Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım 5 tane.seninkinin yanında epey az ama ben bu kadar yumurtlayabiliyooooooooooooooooooom.

yapmazmiyim aman da aman yaptim bide turku tutdurdum sarki...kalktiiiiiiiimmmmm elllllerrrrrriiiiiiiimmllleeeeeee sana ekmek yaptim..nasil

canım öyle düşünmee.bende hep çok mutlu olduğumda yada çok güldüğümde hep kötü bişey olacak diye korkarım...
aslında bu dünyada neyden korkuyorsan başına geliyor..o yüzden bizim çooooooook cesur olmamız lazımmm..Allah'ın izniyle inşallah hiççççççç bişeycik olmayacak tatlımmmmmmmmmm....sen kedini doya doya sev..hatta benim yerimede sevvvvvvvvvvv...... bende çok severim kedileri..ama benim eşim sevmiyoooo....eline bile alamıyorrr aslında severde....

ya kızım nasıl şeyler diyon ya.olmaz Allahın izniyle merak etme.
hakkında hiçbişi bilmiyorum ama sen teline ulaşsan da bi arasan ne iyi olur ya.
yapmazmiyim aman da aman yaptim bide turku tutdurdum sarki...kalktiiiiiiiimmmmm elllllerrrrrriiiiiiiimmllleeeeeee sana ekmek yaptim..nasil

süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

evet canım 5 tane.seninkinin yanında epey az ama ben bu kadar yumurtlayabiliyooooooooooooooooooom.

yerim kız ben seninnnn yumoşlarını....utanır sıkılırmışdaaaaaaaaaaaaaa.....olsun canım önemli olan kalitesi..sen hiççççççç merak etme annesi onlardan biri sana melek olarak gelicek inşallahhhhhhhh......seneye bu zamanlarda başını kaşıyacak zaman bulamayacaksınnnnnnnnnnnnnn inşallah.....yok bebeğim uyandı yok beni bu gece uyutmadı..yok bebişimin ilk banyosunu yaptırdık yok emzirdim falannnnnnnnnnnn diye yazacaksınnnnnnnn...çooooooook uykusuzum kızlar diye dert yanacaksınnnn..sende muhattaaaaaa...

Kalbini ferah tut,Allahın izniyle hiiç bişey olmaz

haklisin korkuncea gercekten basina gelirmis...biseycik olmas benim askima..ay bu kedi varya bu kedi normal bi kedi deyil,bebeyim benim,evimin nesesi oldu ben ona nasil bi kedi diyimkii,,icimi acip koyasimgeliyo yaaaa..coook iyi geldi bana ama ben cabuk baglaniyorum,esim diyo artik gecmis olsun alistin... artik en iyisi alismak sen baglandimi kopamazsin diyo..

aaaaaaaaaaaaaaaaa ağlattın beni yainşaallah ağzından bal damlıyo.ay yatsam kalksam yatsam kalksam göbişim olsa

seyyancım antisocialın teline ulaşabilirsem ulaşaam ama ancak haftaya cuma yada cumartesi gidecem istanbulaaaa.

inşallah o zamana kadar dönerde merak içinde daha fazla kalmayızzzzzzzzzzzzz...inşallah iyidirrrrrrrrrrrr...rabbim sabır versin.....

sorununu çözüpte en kısa zamanda gelsin aramızaaaaaaaaaaaaa...........

Sönmeeeezzzz sana hoşgeldin dediim duymadın mı beni beni Eslemini

eslemimmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...yaşlı olunca duymaktada zorlanıyorummmmm yaaaa

nasılsın tatlım yine hayalet olmuşsunnnnnnnnnn...kociş yakalayacak seni buradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......gönderdin mi kocişi....

inşaallha canım ya dönerde bi iyim der.o bile yter.ama dönmezsede sen bu işi gittiğinde halledersin dimi canım.

birak o yenmez ....kadin bebek yapacak onlarla,kac gundur ugrasiyor onlari yumurtlamak icin

cnm sevimli hayeletsinya goremedi belkide benim sevimli hayaletimm

Süpürgeli cadı mı olsam ki yoksa

Hoşbuldum canım benim,ya sana o kadar yazdım örtmenim dedim,fıstıkım dedim o kadar

Ne yaşlanması ayol dur daha bebek büyütcez

Canım göndermedim yanımda horluyo Hava çok rüzgarlı yağmurda yağıyo hafif,korktum bende,geç gidecek biraz

aaaaaaaaaaaaaaaaa ağlattın beni yainşaallah ağzından bal damlıyo.ay yatsam kalksam yatsam kalksam göbişim olsa

canım ağlatmak istemedim ama mutluluktan ağlayacaksan doya doya ağlaaaaaaaaaaaaaaaa....bebişin ağlasın sende onunla ağlaaaaaaaainşallahhhhhhh......doğumunu da normal yap bebişin ilk kez ağladığında sende ağlaaaaaaaa..koklaaaaaaaaaa.öp okşa.
yatcan kalkcan yatcan kalkcan göbişin olucakkkkkkkkkkkkkkkkk...bak baharaaaa maşallah 1 ayda doğurduuuuuuuuu..neden olmasın ki????mucizeler bizim için değil mi????

bendede annem var biz annemle yatıyoruz benim kociş öteki odada.özledim kız ben kocişin horlamasını

ha baharinki gercekten yatcan kalkcan oldu..kiz yatti kalkti yatti kalkti dogurdu masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…