anlatırım bi ara şimdi müsait değilim...
tamam canım bekliyorum o zaman allaha emanet ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlatırım bi ara şimdi müsait değilim...
biraz daha iyiym canım ders calısıyorum.sen nelr yapıyorsun
Bunyem hasta olmaya calisiyor bende olmiyim diye calisiyom.
Sen zencefili yaptin mi? Demistim ya
iyi aksamlar kizlar Allah hepinizden razi olsun yasinlerimi okudugunuz icin Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.
liste gördüm bende katilmak istiyorum kac tane ve kim icin okuyacagimi derseniz sevinirim ama suanda hastayim ancak 3gün sonra okuya bilirim zaman önemlimi?
canım malesef yoktu yapamadım..
dikkat et bu salgına yakalanma canım
sizlere bi sorum var dün göbekten uygulanan iğneye başladım ve sonrası kasıklarımda çok agrı oluyo buiyi bişeymi yoksa kotumu
dr kontrolum cuma gunu .. imesajlarınızı bekliyorum
Arkadaşım sendemi Bursadasın?:44:Aşure yemeye gelirim demişsinde yazmayı unutmuşum canım ya kusura bakma tabiki buyur gel beklerim
Bursanın neresinden?Bizim topikte var Bursalı topiği hatta bir defa buluştuk yine düşünüyoruz.Eğer Bursadaysan senide bekleriz
Kızlar bu arada ben işe girdimm çok şükürbir kaç gün oldu gireli, o yüzden çok sık gelemiyorum nete yoksa aklımdasınız
![]()
canım öncelikle çok teşekkür ederim bilgiler için..
Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. inşallah 2. tutar.
bizim için daha erken biraz daha araştıracağız inşallah. daha ilk gittik doktora..
daha ilk sonuçlarda tüp bebek dedi. zaman kaybetmeyin dedi..
ben istesem bile olmuyor.. Dua etmek ve beklemekten başka yapacağım bişey yok şimdilik..
sizlere bi sorum var dün göbekten uygulanan iğneye başladım ve sonrası kasıklarımda çok agrı oluyo buiyi bişeymi yoksa kotumu
dr kontrolum cuma gunu .. imesajlarınızı bekliyorum
Arkadaşım sendemi Bursadasın?:44:Aşure yemeye gelirim demişsinde yazmayı unutmuşum canım ya kusura bakma tabiki buyur gel beklerim
Bursanın neresinden?Bizim topikte var Bursalı topiği hatta bir defa buluştuk yine düşünüyoruz.Eğer Bursadaysan senide bekleriz
Kızlar bu arada ben işe girdimm çok şükürbir kaç gün oldu gireli, o yüzden çok sık gelemiyorum nete yoksa aklımdasınız
![]()
Canım arkadaşlarım hepinizin yorumlarını okudum anlayışınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum Candann ablam canımmm beni merak etmişsin girmeyince.Beni düşündüğün için Allah razı olsun kendimi iyi hissetmiyordum şu an biraz daha iyiyim Allah'a emanet ol.
![]()
canm korkma.bir problem olduğunu sanmıyorum.yumartalıkların uyarıldığı için kasık ağrıların normal.ama aşırı bi ağrı olursa doktorunu arar sorarsın.hadi hayırlısı.dualarımız seninle.