Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarım
hayırlıs günler olsun inşallahhhhh
iyyim canımcım rastlıyoruz ama geçmişe takılınca sohbete devam edemıyoruz demıiyiym canım sen nasılsın
üzülme canım inş. hepsi geçecekKırmızıları da gördüm az önceeeeeeeeee bu ayda hüsranla sonuçlandıııııı![]()
canım cok geçmış olsunkızlar beni merak etmişsiniz. ben hala gribim fakat adet sancım kesildi..amaaaa eşime gribi bulaştırdım.. o daha agır geçiriyor
ve biz bugun dra gittik dr aşılama dedi ve bu ay asılamaya yeni umutlarla başlıyruz..
sizler nasılsınız çoook ozledim sizi
üzülme canım benım kısmet inş. olacak hepımız anne olacagızKızlar ben bugün adet oldum üzgünümHepinize güzel bir gün diler.İşe giden arkadaşlara hayırlı işler kolay gelsin
![]()
nerelerdesın şekercan yoksun bu ara iyimisin?ayşecim günü geçmemiştir, inşallah yasinlerin. takip edemiyorum uzun zamandır. Benim 3 tane yasin tamamdır cnm
gunaydın canım nasılsın keyfın nasılGunaydin kizlarrr
YA VARİSU ZİKRİ
Rabbi la tezerní ferden ve ente hayrul varisiyn - Rabbim Beni tek basima evlatsiz birakma. Varislerin en hayirlisi sensin.
Zikir edilecek Esma ise bu Ya Varisü - Manasi: Her seyin sona erdigi gün bütün mülkün hakiki sahibi
iyyim canımcım rastlıyoruz ama geçmişe takılınca sohbete devam edemıyoruz demı
keyfın nasıl calışmalar nasıl gıdıyor
vucudun toparlandımı biraz iyimisin ?
üzülme canım inş. Hepsi geçecek
maşallah bakın kac hamılemiz oldu
üstelik tıp ileri imkanlar cok inş. Hepımız bi şekilde anne olacagız
canım cok geçmış olsun
2. Aşılamanmıydı bu senın? Hayırlı olur ınş. Güzel haberlerını alırız inş.
üzülme canım benım kısmet inş. Olacak hepımız anne olacagız
nerelerdesın şekercan yoksun bu ara iyimisin?
gunaydın canım nasılsın keyfın nasıl
ne guzel bir dua inşallah zikirlere ekleyeyım :)
aysecım daha önce meryem suresını kendım iiçin okumustum 41 kez yasınle birlikte 41 arkadaş meryem suresınede başlayabiliriz sen bılırsınde bilenler 41 kısı ederız inş.
reyyancım inşallah 1 meryem suresıde ben okurum canım rabbım emeğini boşa cıkarmasın
kızlar bana gelınce sogana başladım bugun 5. Gunum ilk gebelıgımı soganın 2. Ayında ulastım ınşallah ümitliyim dualarınızda unutmayın hepinizi cok sevıyorum
canım bu ilk aşılama olacak inş.son olur..
Yasınlerle birde meryem suresi istenilirse başlayabiliriz guzel fikir ...
Inş bu ay senden guzel haberler alırız canım
maşallah ne guzel hadisler paylaşıyorsun
aysecım bı on araştırma yap ıstersen kac kısı bılıyor okumak isteyen kac kısıyız ona gore başlayalım 1 haftada 1 kez cok rahat okunur canım
okuyorum begeniyorum paylaşmadan duramıyorum..
Haftada 2 arkadaşa yasın bır arkadaşa da 41 meryem suresı okuyabilirsek bence guzel olur
kesınlıkle canım
okuyabılsekte keske yasını okudugumuz o 2 kişiye meryem sureside okusak
herkes 2 okusa meryem s.ni (okunan kişiler farklıya 1 kişi 2 meryem suresı okuyabılır)
ay ne bılım hevesle soyluyorum genede sen sor arkadaşlara
kenzül arş.da okuyabılırız bıraz kalabalıklaştık aysecım bence yeni dualarada yelken açalım sevap kazanalım
hatta zamanla 30 kişi 1 hatim falan yapabiliriz
merhaba kizlar........nasilsiniz canlarim....aysacim paylasimlarin coooook guzel cok sagol canim... Esmvn hamile galiba gebelik takvimi eklemis..test yapmismi
gunaydın canım nasılsın
sende sağol canım..eslemliva hamile mi çok guzel ya
yok canimyaaa eslemlivaydi demi test yapacak olan bem karistirmisim baskasiyla..bende bilimiyorum hamilemi gelsede ogrensek hamismi ayy insallah hamistir yaaa......sen nasilsin ayse igneleri yapabiliyormusun yoksa baskasimi yapiyor
iyyim canımcım rastlıyoruz ama geçmişe takılınca sohbete devam edemıyoruz demı
keyfın nasıl calışmalar nasıl gıdıyor
vucudun toparlandımı biraz iyimisin ?
üzülme canım inş. hepsi geçecek
maşallah bakın kac hamılemiz oldu
üstelik tıp ileri imkanlar cok inş. hepımız bi şekilde anne olacagız
canım cok geçmış olsun
2. aşılamanmıydı bu senın? hayırlı olur ınş. güzel haberlerını alırız inş.
üzülme canım benım kısmet inş. olacak hepımız anne olacagız
nerelerdesın şekercan yoksun bu ara iyimisin?
gunaydın canım nasılsın keyfın nasıl
ne guzel bir dua inşallah zikirlere ekleyeyım :)
aysecım daha önce meryem suresını kendım iiçin okumustum 41 kez yasınle birlikte 41 arkadaş meryem suresınede başlayabiliriz sen bılırsınde bilenler 41 kısı ederız inş.
reyyancım inşallah 1 meryem suresıde ben okurum canım rabbım emeğini boşa cıkarmasın
kızlar bana gelınce sogana başladım bugun 5. gunum ilk gebelıgımı soganın 2. ayında ulastım ınşallah ümitliyim dualarınızda unutmayın hepinizi cok sevıyorum