- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Antikdeniz canim telle zor oluyo.
KIZ topikte görünüyorum ama aslında olmuyorum.
Yeni yazılanlar DA görünmüyor.o yüzden msj ları geç görüyor geç yaziyorum:)
ay yapsam geçermi acaabaa daha önce yapmıştım ağrıdığında faydasını göremedim zonkluyor ağzımı açamıyorum..ama kendimi oyalamamda lazım ...düşününce sinirlerim bozuluyorr...görürüşürüz yinee hepiniz allaha emanet olun...canım geçmiş olsunnn tuzlu suyla gargara yap istersenn dişşş ağrısıı çok kötü yaaaa
turkuaz esma siz nasılsınız sizi unutmuşum...buarada ben çıkayım ...size iyi geceelr...biraz kuaran okuyayım..zaten kafa iyice dalgın..bugün sabah namazınada kalkmamışım geçen cuma meryem ve yusuf sürelerini okumuştum..3 cuma olması gerekiyor ben daha başta ıskaladım...bari bugün okuyayım..
ay yapsam geçermi acaabaa daha önce yapmıştım ağrıdığında faydasını göremedim zonkluyor ağzımı açamıyorum..ama kendimi oyalamamda lazım ...düşününce sinirlerim bozuluyorr...görürüşürüz yinee hepiniz allaha emanet olun...
Benim sinavada az kaldı.ben Seyyan a şaka yapıp geliyorum:)
önce dil çıkartcam sonra sürükleyecm sonrada siz ağlarken seyretcem hehehehe
Selam kızlar naber,geçmişi okumadan daldım direk,kimler burda napıyonuz
evet şakasını yaptı alem kız.bakın ben anlatayım muhat detaya inmemiş.annemle oturuyoruz tele mesaj geldi.''kadınlar kulübünden mesaj var.özel bilgilerinizi (telefon numarası)bir başka üyeyle paylaşmak yasaktır.hesabınız süresiz olarak kaptılmıştır.''ben şoklarda kafamda şimşemkler.dua listesi nolcak,ben napçam derken aradım mesajın geldiği numarayı.iyigünler benim hesabım süresüz kapatılmış ben bilmyordum ne yapmam gerekir(safmıyım ne ya)muhat cevap verdi''rumuzunuz seyyan dı dimi''ben evet ve bir gülüş.sonra anladım ama .................... neyse işte böyle kızlar muhatla ilk tel konuşmamız ve tanışmamız böyle oldu. ama yazılarındaki pozitiflik sesinde de var.canım muhatım Rabbim neşeni daim etsin.seni hep güldürsün vebebişlede sevindirsin tez zamanda.tabi biz sonra konuştuk biraz ama bunlar armızda sölemeeeeeeeeeeeeem.hıh
Ya çok güldüm,Allah iyiliğinizi versin..Hakkaten alem kız Muhat,Seyyancım nasıl uyanamadın canım yaAy ben olsam gülmekten konuşamazdım hehe Neşeli bir şekilde tanışmışsınız ama ne güzel
Azıcık ucundan da mı söylemicenCadılar dedikodu yaptınız dimi
safım kızım benazıcık ucundan değil hiç çakozlamadım işi. taki gülmeye başladı o zaman anladım. evet seni konuştuk
Ay düşünüyorum da inan ben çatlardım gülmekten,şimdi bile kıs kıs gülüyom,kociş duymasın delirdi sanar
Benim hakkım da mıııı hmm anlat çabuk çatlıyom,dedikodumu yaptınız demekHadi hadi anlatt
kız gülemedim ben fazla.şaşırıdm,heyecanlandım yani karşımda bir edebiyat örtmeni var.muhat kızım.heyecan yaptım.:86: seni falan konuşmadık.topiğin genel durumundan falan bahsettik.giden gidene ya.fazla konuşamadık zaten benim kociş geldi o sırada.ama güzel bir anı benim için.kız moral durumumu ben ikiye ayırdım.muhattan önce.muhattan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?