva ,sen,ve sonrada beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenarkadan herkes sıraylasonra bebişler için dua topiğinde buluşuruz
aminnn inşalalhh...

benim malesef yumurta rezervim çok parlak değildi.en fazla 5 oluyodu.bakalım yarın ne çıkacak.
sağlıklı ve kaliteli olur inşallahh.....iyi haberler le gelll

iyi sen nasılsın...vayyy o da mı iflas ettii...inşallahhh hayırlısyla bitirirsin...allah kolaylık versin yarişta ki arkadaşlara...

aminnnn evet eslemcim canım yaaaaaaaaa 40 oldummmm hemde negatif test sonucumu aldığım günnnnnnnnnnnnn...
yaşın önemi yok...allah sağlık versin...bende 30 a girdiğimde bir tuhaf oldum...galiba iyiden iyiye olgunlaşıyoruz...düşüncelerim bile değişti bir durgunluk varr ....bebişlerimiz gelsin ...bizi hareketlendirsin inşallahh..

boşverrr bizi hiçbişey tutamaz...bende göstermiyormuşum ...bence gösteriyorum neyse polimik yapamıcamm...sana bi koca lazım o da bu gece lazım ay şarkı vardıı herkesler bilir...
Seninde tickerına maşallah yaaaa 41 kere hemde
Banda dua edin ya bende inş öyle uzun yıllar hayırlı insan ile hayırlı bir evlilîk yaşarım inş
aminnn güzel günlerin olsun...alalhh iyi merhametli anlayışlı seni seven sana bağlı olan birini nasip etsin..

iyi canım...senin sinirlerinle aran iyi değil galiba...haklısında banzen sinirlenmeyelim desek bile insanın üstüne üstüne gelir...bulur seni yanii...gıcık mı bunlarr...allah iyilerle karşılaştırsın...doğru zaman doğru insan doğru tedavilerimiz olsun hepimizin inşalllahh.

hadii hayırlısı allah yolunu açık etsin...hiçbir fikrim yok....

supriz cimmm
dileklerin için canı gönülden bir amin diyorum.

ama şarkıyı bilmiyodum ben

canım selam, ben kefir çok severim çok faydalı imiş.
sen evdemi mayalıyorsun.ben evde yapıyordum dışarda satılan çok daha güzel tadı ve çok faydalı imiş harbiden.
sonra yetişemedim kefir mayasının hızına, ne hızla ürüyorlar onlar. bıraktım mayasıda bozuldu ama attım

canım benim bildiğim kadarı ile tevriciye okuyunuyor hasta iken.

ihlas ve tevhid okunmuyor. tevhid okunuyor ama tevhidin içine karıştırılmıyor (bir arkadaşaa sordum tevhidi)

ay çok sevindim yapmasına. hamile iken insna daha hassas olurmuş.
çok iyi oldu yapması
nice sağlıklı yaşlara inş.

amin canım amin Allah razı olsun hepinizden.
Rabbim sizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.
leylek amca artık yolu bulsunda getirsin bebeği dime amaaa.

senin avatarın bana küçüklüğümü hatırlatıyor. hatta daha önce yazdım ama sanırım sen görmedin

sagolasın canım allah razı olsun
ne yapıyorsn nasıl gıdıyo

napim canım ya çalışıyom
bugün biraz daha az işim girim bakim napıyosunuz dedim.
akşam olsada eve gitsem duş alım uzansam ya. acayip yorgunum ve uykum var yaaa
ev bakıyoım bende taşıncam nasip kısmetse inş. bütçeme uygun bir ev bulursam.
dua et ayşe bana emi.
hayırlı bir evim hayırlı huzurlu yuvam eşim sağlıklı bebişlerim olsun inş amin

ıns canım gonlunce guzel bı ev bulursun o evle bırlıkte rabım sana ahlaklı ıyı bı es ve sonrası çocuk nasıp eder ıns

tmm canim o zaman tefriciyyemi okuyum kalanlarida temizlenince okuyum
Dua ile olacak is degil bunlar..
neyse bol sans size..
arkadaslarim gereken cevabi vermis...bunu dun yazmis olsan sinirimi sana patlar rahatlardim cnm...galiba sen hic dua etmemissin yazik sana yaaaa

insallah sende birgun o dua ile almayacak sandigin islerinin dua ile nasil yoluna girdigini gorursun...o zaman hergunkinden daha cok dua etmek isteyeckisn...

kızlar size bişey danışacağım ya geçendede sordum ama yanlış anlaşıldı sanırım sorum şimdi çatlatma iğnesi tamamen vücuttan ne zaman atılıyor vurulduktan kaç gün sonra bitiyo vücutta hani o iğne testi pozitif gösteriyormuşya yanılgıya düşmememk iin kaç gün geçmesi lazım...

TURKUAZCIM ben evet evde mayaliyorum..iki gun oldu alali o kadar cabukmu buyuyor,aldigim kadin 2 3 ayda anca buyur demisti,ama kefirin sekli simdiden degisti buyuyor yani,once icemezsem diye tereddud ettim ama ayran gibi tadi var ayranida severim problem yok yani simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…