Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canlarım naber :21:

Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.Hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.

Evet hala adet olmadım.Ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.Eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?Eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.Of noluyo ya,Rabbim hayırlara çıkarsın.

Yarın Cuma,bilerek bekledim bu Mübarek günü.Eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.O kadar karmakarışığım ki.Dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.O kadar ağır geliyor ki.Dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.Lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.Kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.Ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.Ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,Rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.Lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,Rabbim inşaallah kabul eder.

Her türlü sonucu yazarım yarın.Umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı Rabbimden.........Eksik etmeyin dualarınızı kızlar :31:

Kuzum benim dualarımızdasın sonuç ne olursa olsun Rabbimin takdiri.İnşallah o güzel Rabbim çift çizgi görmeni nasip etsin umarım meleğin seninledir sabırsızlıkla bekleyecez haberini.Rabbim gönlüne göre versin canım

Arkadaşlar
hepinizin Cuması mübarek olsun inş., Allah' ım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin.
inş Rabbim tez zamanda sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hamile olanlarada evlatlarını hayırla ve sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inş.
Tek yürek olup açtığımız ellerimizi ve dualarımızı Rabbim kabul etsin inş. Amin Amin Ya Rabbi

Yasinleri tamamlanması için diğer arkadaşlardan haber bekliyoruz. Hepinizin yüreğine ağzına sağlık.
sevgiler

Amin canımmm Rabbim sana da çok sevip çok sevileceğin hayırlı bir eş nasip etsin o güzel babacığını da başından eksik etmesin inş

Amin canımmm Rabbim sana da çok sevip çok sevileceğin hayırlı bir eş nasip etsin o güzel babacığını da başından eksik etmesin inş

Bende alıp okumak istiyorum o kitabı canım.Aaaaa felsefen bende de var :9: ama insanı gerçekten bir süre rahatlatıyo nasıl olsa ölecez diyorum bende
Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin imanlı bir şekilde inş

ema ve antikdeniz ben de o kitabı okudum süper bir kitap dı. ema sana şiddetle tavsiye diyorum :25:
EMA Allah razı olsun inş canım dualarımız kabul olsun inş.

Son düzenleme:
ay reyyan yaa ben bu dna hasarına çok takıldım sen bilgilisin::((bunun çözümü varmı acaaba ben doğal yoldan hamile kaldım ama düştü 8 haftalıkken sorun fsh bizimm 2,5 larda hamile kaldığımda 4,5 felandı ama düşükle sonuçlanıncaa kaan hoca hasardan şüphelendi sanırım ama ilk bebeginin düşürüp daha sonra sağlıkla doğum yapan insanlar da varr buuu erkek infertilesi tamamennn kafa karıştırıcı bi düzelse biri düşüyooo yaaaaaa

reyyan sana yazmıştım yukardakinii canımm:))ama karıştırdım galibaa

canımcım

dna hasarının tedavi var dendi bize

ki örnekleri de var

ben daha önce 2 milyondan 76 milyona topiğine çok takılıoyodum

oradaki arkadaşlarımın çoğu 1. büyüttü hiç kafalarında olmadığı zaman 2.hamile kaldılar

o yüzden pekte gelemiyolar artık :(

bize proxeed plus verdi..... endol tablet verdi....

klomen verdi ilkbaşta günde yarım tablet

1 ay kullanınca

fsh -testestoron testi yaptırın gönderin dedi

eşimin fsh 11,16 çıktı

klomeni gün aşırı yarım tablete düşürdü

şimdilik kullanıyoruz bu ayın 24 ünde tekrar testi tekrarlıcaz artık ne derse

ki ozamana belkim hamiş olurum :49:

hatta bize sorunçıksa iyi demişti,

çünkü dna dada hasar yoksa geri kalan hiç bi probleminiz yok
buda eli kolu bağlıyor dedi

bende pco var ama oda klomenle yumurta oluşturulup çatlattığımız için problem olarak görmüyolar

kızlar 2 adet yasin süresi okudum inşallahhh..........

ALLAH cc kabul buyursun dualarımızı

okudukça yazarım inşallah...........

