Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sizlere bi sorum var dün göbekten uygulanan iğneye başladım ve sonrası kasıklarımda çok agrı oluyo buiyi bişeymi yoksa kotumu
dr kontrolum cuma gunu .. imesajlarınızı bekliyorum

ayşecim merhaba yumurtalıkların uyarıldığı için kasık ağrıların oluyordur canım zaten iğnenin dozu yüksek değil demi çok ağrın olursa dr.durumunu mutlaka ilet

Arkadaşım sendemi Bursadasın?:44::1:Aşure yemeye gelirim demişsinde yazmayı unutmuşum canım ya kusura bakma tabiki buyur gel beklerim :16:Bursanın neresinden?Bizim topikte var Bursalı topiği hatta bir defa buluştuk yine düşünüyoruz.Eğer Bursadaysan senide bekleriz:34:
Kızlar bu arada ben işe girdimm çok şükür:nazar: bir kaç gün oldu gireli, o yüzden çok sık gelemiyorum nete yoksa aklımdasınız:34::16:

Aaaaaaaa Perlanore Bursa'da mıymış Bahar????

Perlanore ??? :3: doğru mu??? :46::46::46:

bahar canndann evettttttttt bursadayım canlarım inşallah gelebilirsem gelirim tabiki baharcım işin hayırlı olsun allah bol kazanç versin
ben bu topikteki arkadaşlarımın hepsiyle çok tanışmak isterdim keşke bi imkan olsada bir araya gelebilsek

Son düzenleme:
inşallahh canımmm..araştırma konusuna gelirse tabikii araştırınnn...ilk doktora gittiğimde adet gecikmem olmuştu testlerde de çıkmayınca neden olduğunu anlamak içinn gittikk bebişte düşünüyoduk... hemen hemen 6 ay bir süre geçmiştii...tabi ben doktora gittikten bir gün sonra adet görmüştüm.. gebelik falan yoktu...bu zamana kadar olmadıysa bir sıkıntı var dedii.(.hamile kalamama)
bi kaç test falan yaptı....benim süt hormonum yüksek çıkmıştı..ilaç verdi 1 ay kullandım..(2 yıldır aynı testi yaptırıyorum hep normal)...doktor ne derse yapar olduk ne dese bakıyordukk ilk gitmişiz bilmiyoruz hiçbişeyy...gittiğimiz doktorda tavsiye üzerinede gidincee haliyle inandık...yumurta geliştirmek için klomen verdi.takip başladı..bizde bize ilşki önerecek zannederken..enson ki randevuda şu gün şu iğneyi vurul..aşılama yapıcam dedi..biz kala kaldık...daha bir yıl dolmamış..neden direk aşılamaya geçti diye şüphelendik...şimdi bakıyorum kii aslında pek haklıymışşş...ilacı bıraktım kullandıktan sonra kontrol bile ettirmedim...iğneyide oldum evde denedik belki olur diye:)doktoruda bıraktık....şimdi ben geçen zaman üzülüyorumm...2 ay yumurta takibide yaptırdık doktorum bana benim fikrim desrek alın dedi zaaman kaybetmeyin diye...bizde öyle yaptık..

ayşecim iğne ne iğnesi oluyosun adı ne ?aşılama yaptırcakken direkten döndüm...sadece enjekte edilmedii:) ama ben klomen kullandım...çatlama olarakta ovitrelle veriliyor...tüp bebekte yumurta geliştirmek içinde gonal -f kullandım..ben bir sorun yaşamadım...belki senin bünyen yapıyordur....yan etkileri varmıymışş okudunuz mu? geçmiş olsun...inşallahh herşey yolunda gider canım

yeni işiniz hayırlı olsun...uğurlu gelir inşallahh:))

yan etkilerini okumadım ama yan etkisi sanırım..ben gonal f kullanıyorum..canım sen neden aşılamadan döndun

ayşecim merhaba yumurtalıkların uyarıldığı için kasık ağrıların oluyordur canım zaten iğnenin dozu yüksek değil demi çok ağrın olursa dr.durumunu mutlaka ilet

bahar canndann evettttttttt bursadayım canlarım inşallah gelebilirsem gelirim tabiki baharcım işin hayırlı olsun allah bol kazanç versin
ben bu topikteki arkadaşlarımın hepsiyle çok tanışmak isterdim keşke bi imkan olsada bir araya gelebilsek

canın drumun soylediği kaadar ayarlıyorum..ama kullandıktan sonra 1 saatten sonra agrm geçiyo canım

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuYACAK
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 130 okudu
okumak isteyenler eklenecektr

okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir[/QUOTE]
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

Ellerimi her açtığımda ŞÜKREDİYORUM, sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma...Vardır yaşanması gerekenlerin VAKT-İ ZAMANI... Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ...

