rabbim hepimize hayırlısını versin inşaallah... merakla bekliyorum işte... kanda baktırmak için merkeze gitmemiz lazım oda ancak pazatesi olur dolayısı ile günüm eçmiş olur pazar sınavım var onun için çıkınca pazartesi baktırabilirim ayyyyyyyyy dua edin olur mu hayırlısı ile bi daha hastaneye gitmemize gerek kalmadan gelmiş olsun bebek arkadaşlarınkinide getirsin arkasından inşaallah....
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ÖSYM YENİ Bİ KARARLA KK YA ÜYE KADINLARA YOPİKTE KONUŞULANLARLA İLGİLİ SORU SORACAĞINI YAYINLAMIŞ:))))))))))))))))))) YANİ BENİM GİBİLERİN ÜMİDİ İŞTEEşim her gün söyleniyo bu kadar çalışmayla mı gircen sınava diye
rabbim hepimize hayırlısını versin inşaallah... merakla bekliyorum işte... kanda baktırmak için merkeze gitmemiz lazım oda ancak pazatesi olur dolayısı ile günüm eçmiş olur pazar sınavım var onun için çıkınca pazartesi baktırabilirim ayyyyyyyyy dua edin olur mu hayırlısı ile bi daha hastaneye gitmemize gerek kalmadan gelmiş olsun bebek arkadaşlarınkinide getirsin arkasından inşaallah....
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ÖSYM YENİ Bİ KARARLA KK YA ÜYE KADINLARA YOPİKTE KONUŞULANLARLA İLGİLİ SORU SORACAĞINI YAYINLAMIŞ:))))))))))))))))))) YANİ BENİM GİBİLERİN ÜMİDİ İŞTEEşim her gün söyleniyo bu kadar çalışmayla mı gircen sınava diye
ay olmazmı her ruh haline bir nağme varr hayatım...ezginin günlüğü bana bir koca lazım.dinle ..supriz cimmm
dileklerin için canı gönülden bir amin diyorum.
ama şarkıyı bilmiyodum ben
o kadr bilmem ama 1 hafta sürer tahminimce...adetinde yaklaşmış varsa çıkar niye yanılasın ki...ayy hadii inşallahhh...kızlar size bişey danışacağım ya geçendede sordum ama yanlış anlaşıldı sanırım sorum şimdi çatlatma iğnesi tamamen vücuttan ne zaman atılıyor vurulduktan kaç gün sonra bitiyo vücutta hani o iğne testi pozitif gösteriyormuşya yanılgıya düşmememk iin kaç gün geçmesi lazım...
süpersiniz kızlarr ben üçünüzün yorumunuda beğendim...klavyenize sağlık......Biliyoruz canim sadece duayla olmaz bizde o yüzden evlendik kocalarimiz var yani:) duayla Daha hayırlı olsun bebeklerimiz. Kays ve nekadarzor cevaplariniza bayıldım:)
seyyan gelmemis galiba daha yumoslarina bakacaklardi bugun....hadi seyyan gel ve deki simdilik 15 yumos varimis...insallah coook coook coook coook kaliteli yumoslarin olsun.sonra oda bolunsun karninda ikiz olsun,insalllah
iyileşmedin mi canımmm grip mii ...geçmiş olsun...bence adetinii bekle hayırlısı ne ise o olsun..evet ayşecim ayın 11 idi çatlatma iğnesi oldum şimdi meraktan çatlayacam bende... acaba test yapsam yanıltırmı 10 gün oldu ya krizantem sen nasılsın artık pek enk gelemiyoruz sık giremiyorum ben rahatsızım bide net giidp geliyo bizim aniden bağlantı gidiyo...
merhaba kizlaar.. nasilsiniz?
canım 3. cuzun kaç yaprak okudun bahar arkadasımız lohusa oldugu ıcın okuyamaz eger kabul edersen kaldıgın sayfayı soyle ben devamını okuyayım
ayy ne gribi canım sormaaaa oturamıyorummmm.... hemoroid olmuşum soğuktan krem fitil bi sürü bişeyler kullanıyorum aman çorapsız patiksiz terliksiz gezmeyin.... ben sobaya alışamadım böle oldu işte çok üşütmüşüm....ay olmazmı her ruh haline bir nağme varr hayatım...ezginin günlüğü bana bir koca lazım.dinle ..
o kadr bilmem ama 1 hafta sürer tahminimce...adetinde yaklaşmış varsa çıkar niye yanılasın ki...ayy hadii inşallahhh...
süpersiniz kızlarr ben üçünüzün yorumunuda beğendim...klavyenize sağlık......
iyileşmedin mi canımmm grip mii ...geçmiş olsun...bence adetinii bekle hayırlısı ne ise o olsun..
merhaba kizlaar.. nasilsiniz?
canim ben devam ederim 3.cuze 5.cuzude okurum merak etme canim sen geriye kalanlari okumaya calis
ayşeee 30. cüzü de ben okuyayım not al....
merhaba canım nasılsın bizler iyi bebişimiz napıyor kiiimerhaba kizlaar.. nasilsiniz?
evet birde kaç çocuk var çocuk yapma çalışmaları nasıl gdiiyor da sorabilirler...rabbim hepimize hayırlısını versin inşaallah... merakla bekliyorum işte... kanda baktırmak için merkeze gitmemiz lazım oda ancak pazatesi olur dolayısı ile günüm eçmiş olur pazar sınavım var onun için çıkınca pazartesi baktırabilirim ayyyyyyyyy dua edin olur mu hayırlısı ile bi daha hastaneye gitmemize gerek kalmadan gelmiş olsun bebek arkadaşlarınkinide getirsin arkasından inşaallah....
afiyet olsun bebişimiz olsun ....bebişte severmi kiben yemek yapmaya gidiyorum karnıbahar sevenler buyursun şöle hafif baharatlı kızartılmış ohhhhhhhh.........
ay geçmiş olsun....o sıkıntı bende de var ama soğuktan olduğunu sanmıyorum...ayy ne gribi canım sormaaaa oturamıyorummmm.... hemoroid olmuşum soğuktan krem fitil bi sürü bişeyler kullanıyorum aman çorapsız patiksiz terliksiz gezmeyin.... ben sobaya alışamadım böle oldu işte çok üşütmüşüm....
krizantem melek için okduum gördün dimii
ayşecim hatimde eksik var mııı yine okuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?