Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Üç şey, Dünya ve Ahiret güzelliklerindendir: Sana zulüm edeni affetmen,
seninle ilişkisini kesenle ilişki kurman ve sana karşı cahillik yapana yumuşak ve olgun davranman.

BUNU YAPABİLİYORMUYUZ ARKADAŞLAR

ema rabbim nasip ederse üçüz istiyorum diyor..zor olur bakmak ama bi kere de 3 evlat sahibi olmak çok guzeldr ya

İns rabbim nasip eder. Bende ikizim olsun cok isterim. Babamda ikiz akrabalarimdada cok var ikiz ama zor oluyor diyolar... Bide ucuz nasil olur dusunemiyorum:1:

ayşecim sizlerin adına 100 ayetel kursi okudum..allah kabul etsinn...tez zamanda bebişlerinize kavuşun inşallah...

İns rabbim nasip eder. Bende ikizim olsun cok isterim. Babamda ikiz akrabalarimdada cok var ikiz ama zor oluyor diyolar... Bide ucuz nasil olur dusunemiyorum:1:

Ben çok istiyorum ikiz ya da üçüz neden bilmiyorum ama zorluğunu düşünmüyorum aklıma bile gelmiyor

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
:nazar:ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
:nazar:yandev==3 tane okuDU
:nazar:melek04==3tane okuyacak
:nazar:esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu

sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
:nazar:mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 210 okudu
E M A 100 Tane okudu
okumak isteyenler eklenecektr

okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ
[/QUOTE][/QUOTE]

canım ben 100 tane ayetel kürsü okudumm

neden söylemeyeyim canım ..eşimde bi problem yok ama bende polikistikover var ama suan kistler yok .. Dr sebebi açıklanamayan infertilite diyo ..olmaması için sorunlarınız yok diyo..
Kardeşim sakın olamıyo malesef kaynana 3 görümce 2 kayını var

ya canım bişe dicem bu polikisover nasıl oluyoo bende şüpheleniyorum kendimden ama doktor yok dio ısrarla bu ay bir başka doktora gidip hormon tahlili yaptırayım diyorumm ..

ya biizim bir tanıdık var onlarında olmuyordu. sebepsiz yere. sonra kadına bir ameliyat dediler ama bu çocuk için değil başka ameliyat. o arada bir bakıyorlar onca testte vs görünmeyen bir çeşit tuhaf kist. yerini hatırlamıyom. o arada başka doktorlarıda ameliyata çağırıp aldırtıyorlar.
şimdi oldu. böyle enterasan şeylerde var yani. başka ameliyat yıllardır uğraştıkları şey için vesile oldu. belli olmaz ne olur yarın bir bakmışın doğal yolla hoppp bebiş karnında

evet canım katılıyorum sana bizimde bir tanıdık var olmadı o kadar deneme tüp aşılama olmadı ve görünürde bir sorun yok üstelik.sonra bu ay bunlar karıkoca kaan kocatepe var ona gitmişler tüp yaptırmayaa ve megerse yumurtalığa yapışık kist varmışş ondan dolayı olmuyormuş ameliyat yapmışlar şimdi beklemede önümüzdeki ayy tüp bebek yaptıracaklar o kadar doktora gitmişlerdi fakat farketmemişlerdi rahim filminde bile çıkmamıştı megerse sebep buymuşşş..

UTANIRIM YA RABBİ.

Utanırım Ya Rabb!!!
Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETİM GAZABIMDAN ÜSTÜNDÜR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşallah...

AMİN

çokkk güzell...bugünlerdee elimde elif şafağın aşk ı varr heyecanla okuyorum ve neden daha önce okumamışım diorumm çok severdimmm iyice sevmeye başladımmm mevlanayı ve şems tebriziyii okudukçaa mutlu oluyorumm benn..birdee bugünlerde kendimee yeni bir felsefe edindimmm:))))bebeğim olsa da ölcemmmm olmasa da ölcemmmm biliyorumm saçmaa ama ne yapimm rahatlıyorum sanki birazzz:)))

Kızlar bu son zamanlarda evim sensin filim şarkısı dilimden düşmüyo.eşim yeteeeer diyo:1::1::1::1::1:

amaaa çoookkk güzelll her ne kadar çalıntı bir türk filmi olsada güzellldiii begendimmm bennn:))çokta duygulandımmm şimdide tvde beyaz melek varr bunuda izlerken çok etkilenirimm allahhımm hayırlı evlatlar versin gercekdenn biz yaşlandığımızda halimiz nice olacakkkk aah tabii ömrümüz yetersee görücez

mevlana paylaşımlarına bende bir yenisini katayım istedim ama benimki şemsi tebriziden

BAŞINA NE GELİRSE GELSİN ,KARAMSARLIĞA KAPILMA.BÜTÜN KAPILAR KAPANSA BİLE,SONUNDA O SANA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR PATİKA AÇAR.SEN ŞU ANDA GÖREMESENDE ,DAR GEÇİTLER ARDINDA NİCE CENNET BAHÇELERİ VAR.ŞÜKRET!İSTEDİĞİNİ ELDE EDİNCE ŞÜKRETMEK KOLAYDIR.

KIZLAR NASILSINIZZZZZ :16::16::16: YA SON BİR KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ TANSİYONUM DÜŞÜYOR:26::26::26: (Bu ay adetimin tam ortasında 15. gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) BU KANAMAYAMI BAĞLI YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR ANLAMADIMMM :44::44::44::44::44::44: HEM BU ARA KANAMAM HEMDE TANSİYON OLAYI BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR :40::40::40::40::40::40: BÜTÜN BUNALRIN ÜSÜTNE BİRDE GRİP OLDUMMMMM :50::50::50::50::50::50::50:BENİMMM GRİBİMM BİRAZ AĞIR GEÇERRR :26::26::26::26::26::26::26:

KIZLAR NASILSINIZZZZZ :16::16::16: YA SON BİR KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ TANSİYONUM DÜŞÜYOR:26::26::26: (Bu ay adetimin tam ortasında 15. gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) BU KANAMAYAMI BAĞLI YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR ANLAMADIMMM :44::44::44::44::44::44: HEM BU ARA KANAMAM HEMDE TANSİYON OLAYI BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR :40::40::40::40::40::40: BÜTÜN BUNALRIN ÜSÜTNE BİRDE GRİP OLDUMMMMM :50::50::50::50::50::50::50:BENİMMM GRİBİMM BİRAZ AĞIR GEÇERRR :26::26::26::26::26::26::26:

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinnn inşşş

Back
X