YA VARİSU ZİKRİ
Rabbi la tezerní ferden ve ente hayrul varisiyn - Rabbim Beni tek basima evlatsiz birakma. Varislerin en hayirlisi sensin.

Zikir edilecek Esma ise bu Ya Varisü - Manasi: Her seyin sona erdigi gün bütün mülkün hakiki sahibi

(Ya Rabbi, Sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!)

(Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan sana sığınırım.)

(Ya Rabbi, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru!)

(Ya Rabbi, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!)

(Ya Rabbi, bizi sabreden ve şükredenlerden eyle!)

(Ya Rabbi, bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan eyle!)

(Ya Rabbi, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan sana sığınırım!)

(Ya Rabbi, işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle!)

(Bedenime, kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından sana sığınırım.)

(Ya Rabbi, kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip et!)

(Ya Rabbi, sıhhat, afiyet ve güzel ahlak ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle!)

(Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım.)

(Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve Cennetini ihsan eyle!)

(Ya Rabbi, zulmetmekten, zulme uğramaktan sana sığınırım.)

iyiyiz cnm sukur. Doktora gitcez bakalim doktor da iyisiniz diycekmi. Sen nasil oldun cnm calisiyosun bugun sanirim

sende erkencisin bugun..biraz daha iyiyim canım evet çalışıyorum..
Dr kontrolun var demek inş.bize guzel haberler getirirsin..cinsiyetide belli olurmu canım

Süheyb İbnu Sinan (ra) anlatıyor: Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurdular:

-Mü'min kişinin durumu ne kadar şaşırtıcıdır! Zira her işi onun için bir hayırdır. Bu durum, sadece mü'mine hastır, başkasına değil. Ona memnun olacağı bir şey gelse şükreder, bu ise hayırdır; bir zarar gelse sabreder, bu da hayırdır.-

(Müslim, Zühd 64)

sende erkencisin bugun..biraz daha iyiyim canım evet çalışıyorum..
Dr kontrolun var demek inş.bize guzel haberler getirirsin..cinsiyetide belli olurmu canım

Evet cnm uyku tutmadi doktor stresinden. Durusuna bagli cnm belli olabilir diyolar ama bilmiyorum.dualarini bekliyorum cnm optm grs

BESMELE
Bişr-i Hafi. Evliyânın büyüklerinden. Genç. Günah çukuruna düşmüş yuvarlanıyor yuvarlandıkça batıyor…

Bir gün Gecesini içki masalarında sabahladığı bir gecenin günü. Sarrhoş. Evinin yolunu tutturmuş, gidiyor, gitmeye çalışıyor. Yürüyor. O da ne? Bir kağıt, üstünde Besmele yazılı bir kağıt. İçi cız ediyor. Eğiliyor. Çamurların içinden Besmele yazılı kağıdı alıyor. Hiç Allah’ın ismi yerde olur mu, çamurlar içinde olur mu, bin bir düşünce bin bir ah ediş. Kağıdı öpüyor, çamurlarını siliyor, temizliyor, evine götürüyor, güzel kokulare sürüyor ve eveinin en güzel yerine asıyor.

O gece âlim bir zât bir rüyâ görür. Rüyâda,” Git, Bişr’e söyle! İsmimi temizlediği gibi onu temizlerim. İsmimi büyük tuttuğu gibi büyültürüm. İsmimi güzel kokulu yaptığı gibi, onu güzel ederim. İzzetime yemin ederim ki, onun ismini dünyada ve âhirette temiz ve güzel eylerim” denildi.
Bu rüyâ, üç defa tekrar etti. Rüyâ gören kimse, sabah olunca, Bişr-i Hafi’yi arayıp meyhanede buldu. Mühim haberim var diye içeriden çağırdı. Bişr geldiğinde, gelen zâta dedi ki:
-Kimden haber vereceksin?
-Sana Allahü teâlâdan haber vereceğim. Bunu duyan Bişr, ağlamaya başladı ve sordu:
-Bana kızıyor mu, şiddetli azap mı yapacak? Rüyâyı sonuna kadar dinleyince arkadaşlarına dönüp şöyle söyledi:
-Ey arkadaşlarım! Beni çağırdılar, bundan sonra bir daha beni buralarda göremiyeceksiniz.
O zâtın yanında hemen tövbe etti. Bu anda ayağında ayakkabı bulunmadığı için, hiç ayakkabı giymedi. Sebebini soranlara,”Söz verdiğim zaman yalınayaktım, şimdi giymeğe hayâ ederim” derdi.

Ayakkabı giymediği için kendisine ”Hafi” (yalınayak)denilmiştir.

Back
X