- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
Canlarım naber
Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.Hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Evet hala adet olmadım.Ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.Eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?Eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.Of noluyo ya,Rabbim hayırlara çıkarsın.
Yarın Cuma,bilerek bekledim bu Mübarek günü.Eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.O kadar karmakarışığım ki.Dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.O kadar ağır geliyor ki.Dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.Lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.Kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.Ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.Ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,Rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.Lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,Rabbim inşaallah kabul eder.
Her türlü sonucu yazarım yarın.Umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı Rabbimden.........Eksik etmeyin dualarınızı kızlar![]()
Kuzum benim dualarımızdasın sonuç ne olursa olsun Rabbimin takdiri.İnşallah o güzel Rabbim çift çizgi görmeni nasip etsin umarım meleğin seninledir sabırsızlıkla bekleyecez haberini.Rabbim gönlüne göre versin canım