Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canımmmm siz böyle sıkıca bağlanınki birbirinize zorlukların daha kolay üstesinden gelirsinizzz
Herşeyin hayırlısı hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbimm

canım ben kollarımı sıvadım miyomla savaşmaya başladım inşallah işe yarar
şimdilik adaçayı,kuruüzüm ve kınakına kürü kullanıyorum 5 gün sonra soğan suyu kullanıcam
inşallah işe yarar en azından tehlikeli durum ortadan kalkar
bende miyomdan korkmuyordum her 3 kadından birinde olan birşey
ama bende çok büyük ve güzel yerleşmiş dedi kökü çok sağlam dedi
ameliyat tehlikeli dedi Rabbimin izniyle ve dualarla bununda üstesinden gelicem hem topik açmayı o zaman hakederim belki

Nurusima canim koskoca proflar size sperm çıkmaz dedi hatta eşinden boşanmanın tavsiye ettiler demi.
Bak simdi 6 tane mucizen var. Bunun icin 9til çabaların. Miyomlar icinde gerekiyorsa 1 yilini Daha ver ama sakin şeytani sevindirme!
Cinlendirmeyin beni zaten zor yazıyorum! Git güzelce soğan kaynat bakalım hadi yürü.
Benim öyle Seyyan gibi süpürge ehliyetimde yok. Direkt dalarim eve!

Seyyanım benim,canım arkadaşım kader arkadaşım.Ağlama ne olur...Elhamdülillah herşeye,Rabbimden gelen herşeye tevekkül ediyorum,böyle daha çok huzur buluyorum.İnan içim buruk bile değil şuan,belki de bu son adetim.Belkide Rabbim kararımda ne kadar samimiyim,ne kadar tevekkül edip uygulayacam onu deniyo.Bilemeyiz ki..Belkide yerleşme kanaması,belkide üstüne görüyorum ve belkide gerçekten adet oldum.Bilemeyiz Rabbimin bize neler vereceğini...İlk andaki sabır,gerçek sabırmış..Ve ben bu olayda bu sabrı gösterdim.Allah da sabredenlerle beraber...Ne mutlu Rabbimde benle beraber şuan..O olsun yarimiz de yardımcımız da...Size de maşaallah canım,Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin,onlarla ve inşaallah evlatlarımızla birlikt;uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin bizlere ve herkese

Çok çok güzel paylaşmışsın Allah sana ve bütün hayırlı evlat sahibi olmak isteyenlerinde tüm içten duaların en doğru zamanda kabul etsin....

Amin canım amin Allah razi olsun,Rabbim de senin gönlünde her ne varsa hayırlısı ile versin sana en hayırlı zamanda

aleykum selam canım yaa benıde aglattın
rabbım bu guzel gun hurmetıne hayırlı saglıklı bı evlat nasıp edr ıns..
evınız en yakın zamanda şen olsun ıns

Şiştt ağlama,hisseder meleğin

Amin canım tüm kalbimle amin,tüm arkadaşlarımla birlikte bize de nasip olsun,Allah razi olsun

Canım ağlamayın lütfen üzülüyorum.Ben hiç ağlamadım..Güçlüyüm hiç olmadığım kadar ve bundan sonra böyle hep dik durcam,bu konu içimi acıtmayacak.Çünkü ben İslamla şereflenmiş bir kulum,benim Peygamberim hürmetine yaratıldı Kainat,ben hep en şanslı oldum...Dağı taşı yaratan Rabbim,sert kayadan çiçek bitiren Rabbim,bir bebeği yaratmaktan aciz değildir,OL diyecek ve inşaallah olacak...Üzülme sende oyüzden,bak bu kararı al inan hafifleyeceksin...Ve sana soğan suyunu tavsiye ediyorum canım,soğan suyu adetlerini düzenli hale getiriyor,biz kadınlar için çok faydalı

Seni anlıyorum,ben anlattığım kararı verdim şuan kendimi iyi hissetsemde belkide içten içe tüketecek beni bu dert..Ama eşimi üzmeye hakkım yok.Ağlayacaksam bile o yokken ağlıcam.Sende üzülme,tevekkül et,herşey Rabbimden..Verecek olan O,alacak olan O...Herşey Rabbim şu ayetinde gizli ''Kûn Fe Yekûn "Ol der ve olur!"'....Üzülme,Allah bizimle...

Dualardan çıkarmaz Seyyan..Bizler sıkışırız yinede okuruz sizlerin yerine..1 tane oku yinede kal...Bizim birbirimizin dualarına ihtiyacımız var unutma,öyle olmasa Rabbim burda buluşturmazdı...

Eslem yazdıklarına benim gözlerinde kayıtsız kalamadı.
En dogru en guzel karari vermişsiniz.
Bu gidişle tipigin kapısına kilit vuracaz.2 hafta kafa izni kullanın ışte çıkmak yok

Öyle kaptırmışız ki kendimizi,onların nasıl acı çektiğinin farkına varamamışız canım.....Ama artık farkındayız,onlarıda kendimize üzmek yok..Bizler mutlu sağlam duralım ki,bebeklerimiz geldiğinde daha çok verimli olabilelim onlara da...

