Süpürgeli cadı mı olsam ki yoksa
Hoşbuldum canım benim,ya sana o kadar yazdım örtmenim dedim,fıstıkım dedim o kadar
Ne yaşlanması ayol dur daha bebek büyütcez
Canım göndermedim yanımda horluyoHava çok rüzgarlı yağmurda yağıyo hafif,korktum bende,geç gidecek biraz
esleeeeem hala kirmizilar gelmedimi insallah gelmes bebek gelir
inşaallha canım ya dönerde bi iyim der.o bile yter.ama dönmezsede sen bu işi gittiğinde halledersin dimi canım.
yerim yerim yerim ben onlarııııııı......bir tanesinide seyyana veririm bebek yapsınnnn...gerisi benimmmmmmmmmmm.....birak o yenmez ....kadin bebek yapacak onlarla,kac gundur ugrasiyor onlari yumurtlamak icin
Süpürgeli cadı mı olsam ki yoksa
Hoşbuldum canım benim,ya sana o kadar yazdım örtmenim dedim,fıstıkım dedim o kadar
Ne yaşlanması ayol dur daha bebek büyütcez
Canım göndermedim yanımda horluyoHava çok rüzgarlı yağmurda yağıyo hafif,korktum bende,geç gidecek biraz
bendede annem var biz annemle yatıyoruz benim kociş öteki odada.özledim kız ben kocişin horlamasını
canımmmmmmm yazmışsın ama görememişim bennnn canımsınnnnnn.....örtmenin fıstığın öpsün seniiiiiiiiii yanaklarındannnnnn.....
hava evet çok acayip...arabaların üstüne çamur yağmış resmen.....
canım ağlatmak istemedim ama mutluluktan ağlayacaksan doya doya ağlaaaaaaaaaaaaaaaa....bebişin ağlasın sende onunla ağlaaaaaaaainşallahhhhhhh......doğumunu da normal yap bebişin ilk kez ağladığında sende ağlaaaaaaaa..koklaaaaaaaaaa.öp okşa.
yatcan kalkcan yatcan kalkcan göbişin olucakkkkkkkkkkkkkkkkk...bak baharaaaa maşallah 1 ayda doğurduuuuuuuuu..neden olmasın ki????mucizeler bizim için değil mi????
gozellerim ben cikiyorum uykum geldi gidim,bide ben yatim kalkim yatim kalkim bakalim bisey olacakmi ne hadi sizde yatin uyuyun hadi cikin sizde ama cikin haaa
Canım gelmedi daha,günümü de hesapladım burdan geçtiAma adet gecikmesi belirti değil benim için,düzensiz zaten şaşıyo arada Kendimi inandırmak istemiyorum ama inşaallah vardır,Cumartesi test alcam Bi deniyim,ne zamandır yapmıyodum özlemişizdir testle birbirimizi
gozellerim ben cikiyorum uykum geldi gidim,bide ben yatim kalkim yatim kalkim bakalim bisey olacakmi ne hadi sizde yatin uyuyun hadi cikin sizde ama cikin haaa
inşallah gidince halletmeye çalışacammm.ama dualarınıza ihtiyacım olucakkkkkkk
yerim yerim yerim ben onlarııııııı......bir tanesinide seyyana veririm bebek yapsınnnn...gerisi benimmmmmmmmmmm.....
bu resimde muhatı görür gibi oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ay yok daaaaaaaa o kadarını kaldıramamben dokuz ay yatsam kalksam dedimdi kııııııııız.ay bi koklasak bizde şu bebişleri bir gün.hepimiz ama heeeeeeeee.bak hızlanın çalışmalar yoğunlaşsın. beraber doğuralım çatır çatır.
inşallah gidince halletmeye çalışacammm.ama dualarınıza ihtiyacım olucakkkkkkk
yerim yerim yerim ben onlarııııııı......bir tanesinide seyyana veririm bebek yapsınnnn...gerisi benimmmmmmmmmmm.....
bu resimde muhatı görür gibi oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
hadi bencede herkes aynı anda çıksın.hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigozellerim ben cikiyorum uykum geldi gidim,bide ben yatim kalkim yatim kalkim bakalim bisey olacakmi ne hadi sizde yatin uyuyun hadi cikin sizde ama cikin haaa
Canım gelmedi daha,günümü de hesapladım burdan geçtiAma adet gecikmesi belirti değil benim için,düzensiz zaten şaşıyo arada Kendimi inandırmak istemiyorum ama inşaallah vardır,Cumartesi test alcam Bi deniyim,ne zamandır yapmıyodum özlemişizdir testle birbirimizi
giderim yanına ne var hıh..........iyi geceler canımmmmmmmm.. ama kocişinle yat..... annesiyle yatanlarrr düşünsün gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
ee hadi cikin artik sizi bekliyorummm.......sakaaaa ben gidiyorum bu son ssonmez gercekten sen bulastirdin bu cikiyim derken cikamamayi...
cnm insallah test de seni ozlemistir de sana cift cizgi gosterir,sonra Alllaaaahhhhh al yastigin altina dokuz ay yat testinle
kızlar ben çıkıyorum ve yatıyorummmmmmmmmmmmmm öptümmmmmmmm
inşallah yarın görüşürüzzzzzz.....Allah'a emanet olunnnn..antisocial hakkında bildiklerinizi bana mesajla bildirmeyi unutmayınnnnn...
hadi bencede herkes aynı anda çıksın.hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
al al sen testi.hadi bakalım bi yeğen daha gelsin yaaaa.muhatçığımda şu an olsaydı bu muhabbette.ne güzel olurdu dimiiiiiiiiiii.
Kızlar noluyo kim çıkıyo ya,noldu sorun mu oldu yoksa,okuyamadım bugünkü konuşmaları..Lütfen çıkmasın kimse,birbirimizin dualarıyla yaklaşıyoruz meleklerimize..Belkide çıkanlardan birinin duası geçiyodu bize,yada bizimki çıkanlardan birine...Bilemeyiz,tefekkür gözüyle bakalım...Nete girememe gibi sorunlar yoksa,istemem kimsenin çıkmasını...Net sorunu varsada tel vasıtasıyla devam edebilir herkes,okudukça mesaj atar.İnşaallah ayrılmayın ya,noluyo ya,nazar mı değiyo
kızlar antisocialden haber yooooooooooooook.benim aklıma ne geldi biliyo musunuz...bana özel mesajdan adını yazmıştı...
aynı tüpbebek merkezine gidiyoruz ya...mustafa beyin hastasıydı....umarım ordan teline falan ulaşabilirsem istanbula gidince ulaşmaya çalışacam..inşallah ulaşabilirimmm
antisocial,ankarada mıydı??ne biliyosanız hakkkında bana özelden mesaj atarmısınız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?