Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canımmmmmmm yazmışsın ama görememişim bennnn canımsınnnnnn.....örtmenin fıstığın öpsün seniiiiiiiiii yanaklarındannnnnn.....
hava evet çok acayip...arabaların üstüne çamur yağmış resmen.....

esleeeeem hala kirmizilar gelmedimi insallah gelmes bebek gelir

Canım gelmedi daha,günümü de hesapladım burdan geçti Ama adet gecikmesi belirti değil benim için,düzensiz zaten şaşıyo arada Kendimi inandırmak istemiyorum ama inşaallah vardır,Cumartesi test alcam Bi deniyim,ne zamandır yapmıyodum özlemişizdir testle birbirimizi

gozellerim ben cikiyorum uykum geldi gidim,bide ben yatim kalkim yatim kalkim bakalim bisey olacakmi ne hadi sizde yatin uyuyun hadi cikin sizde ama cikin haaa

inşaallha canım ya dönerde bi iyim der.o bile yter.ama dönmezsede sen bu işi gittiğinde halledersin dimi canım.

inşallah gidince halletmeye çalışacammm.ama dualarınıza ihtiyacım olucakkkkkkk
birak o yenmez ....kadin bebek yapacak onlarla,kac gundur ugrasiyor onlari yumurtlamak icin
yerim yerim yerim ben onlarııııııı......bir tanesinide seyyana veririm bebek yapsınnnn...gerisi benimmmmmmmmmmm.....

bu resimde muhatı görür gibi oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....

bendede annem var biz annemle yatıyoruz benim kociş öteki odada.özledim kız ben kocişin horlamasını

Aaa me güzel öpüyom anneniii Tuvalet bahanesiyle git kocişinin yanına,horlamasını dinler gelirsin

Ayy bende özlicem,şimdiden onu düşünüyom,az kaldı gitmeme

Bende öpüyoomm örtmenimm canım benim canım benim,senii ben ne çookk ne çokk severim

Rabbim afetlerden korusun

ay yok daaaaaaaa o kadarını kaldıramam ben dokuz ay yatsam kalksam dedimdi kııııııııız.ay bi koklasak bizde şu bebişleri bir gün.hepimiz ama heeeeeeeee.bak hızlanın çalışmalar yoğunlaşsın.beraber doğuralım çatır çatır.

gozellerim ben cikiyorum uykum geldi gidim,bide ben yatim kalkim yatim kalkim bakalim bisey olacakmi ne hadi sizde yatin uyuyun hadi cikin sizde ama cikin haaa

iyi geceler canımmmmmmmm.. ama kocişinle yat..... annesiyle yatanlarrr düşünsün gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........

cnm insallah test de seni ozlemistir de sana cift cizgi gosterir,sonra Alllaaaahhhhh al yastigin altina dokuz ay yat testinle

kızlar ben çıkıyorum ve yatıyorummmmmmmmmmmmmm öptümmmmmmmm

inşallah yarın görüşürüzzzzzz.....Allah'a emanet olunnnn..antisocial hakkında bildiklerinizi bana mesajla bildirmeyi unutmayınnnnn...

Hayırlı geceler bebikimm,bende çıkıcam birazdan,hayırlı gecelerr tatlı rüyalar

Canım inşaallah halledersin,benim kafam çok takıldı antisociale,inşaallah anlık bi üzüntüyle yazmıştır,inşaallah halledilmiştir sorunlar hayırlısı ile...Bizleride haberdar et canım,merakla bekliyoruz hayırlı haberleri..

Hehee Muhatın kulakları çınlasın,rüyasında bizi görsün... Kızlar belkide Muhat hamile(İNŞAALLAH)

İnşaallah canımcım

hadi bencede herkes aynı anda çıksın.hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

al al sen testi.hadi bakalım bi yeğen daha gelsin yaaaa.muhatçığımda şu an olsaydı bu muhabbette.ne güzel olurdu dimiiiiiiiiiii.

ee hadi cikin artik sizi bekliyorummm.......sakaaaa ben gidiyorum bu son ssonmez gercekten sen bulastirdin bu cikiyim derken cikamamayi...

iyi geceler canımmmmmmmm.. ama kocişinle yat..... annesiyle yatanlarrr düşünsün gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
giderim yanına ne var hıh..........
ee hadi cikin artik sizi bekliyorummm.......sakaaaa ben gidiyorum bu son ssonmez gercekten sen bulastirdin bu cikiyim derken cikamamayi...

hadş bakem bende gidiyorum.canlarım ciğerlerim hepinizi öpüyoruuuuuuuuuuuuum.rüyanızda bebişlerinizi görün...

cnm insallah test de seni ozlemistir de sana cift cizgi gosterir,sonra Alllaaaahhhhh al yastigin altina dokuz ay yat testinle

Amiiin inşaallah,saklarım zaten bi ömür o testi

Hayırlı geceler tatlım,sende Allaha emanetsin

hadi bencede herkes aynı anda çıksın.hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

al al sen testi.hadi bakalım bi yeğen daha gelsin yaaaa.muhatçığımda şu an olsaydı bu muhabbette.ne güzel olurdu dimiiiiiiiiiii.

Alıcam almasına da bakalım ne göstercek test Amin inşaallah gelir miniklerimiz

Evet Muhat özledik,yarın Muhat girince biri tutsun bırakmasın

Hadi bende kaçtım,hayırlı geceler hepinize

Yarın bool boll görüşmek ümidiyle,Allaha emanetsiniz

kızlar nasılsınız dualarımız kabul günahlarımız af olsun inşallah

seyyancım okundu yazmışsın zaten ama okuduğumu bildirmek istedim

ema mı hasta? canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

canım işlerim tedaviye başlayacağım zaman çok yoğunlaşıyor bende bu arada okuyamayıp hakka girmek istemiyorum çok değil bikaç ay listede olamıcam ama reyyanında dediği gibi okudukça bildiririm size tedaviler artık ağır gelmeye başladı ve inşallah son tedavim olsun kızlar bazen kendimi çok yorgun hissediyorum hepiniz her zaman dualarımdasınız sizde beni dualarınızdan unutmayın ben yine topiğe bakarım iş yerinde fırsat buldukça temelli gitmiyorum

Canımmm yasinlerimi bititrdim ama tesbihlere şimdi başlıcam canımm hemen bitiririm ama kusura bakma bugüne kaldı dualarım ama hastaydımmm o yüzdennn bida olmaz
Kızlarrrr nasılsınız?
Valla özledim sizleri uzun süredir sohbette edemiyoruz....
Bu arada hayırlı cumalarrr Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallahhhhh

Aaa cok iyi fikir. Diğer topikteki arkadaşlara DA soralim.
KIZ o benim resmin nerden buldunuz.
Canlar kötü haberim var benim günüm geçmemiw şubat 28 çektiği icin. 23 unu bekleyeceğim. Saat 3 gibi topikte olcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…