Kızlar :5: Malesef tek çizgi :5: :5: Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi :14: Sadece üzgünüm,çok üzgünüm :14:

Hz Zekeriyanın duası 7000 kez : "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" Allah en hayırlı zamana hayırlı evlatlar versin inşallah...

ayşe ben bvi kaç gün nete giremeyecegim 3 yasin bugün bitecek. haber vermek istedim.

kızlar :5: Malesef tek çizgi :5: :5: Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi :14: Sadece üzgünüm,çok üzgünüm :14:

canım hayırlısı ama üzme kendini lütfen
bence dr. Git bakalım niye böle oldun yada bazen idrarda çıkmıyor ya kan testi verseydin keşke

Kızlar :5: Malesef tek çizgi :5: :5: Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi :14: Sadece üzgünüm,çok üzgünüm :14:

canım umutsuzluğa kapılma Allah hayırlısını nasip etsin zamanı daha gelmemişdemekki.ne yaparsan kendine yaparsın toparlanmaya çalış
dua et allah gönlüne göre versin ne diim..üzülme..

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
:nazar:ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
:nazar:yandev==3 tane okuDU
:nazar:melek04==3tane okuyacak
:nazar:esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu

sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okudu
:nazar:mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu

reyhan1984 2 tane okudu (listede yoktu ben ekledim)
arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 310 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 okudu
okumak isteyenler eklenecektr
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

Son düzenleme:
canım hayırlısı ama üzme kendini lütfen
bence dr. Git bakalım niye böle oldun yada bazen idrarda çıkmıyor ya kan testi verseydin keşke

Hayırlısı canım evet de üzülüyorum işte hemde çok. :14:

Korkuyorum kist falan mı var diye,yada stresten mi gecikti acaba....

Yarın sabah yeniden yapıcam test,belki geç döllenme falan olduysa diye.Ay işte umut dünyası işte,koskoca tek çizgiyi gördüm,niye hala uğraşıyosam. :26:

Rabbim bugünün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :31: :31:

hayırlısı canım evet de üzülüyorum işte hemde çok. :14:

Korkuyorum kist falan mı var diye,yada stresten mi gecikti acaba....

Yarın sabah yeniden yapıcam test,belki geç döllenme falan olduysa diye.ay işte umut dünyası işte,koskoca tek çizgiyi gördüm,niye hala uğraşıyosam. :26:

Rabbim bugünün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :31: :31:

olabilir canım belki geç döllenmedir benim bi tanıdığıma adet söktürücü vermiş dr.hamile değilsin diye kanda bile çok geç çıktı ama maşallah bebek dünyaya geldi bile

eslemliva üzülme canım. olcak inş Allah ın izniyle dua et bol bol. önemli olan zor zamanda dua edip şükür etmektir.
sen Allah a güven olur eminim ben.
senin kuzun olur, onunda kuzusu bile olur inş. kuzunun kuzusu yani torunun :34:

olabilir canım belki geç döllenmedir benim bi tanıdığıma adet söktürücü vermiş dr.hamile değilsin diye kanda bile çok geç çıktı ama maşallah bebek dünyaya geldi bile

Darısı başımıza canım.Adetten ne kadar zaman sonra kan testi yaptırmıştı biliyormusun canım.İnanıyorum ya,bizde birgün meleklerimize kavuşucaz Allahın izni ile.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

eslemliva üzülme canım. olcak inş Allah ın izniyle dua et bol bol. önemli olan zor zamanda dua edip şükür etmektir.
sen Allah a güven olur eminim ben.
senin kuzun olur, onunda kuzusu bile olur inş. kuzunun kuzusu yani torunun :34:

Canım çok üzülüyorum hala,eşimide üzüyorum.Öğlen geldi,negatif çıktığını söyledim;bana dedi ki,beni hiçbirşey üzmez,yeterki sen üzülme,seni böyle görmek beni üzüyor dedi.Onu üzmek istemiyorum,ama napıyım çok istiyorum anne olmak.Evladımı Allahın rızasına göre yetiştirmek.Rabbim inşaallah nasip eder hepimize.Birde ben bu aya çok umut bağlamıştım,olacak gibi hissettim hep.Yinede hiçbirşey bitmiş değil,testleri tekrarlıcam.Ve artık toplarlıyım kendimi,inanıyorum Rabbim nasip edecek hayırlı zamanda.

İyiki varsınız kızlar ya :38: :38:

Bitanem hiç üzülme var bunda da bir hayır bence en güzeli kan testi aslında doktora gitsen hamile değilsen bile adet söktürücü verirdi kist yoktur inş stresten olmuyordur bende inanıyorum bebişlerimizin güzel haberlerini alacağız inş

Back
X