Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sa kızlar nasılsınz nekadar zor sen nasılsın canım? beni soracak olursanız bu ün test yaptım sanırım iğnenin etkisi geçmiş test negatif çıktı... iğneden sonraki 11. gündü bu gün bebek olmuş olsa çift çıkardı demi kızlar başka topiklerde arkadaşlar 12. gün negatif 14. gün pozitifi gördüm diye yazmışlar kafam karıştı benimde psikolojikmi bilmyorum ama arada sırada böle saniyelik iğne batması gibi bişey oluyo bide akıntım var biraz acaba bunlar ğnenin etkisimi ki..... neyse kafanızı ağrıttım hepiniz aeo...

canımm adet döngüne bağlı değilmii bu gün olayıı acaba?sen kaç günde bir oluyorsunn eger günün geçmişse umut herdaim var çünküü bende biliyorum kii günü 3 gün gecip test yapı negatif çıkıp ama kanda çıkann hayırlısı olsun bitanem inş güzel haberini alırızz bir kaç günee:)

cnm nasılsınız ?umarım hersey yolundadır kediciğin resmini gördümmm bembeyazzzzzzzz ne güzell bende sanahevesleniomm eve bir hayvan alsam die ama korkuyommm

kızlar geçmişi tam olarak okuyamadım ama zor zamanlardan geçen arkadaşarıma Allah yardım etsin eşlerine kendilerine doğacak evlatlarına sağlık sıhhat afiyet versin görünür gürünmez her türlü beladan musibetten hastalıktan korusun rabbim hepimizi yarattığı hiç bir mahlukun şerine uğratmasın rabbim bizi.... hasta olanlara şifalar versin Allahım... benim test yapım yapmadığımı merak eden arkadaşlar hakkınızı helal edin sizi meraklandırdım ama sonuç negatif idrar testinde pazar günü adet günüm adet olmazsam pazartesi kan testi yaptırcam inşşallah RABBİM HEPİMİZE HAYIRLAR VERSİN DÜNYADA AHİRETTE EVLATLARIMIZ AKLI BAŞINDA ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIĞI SIHHATİ YERİNDE ZATINA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET BÜYÜKLERİMİZE DE HAKİKİ EVLAT OLSUNLAR İNŞAALLAH... BİZLEREDE BABALARINADA SAĞLIK AFİYET VERSİN HZ ALLAH İKİ DÜNYADA DA DARLIK ÇEKTİRMESİN VE HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRELİM İNŞAALLAH.....AMİİNNNN

amin canımm aminnn inşşş bir bir verecez haberleri

inşaallah canım ya adet günüm pazar günü işte ben dayanamayıp evde idrar testi yaptım .... Hz allaha dua ediyorum allahım bi işaret ver bebek olduğuna dair diye......hz allah da sabretmem için hiç işaret vermiyo... Başka topiklerde bi sürü bişeyler yazmışlar uyuklamaktan kirpik karışmasına kadar ama işteeeeeeeeeeeeeee......................

canım benim eee erken yapmışsın ama senn:)))hele sabırlı ol birazcıkk canımmm adetten geçtikden sonraa bazen çıkıyo bazen çıkmıyo bilee bikaç gün geçsinnn heee sabırsızzzzz

canım sen belirtilere hiç takılma çünkü inan kişiden kişiye çok değişiyorrr herkesde farklı ama genel olarak sölenen adet belirtileri ile aynı..

bende bugün balıklıgöle gittim duaa ettimm inş kabul olurrr...oraya giderken birinin kucagında bir erkek bebek gördüm arkadan bana bakıyordu ama nasıll datlı bişeyyy maşallalll bittim vallaa nerdeysee annesinin kucagından alacaktımmmbunu bana ver dieee kendindee çok vardııı kucakda 1 elinde birr etrafında yürüyennn 3 tane yani benim görüp sayabildiğim 5 tane ALLAH bağoşlasın inşş yaww işin sırrı ne anlamadımmm bu urfalılar ne yapıyodaa böle çok çocukları oluyooooo

muhatçım hastanemi değiştirip değiştirmediğimi sormuşsun evet gazi ye gitmeye karar verdik eşimle bize biraz daha yakın hem bi de mehmet erdem hoca ismini çok duydum arkadaşım da onun hastası idi dokuz yıl sonra bebei oldu ona başlayacaz inşaallah hayırlısı ise.......aşağıdaki arkadaşlarım görünmeyenler ve antikdeniz ben bu mesajı yazarken yeni gelenler gelşn çay çelim eşimde yok bu gün bana da karışmaz çık aftık netten diye:)))))))))

balıklıgöl çok güzelll bikaç yıl öncebende gitmiştim oraya... eyüp as makmını göremedim ama bi sohbette anlatılmıştı bize orda ki su biri iç hastalıklaraı biri dış hstalıkları temizliyo şifa diye antikdeniz sen o suya zemzem karıştırım yasini şerif oku ve sürekli kullandığın suyun içine damla damlat hatta yemeklerine bile tencereya damlatma ama tabağına damlat azıcık tencereye damlatırsan çöpe falan gider allah muhafaza...şifa niyetine kullanın evinizde hem bebek hem bereket hem şifa.....

olurrrrr ben hemen geliyorummm :))

evet canım zatenn alıyorum her gittiğimde o sudann hz eyubun sabır makamıı var ilçede de türbesi de viranşehirde ama oraya gidemedikk sabır makamına gittikk..ya canım haklısın ordan akan şifalı suu ama malesef çok hor kullanılıyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…