aynen öyle canım ben onlara inat ayakta duruyorum eşim halen teşekkür ediyor bana sen olmazsaydın hiç bir kadın benimle bu kadar sene evli kalmazdı benim için hiç bu şekilde mücedele etmezdi hem benimle hem ailemle sınandın senelerce senin azminle başardık biz bu mucizeyi yaşadık diyor.benim için en büyük teşekkkür bu olsa gerek.evet canım 6 tane mucizem var şükürler olsun mevlaya Rabbim herkese nasip estin inşallah bende göbişime aldığım günleri görürüm Allah'ın izniyle.canım ne kürler içiyorum bir görsen kokuları kötü zaten tatları daha kötü bayılacak gibi oluyorum ama bebişlerim için mucadele etmem lazım onlar benim için onca yol gelmişler onları buzluktamı bırakayımhiç yakışmaz benim gibi birine.canım şimdi soğan suyu içemem regl dönemiminde kullnaılmıyor 5 gün geçmesi lazımmış .kaş yapayım derken göz çıkarmıyayım.şekerim bu arada senin gsm operatörün avea mı
ye teyzesı ye sızler bu konuda serbestsınız
kımler lısteden çıkıyo kı
Kızlarrrr iyi akşamlarrrr gece çok muhabbet etmeyin sonra sabah okuyamıyorummm
Hepinizi öpüyorummm
Bu mübarek günde hepimzin duaları kabul olur inşallahhhh
kımse çıkmaz ıns yaacanım dün seyyan yazmıştı,duru,reyyan vs birileri vardı.inşaallah çıkmayacak ama kimse
hayırlı akşamlar canımm,sende öpüldün,aminn allaha emanetsin
evet canim avrat.
Ayse seyyana yönetim adına mesaj attım:) hesabınız süresiz olarak kapatilmistur diye:)güzel bi tanisma oldu.
Eslem çıkmıyor kimse gerekirse daha fazla okurum.
Eslem hemen simdi alıyorum abdestimi
Evet canim avrat.
Ayse Seyyana yönetim adına mesaj attım:) hesabınız süresiz olarak kapatilmistur diye:)güzel bi tanisma oldu.
Eslem çıkmıyor kimse gerekirse Daha fazla okurum.
Eslem hemen simdi alıyorum abdestimi
Canim telle yazdım:)
Canim üzgün olmak icin bi sebebini yok ki.musluman olarak doğdum ve bu ülkede doğdum bana göre rabbimin torpilli kullarindanim.
Evliligimde iyi Daha ne olsun:)hadi kızlar hayattan çalınacak cok mutluluk var.
Hi oyun havası açın kendinize gelin.
Iki oynayın:)
Canim adını unuttum
Canim telle yazdım:)
Canim üzgün olmak icin bi sebebini yok ki.musluman olarak doğdum ve bu ülkede doğdum bana göre rabbimin torpilli kullarindanim.
Evliligimde iyi Daha ne olsun:)hadi kızlar hayattan çalınacak cok mutluluk var.
Hi oyun havası açın kendinize gelin.
Iki oynayın:)
Canim adını unuttum
2rekât namaz kılmış, tam 4 bin ahiret senesi sürmüş. Mumsema Cebrail aleyhissselam 2 rekât namaz kılmış, tam 4 bin ahiret senesi sürmüş.
Sonra : "Ya Rabbi! Kainat yaratıldığından beri acaba böyle namaz kılan başka bir kulun varmı ?" diye sormuş.
ALLAH Buyurmuş:
"Ahir zamanda gelecek Ümmet-i Muhammed' den bir kulum 2 rekât namaz kılacak; hatayla, kazayla, her türlü düşüncelerle, kaç rekât kıldığını bilmeyerek kılacak. Onun bir kaç dakikada kıldığı 2 rekât senin 4000 sende kıldığın namazdan makbul olacak.!"
"YA Rabbi Neden onların namazları bu kadar kıymetli olacak?"
"Çünkü onlar düşmanımı yıkarak huzuruma gelecekler. Sende Düşman yok ki!
Dünya sevgisinden uzaklaşacaklar, Nefislerinin şerrinden kurtulmaya çalışacaklar, şeytanın vesvesesine aldan mayıp 'Allâhu Ekber' Diyecekler!
Oyun havqsi açmaya mi gittiniz. Yok oldunuz:)
Canim reyyanin adını hatırlıyorum senin içinde bi tahminim var ama Dogrumu bilmiyorum:)hadi kızlar sizde cikin.yoksa ben çıkamıyorum
Keske yanımda olsaydınız yenı yenı agzımın tadını bulmusum bırlıkte bı guzel cay ıcerdık
muhat seyyan mesajına bısey yazmadımı
Keske yanımda olsaydınız yenı yenı agzımın tadını bulmusum bırlıkte bı guzel cay ıcerdık
muhat seyyan mesajına bısey yazmadımı
Canim aradi hemen ben bilmiyordum dedi. Bende Daha dayanamadım güldüm. Dunurum benim dedim:)Eslem unutmam o mesajdan sonra bi Daha adını:)
canim aradi hemen ben bilmiyordum dedi. Bende daha dayanamadım güldüm. Dunurum benim dedim:)eslem unutmam o mesajdan sonra bi daha adını:)
yok ben süpürgeme binmeye gittim,uçucam senin yanına şimdiDoğru mu hatırlıyomuşsun
ne iyi olurdu canım,bende tek başıma içiyorum şimdi
Kızlar bende çıkıyorum,görüşmek üzere allaha emanet oluunn
aaaaa canın çay mı istiyor kıyamam sana kız bebişinle karşılıklı iç işte bundan güzel misafir mi olur
canım çayyyyyyyyyyyy çektı yaaa tek basına nasıl ıceyım kı neyse opuyorum çok çok
sende allaha emanet ol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?