Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sağol canım allah razı olsun senden
salı gunu ıcın sabırsızlanıyorum canım ya

hayirlisi olsun canim hakkinda bakalim bebisimiz gosterecekmi meyve suyu ic yada cikolata ye tatlim gitmedende gostersin bidik

krizantem melek için okduum gördün dimii
ayşecim hatimde eksik var mııı yine okuruz...

gordum canim Allah razi olsun

ema reyyan duru1616+supriz arkadaslarim rabbim hepinizden razi olsun rabbim insallah kucaklarinizi doldursun bebeleriniz size ve vatana hayirli evlat olsun peygamberimize layik bir ummet olsunlar insallah

evet canım ya ıns unutmam saydklarını tuketmeyı
sende hala hıssetmıyorsun demı canım

merhaba canım ben ıyıym sen nasılsın

ben iyiyim canim sen nasilsin bugun aklimdan seni gecirdim gelmeseydin ozel atacaktim artik hersey yolundami prenses rahat duruyormu yerinde?

şükür kızlar bende iyiyim prenseste iyi.yatıyorum sürekli..boyle yata yata zamanda geçmiyo

evet canım ya ıns unutmam saydklarını tuketmeyı
sende hala hıssetmıyorsun demı canım

yok canim hissetmiyorum ama gecen iki gundur karnimda karinca yuruyor sanki oyle bisey hissettim ama benim minnosmudur bilemedim
şükür kızlar bende iyiyim prenseste iyi.yatıyorum sürekli..boyle yata yata zamanda geçmiyo

aman iyi olun tatlim rabbim zamaninda dogum yapmayi nasip etsin insallah gececek canim bugunlerde insallah

yok canim hissetmiyorum ama gecen iki gundur karnimda karinca yuruyor sanki oyle bisey hissettim ama benim minnosmudur bilemedim

aman iyi olun tatlim rabbim zamaninda dogum yapmayi nasip etsin insallah gececek canim bugunlerde insallah

inşallah cnm zamanında dogum yaparım.. sen nasılsın cnm halsizligın vardı gectımı

Merhabalar güzel candan hanımefendiler,neler yaptınız herkes iyi mi?Daha yazdıklarınızı okuyamadım biraz göz gezdireceğim şimdi.Hiç müjdesi olan varmı ? Ben az önce bütün duaları tamamladım,bu defa 5 yasin okunacaktı değil mi arkadaşlar?

inş cnm rabbim hepimize nasıp etsın..
kızlar bebeginize biseyler aldınız mı?

ben daha birsey almadim canim

inşallah cnm zamanında dogum yaparım.. sen nasılsın cnm halsizligın vardı gectımı

gecti canim cok sukur megersem benim aldigim kan ilaci ters tepki yapmis bana doktora gidince yenisini isteyecegim

evet kuzum getirsin artıkbu leylek amcan ben hangi topikte konuşuyorsam konuştuğum konuşmadığım kim varsa herkesin göbişine hayırlısıyla meleğini yollasın rabbimdaha önce görmedim canım kusura bakma atlamışım
sağol bitanem allah razı olsun cümlemizin inşallah
Dua ile olacak is degil bunlar..
neyse bol sans size..

inşallah hem sınavını geçersin hemde bebeğin seninle olur canım dularım sizlerle

Selam kızlar nasılsınız?Geçmişi okuyamadım,var mı güzel haberler.Seyyan doktora gidecekti noldu acaba.

Ben biraz daha iyiyim hamdolsun.

Geçmiş olsun canım aman ayaklarını sıcak tut....

Selam hatunlar,
Iyiniz demi:)hamisi adaylari cogalmis maaşallah.
Kocam sen hamilesin bu ay diyo:) Yarin günüm ama hâlâ belirti yok
seyyan dr ne dedi canim.
Kays sorsunlar biz çalıştık deriz:)

Selam hatunlar,
seyyan dr ne dedi canim.

Aleykümselam canım,hafif ateşim var hala,biraz daha iyiyim bugün hamdolsun..

Ay hadi hayırlısı,inşaallah kocana malum oluyodur inşaallah hamilesindir canım.

Evde idrar testin varsa yapsana,benim evde yok.Bakalım bu ay bize ne getirecek :26:

Kim hamileymiş canım,okuyamadım geçmişi

Son düzenleme:
canım defterime yazdım ama daha listeyi güncellemdim.birazdan güncelleyim yayınlıcam canım.
evet canım tıp konusunda türkiye gerçekten çok iyi durumda.hayılısıyla sende türkiyede başlıyacağın tedavinde güzel sonuçlar alır ve son olur.
cnm ben cikiyorum..esime ekmek yapacagimmaglum baris imzaladik...
ayyyy ne güzel.barışınız ömür boyu sürsün canım.inş bu yaşadığınız sorun son olur.ve hep mutlu ve sonrada çocuklu devam edrsiniz hayatınıza.
seyyan gelmemis galiba daha yumoslarina bakacaklardi bugun....hadi seyyan gel ve deki simdilik 15 yumos varimis...insallah coook coook coook coook kaliteli yumoslarin olsun.sonra oda bolunsun karninda ikiz olsun,insalllah
evet canım yumoşlarım iyiymiş.amaaaaa neyazıkki 15 değil 5 yumoş var.ama en azından güzel beş yumoş.bunada razıyım ve mutluyum.çünkü benim için önemli olan kaliteli ve güzel olmaları.
Allah kabul etsin.evet 5 yasin okunacaktı.
Selam hatunlar,
seyyan dr ne dedi canim.

canım doktor herşey güzel dedi.fazla yumoş yok ama güzelciklermiş.ayyyyyyyyyy senin eşinin içine doğan benimde içime hep doğuyor.inş.hamiş haberini verirsin canım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…