evet canımmmmmm ..hoşbuldummm....iyiyim bitanem sen nasılsın yumoşlar 5 taneymiş çok güzel inşallah güzel güzel büyürlerrrr.....
benim artık 4 değil 5 oluyoooooooooooooooooooooo...
nekadarzor sen nasılsın..kedin çoooooook tatlım maşallah......ekmek yaptın mı kocana hamarat....
evet canımmmmmm ..hoşbuldummm....iyiyim bitanem sen nasılsın yumoşlar 5 taneymiş çok güzel inşallah güzel güzel büyürlerrrr.....
benim artık 4 değil 5 oluyoooooooooooooooooooooo...
nekadarzor sen nasılsın..kedin çoooooook tatlım maşallah......ekmek yaptın mı kocana hamarat....
disarda olunca onu cok ozluyorumhemen eve gelince snewy diye bagiriyorum hemen yanima geliyor...gece yanimda yanimda yatiyor artik tuyleride gormez olduk,esimde seviyor artik tuyude olmuyor hergun tarayinca...cok seviyorum ama korkuyorum bisey olumrmu diye,cunki ben biseyi cok seversem ona bisey oluyor
ya kızım nasıl şeyler diyon ya.olmaz Allahın izniyle merak etme.disarda olunca onu cok ozluyorumhemen eve gelince snewy diye bagiriyorum hemen yanima geliyor...gece yanimda yanimda yatiyor artik tuyleride gormez olduk,esimde seviyor artik tuyude olmuyor hergun tarayinca...cok seviyorum ama korkuyorum bisey olumrmu diye,cunki ben biseyi cok seversem ona bisey oluyor
hakkında hiçbişi bilmiyorum ama sen teline ulaşsan da bi arasan ne iyi olur ya.kızlar antisocialden haber yooooooooooooook.benim aklıma ne geldi biliyo musunuz...bana özel mesajdan adını yazmıştı...
aynı tüpbebek merkezine gidiyoruz ya...mustafa beyin hastasıydı....umarım ordan teline falan ulaşabilirsem istanbula gidince ulaşmaya çalışacam..inşallah ulaşabilirimmm
antisocial,ankarada mıydı??ne biliyosanız hakkkında bana özelden mesaj atarmısınız......
yapmazmiyim aman da aman yaptim bide turku tutdurdum sarki...kalktiiiiiiiimmmmm elllllerrrrrriiiiiiiimmllleeeeeee sana ekmek yaptim..nasil
evet canım 5 tane.seninkinin yanında epey az ama ben bu kadar yumurtlayabiliyooooooooooooooooooom.
disarda olunca onu cok ozluyorumhemen eve gelince snewy diye bagiriyorum hemen yanima geliyor...gece yanimda yanimda yatiyor artik tuyleride gormez olduk,esimde seviyor artik tuyude olmuyor hergun tarayinca...cok seviyorum ama korkuyorum bisey olumrmu diye,cunki ben biseyi cok seversem ona bisey oluyor
canım öyle düşünmee.bende hep çok mutlu olduğumda yada çok güldüğümde hep kötü bişey olacak diye korkarım...
aslında bu dünyada neyden korkuyorsan başına geliyor..o yüzden bizim çooooooook cesur olmamız lazımmm..Allah'ın izniyle inşallah hiççççççç bişeycik olmayacak tatlımmmmmmmmmm....sen kedini doya doya sev..hatta benim yerimede sevvvvvvvvvvv...... bende çok severim kedileri..ama benim eşim sevmiyoooo....eline bile alamıyorrr aslında severde....
yerim kız ben seninnnn yumoşlarını....utanır sıkılırmışdaaaaaaaaaaaaaa.....olsun canım önemli olan kalitesi..sen hiççççççç merak etme annesi onlardan biri sana melek olarak gelicek inşallahhhhhhhh......seneye bu zamanlarda başını kaşıyacak zaman bulamayacaksınnnnnnnnnnnnnn inşallah.....yok bebeğim uyandı yok beni bu gece uyutmadı..yok bebişimin ilk banyosunu yaptırdık yok emzirdim falannnnnnnnnnnn diye yazacaksınnnnnnnn...çooooooook uykusuzum kızlar diye dert yanacaksınnnn..sende muhattaaaaaa...
Sönmeeeezzzz sana hoşgeldin dediim duymadın mı beni beni Eslemini
Sönmeeeezzzz sana hoşgeldin dediim duymadın mı beni beni Eslemini
seyyancım antisocialın teline ulaşabilirsem ulaşaam ama ancak haftaya cuma yada cumartesi gidecem istanbulaaaa.
inşallah o zamana kadar dönerde merak içinde daha fazla kalmayızzzzzzzzzzzzz...inşallah iyidirrrrrrrrrrrr...rabbim sabır versin.....
sorununu çözüpte en kısa zamanda gelsin aramızaaaaaaaaaaaaa...........
yerim kız ben seninnnn yumoşlarını....utanır sıkılırmışdaaaaaaaaaaaaaa.....olsun canım önemli olan kalitesi..sen hiççççççç merak etme annesi onlardan biri sana melek olarak gelicek inşallahhhhhhhh......seneye bu zamanlarda başını kaşıyacak zaman bulamayacaksınnnnnnnnnnnnnn inşallah.....yok bebeğim uyandı yok beni bu gece uyutmadı..yok bebişimin ilk banyosunu yaptırdık yok emzirdim falannnnnnnnnnnn diye yazacaksınnnnnnnn...çooooooook uykusuzum kızlar diye dert yanacaksınnnn..sende muhattaaaaaa...
cnm sevimli hayeletsinya goremedi belkide benim sevimli hayaletimm
eslemimmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...yaşlı olunca duymaktada zorlanıyorummmmm yaaaa
nasılsın tatlım yine hayalet olmuşsunnnnnnnnnn...kociş yakalayacak seni buradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......gönderdin mi kocişi....
aaaaaaaaaaaaaaaaa ağlattın beni yainşaallah ağzından bal damlıyo.ay yatsam kalksam yatsam kalksam göbişim olsa
Süpürgeli cadı mı olsam ki yoksa
Hoşbuldum canım benim,ya sana o kadar yazdım örtmenim dedim,fıstıkım dedim o kadar
Ne yaşlanması ayol dur daha bebek büyütcez
Canım göndermedim yanımda horluyoHava çok rüzgarlı yağmurda yağıyo hafif,korktum bende,geç gidecek biraz
canım ağlatmak istemedim ama mutluluktan ağlayacaksan doya doya ağlaaaaaaaaaaaaaaaa....bebişin ağlasın sende onunla ağlaaaaaaaainşallahhhhhhh......doğumunu da normal yap bebişin ilk kez ağladığında sende ağlaaaaaaaa..koklaaaaaaaaaa.öp okşa.
yatcan kalkcan yatcan kalkcan göbişin olucakkkkkkkkkkkkkkkkk...bak baharaaaa maşallah 1 ayda doğurduuuuuuuuu..neden olmasın ki????mucizeler bizim için değil mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?