O güzel dualarına aminn..Rabbim dua etme aşkını vermişse ben inanıyorum ki,kabulü de onunla birlikte inşaallah

Canımmmm siz böyle sıkıca bağlanınki birbirinize zorlukların daha kolay üstesinden gelirsinizzz
Herşeyin hayırlısı hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbimm

Evet canım,verdiğimiz karardan sonra herşey daha kolay aşılır oldu.Bak şuan bırak ağlamayı,içim bile sızlamıyo

Hayırlı zamanda şimdi değilmiş...Amin canım benim amin hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim

Sen var ya sen,çok güçlüsün...İnancınla birlikte her türlü zorluğu aşacaksın inan buna...Canım acizane sana bişey tavsiye etmek istiyorum,ameliyata ne zaman gireceksin bilmiyorum ama eğer maddi durumunuz sizi çok bunaltmayacaksa,muhakkak büyük bir inançla ve ümitle,KURBAN kestir canım..Kurban öyle büyük şeyleri ortadan kaldırmış ki,uzun uzun anlatmıyım şimdi burda,ama faydasını gören yaşayan ve resmen mucize gibi kurtulan çok insan var çevremde,sende inançla yap,sende faydasını görürsün inşaallah canım..Her zaman yanındayız dualarımızla ve yüreğimizle

aynen öyle canım ben onlara inat ayakta duruyorum eşim halen teşekkür ediyor bana sen olmazsaydın hiç bir kadın benimle bu kadar sene evli kalmazdı benim için hiç bu şekilde mücedele etmezdi hem benimle hem ailemle sınandın senelerce senin azminle başardık biz bu mucizeyi yaşadık diyor.benim için en büyük teşekkkür bu olsa gerek.evet canım 6 tane mucizem var şükürler olsun mevlaya Rabbim herkese nasip estin inşallah bende göbişime aldığım günleri görürüm Allah'ın izniyle.canım ne kürler içiyorum bir görsen kokuları kötü zaten tatları daha kötü bayılacak gibi oluyorum ama bebişlerim için mucadele etmem lazım onlar benim için onca yol gelmişler onları buzluktamı bırakayımhiç yakışmaz benim gibi birine.canım şimdi soğan suyu içemem regl dönemiminde kullnaılmıyor 5 gün geçmesi lazımmış .kaş yapayım derken göz çıkarmıyayım.şekerim bu arada senin gsm operatörün avea mı

seslı dua edıyorum ...
ıns melegımde amın dıyordur canım

Eslem yazdıklarına benim gözlerinde kayıtsız kalamadı.
En dogru en guzel karari vermişsiniz.
Bu gidişle tipigin kapısına kilit vuracaz.2 hafta kafa izni kullanın ışte çıkmak yok

Üzülme Muhat inan öyle rahatım ki Umarım bu rahatlığın acısı çıkmaz sonra

Gerçekten hafifledim,dünyayı dar etmek yok artık..Bizler kimiz ki,Rabbim vereceği zamanı muhakkak en iyi biliyor..

Evet herkes çok yorgun,herşey üst üste geliyo,anlamaya çalışıyorum.Ama kimse çıkmasın listeden,onların yerine de daha fazla okuyalım yinede çıkan olmasın..Olmadı,herkes dönene kadar,haftada 5 kişiye okuyacağımıza 2-3 kişiye okuruz ama yinede çıkartılmasın kimse listeden..Belki o haftaki bi dua hürmetine olacak melekleri,bunu riske atamayız,kimse çıkmıyo kızlar listeden...Hadi bakalım herkes bi abdest alıp kendine gelsin...

üzme canım kendini bak ben size örnek olmadım mı yoksa? sıfırla mücadele ettim senelerce .herşeye rağmen her olumsuz söze her geri çevirmeye karşı ben yine doktorların aktarların kapısını çaldım en önemlisi dua kapısından hiç ayrılmadım hem Rabbim kabul olmayacak duayı ettirmezmiş.yılmadan savaş verdim bazen yoruldum bazen gel gitler yaşadım eşimden ayrılma kararı aldım başka topikteki arkadaşlarım bilir kaynanamla yaşadıklarımı Ya Rabbim bu ne zor bir sınavmış neden ben bunlara sabrediyorum o kadar çok peşimden koşan varken neden eşim ve ailesiyle mücadele ediyorum diye düşünürdüm kendi kendime. ama hep bu benim sınavım Rabbimden gelene razı gelecek inşallah bu ınavdan yüzmün akıyla çıkacaktım şükürler olsun zoru başardım ve yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim inşallah bebeğime kavuşmama az kalmıştır bende yüzü gülenlerden olurum.
sende hep kendinden kötüsünü gör ve kendi haline şükret şunu hatırlatmak istedim.
sanmaki bir tek dert sende var senin derdini nimet sayanlar var

Kızlarrrr iyi akşamlarrrr gece çok muhabbet etmeyin sonra sabah okuyamıyorummm
Hepinizi öpüyorummm
Bu mübarek günde hepimzin duaları kabul olur inşallahhhh

Gafletle kılınan namaz tekrarlanmalıdır. Mumsema Huşuyu yakalamanın başka bir yolu.

Müslüman namazını h.z Allahın huzurunda kıldığını aklından çıkarmamaya
dikkat etmelidir.
Selam verdiniz ve aklını dünyalık şeylere takılı olduğunu anladığınız anda,
dünyaya dalan h.z Allahı unutan nefsine ceza verin kıldığığınız namazı
tekrar ediniz.
Deneyin, namazın hazzını ruhun sefasını farkedeceksiniz.

evet canım güçlüyüm inşallah güçlü olmaya devam edicem Rabbimin izniyle.tavsiyen için çok teşekkür ederim birtanem inşallah bende birşeyler yapmaya çalışıcam Rabbim dualarımızı ve hayırlarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…