Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

baska bişi yok

ahh ahh o çiçek solalı cok olduu artık orda bi kaktus var:):):):):) evet tek sorunum doktorun demesi ile fazlaaaaaa stress sasırdı bukadar panik olduuma:):)

e şaşırır tabii :D

ama senden daha çılgınını gördüm 2. ay adet görünce gitmiş

doktor kovmuş :1::1:

dalgamı geçiyosunuz siz diyee

benim bi tanıığımı

ama şimdi galiba 3 ledi :1:

bu arada nasıl kaktüs oldun be 6 ayda

cadımısın yoksa biraz :27::27::27::27::27:

canım dr.kürtajdan sonra 1 ay korunma yeter dedi 2-3 ay tedavi olmayı düşünmüyorum bu arada inşallah kendiliğinden gelir bebeğim ama olmazsa daha fazla beklemek istemiyorum inşallah senin pozitif olur canım yüzünü güldürsün rabbim hayırlısı ile

ınsallah kendılıgınden hayırlı hayırlı gelsın bebısın canım..Aminn rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..

canım dr.kürtajdan sonra 1 ay korunma yeter dedi 2-3 ay tedavi olmayı düşünmüyorum bu arada inşallah kendiliğinden gelir bebeğim ama olmazsa daha fazla beklemek istemiyorum inşallah senin pozitif olur canım yüzünü güldürsün rabbim hayırlısı ile

perlacım, çok zor zamanlar geçirdin ama çok güçlü bir insansın sen. burda yazdıklarından yaşadaıklarından yıkılmayışından bunu anlamamak imkansız. bebeğin çok şanslı olucak eminim. bu kadar sabırla, tevekkülle hiç pes etmedin. rabbim çektiklerimizin karşılığını vericek birgün. son kliniğine mi gideceksin yine? bursadasın sen değil mi?

ınsallah kendılıgınden hayırlı hayırlı gelsın bebısın canım..Aminn rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..

amin canım inşallah hepimizin yüzü gülsün ama özletmeyin böyle kendinizi topiğin ilk başlarına bakıyorum moonlıght ta kendiliğinden hamile kalmış başka yerde okudum şimdi çok mutlu oldum zamanı gelmiş rabbim ol demiş sağlıkla kucağına alsın inşallah

perlacım, çok zor zamanlar geçirdin ama çok güçlü bir insansın sen. burda yazdıklarından yaşadaıklarından yıkılmayışından bunu anlamamak imkansız. bebeğin çok şanslı olucak eminim. bu kadar sabırla, tevekkülle hiç pes etmedin. rabbim çektiklerimizin karşılığını vericek birgün. son kliniğine mi gideceksin yine? bursadasın sen değil mi?

çok teşekkür ederim canım sizlerde öylesiniz bizler çok güçlü anneleriz inşallah rabbim bu çabalarımızn mükafatını verecek rabbim dayanma gücü verdikçe pes etmicem canım rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş hayırlsı ile olacak inşallah
gittiğim merkezden memnunum ama tabi arada aklım karışıyor şimdilik aynı yer diye düşünüyorum ama araştırmada yapıyorum bu arada rabbim hayırlı yerlere yönlendirsin

iyi aksamlar kızlarr..
muhattan haber varmı almısmı acaba sonuclarını? gecmıse soyle bı baktım ama goremedım

çok teşekkür ederim canım sizlerde öylesiniz bizler çok güçlü anneleriz inşallah rabbim bu çabalarımızn mükafatını verecek rabbim dayanma gücü verdikçe pes etmicem canım rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş hayırlsı ile olacak inşallah
gittiğim merkezden memnunum ama tabi arada aklım karışıyor şimdilik aynı yer diye düşünüyorum ama araştırmada yapıyorum bu arada rabbim hayırlı yerlere yönlendirsin

rabbim dağına göre kar veriormuş, ama bazen yorulduğumu hissediyorum ben. 9 yılda hala aynı noktayım diyorum. sonra bu durum beni çok güzel insanlarla tanıştırdı, hergün allahın adını zikretmeyi öğretti diyorum. artık bebişler gelse de duamız şükür duasına dönüşse...

Bak şimdi canım adetinme 3 gün kala bi kanama oldu ama kan değil sanki çamur böyle kahverenkli 3 gün sürdü bitti ne bu şimdi adet mi oldum ben

rabbim dağına göre kar veriormuş, ama bazen yorulduğumu hissediyorum ben. 9 yılda hala aynı noktayım diyorum. sonra bu durum beni çok güzel insanlarla tanıştırdı, hergün allahın adını zikretmeyi öğretti diyorum. artık bebişler gelse de duamız şükür duasına dönüşse...

canım bende öyleyim bazen omuzlarım çöküyor sırtıma ağır geliyor bu yük mutsuz oluyorum kimseyi görmek istemiyorum her negatiften sonra ciğerim yandığını hissettim ama bebeklerimi alırlarken benden daha fazla acısını yaşadım beterin beteri var canım rabbim hayırlısını biliyor bizim sınavımız bu inşallah onun yolundan ayırmasın inşallah şükür duamızıda yapıcaz bak hiç tanımadan birbirimize dua ediyoruz en çabuk kabul olan dua bu inşallah olacak

Merhaba arkadaşlarrr iki gün giremedim neler olmuş neler geçmişi okuyacağım diye göslerim şaşıbeş oldu vallaaa

Selamm güzel hatunlarrrr

kızlar hamileymişimmmmmmmmm

akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyu :53: inanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Canım çok sevindimmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhh

canım hamdolsun yine hergünümüze

ama ben gittim malesef

sabah geldi benikiler :(

umutlanmıyorum hazırlanmıyorum diyodum ama demekki hazırlanmışım

sabahtan beri ruh gibiyim :(
ama hayırlısı ALLAH tan
Canım Rabbim neylerse güzel eyler zamanı gelmemiş galiba bizlerin daha

kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedım:( hakkını helal et nolur

inşallah haftasonunda güzel haberler verirsin canımmm

Selam hanımlar :16:

Tam okuyamadım geçmişi,sanırım tondora arkadaşımız hamileymiş,canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :emir_bebek:

Aramıza yeni katılanlarda var galiba,değişik isimler gördüm,hoşgeldiniz :16:

Muhatın durumu belirsiz galiba,canım inşaallah hamilesindir,Rabbim gönlüne göre versin,güzel sonuçlar alırsın inşaallah :nazar:

Ben hala adet olmadım :26: Eşim rahatsızdı haftasonu biraz,test alamadı.Meraktan çatlamak üzereyim artık.Sağ yanım çok ağrıyor,neresi orası bide çözebilsem :27: :27: Kızlar ya,yoksa kist mi varki bende,korkuyorum da biraz :26:

Annem bugün rüyasında görmüş beni,test yaptırıyomuşum ama sonucu birbuçuk ay sonra çıkıcak dedi :27: Dedim bende,zaten şans olsa bende :37:

Off çok sıkılıyo canım,artık bebeğim olsun benimde hepimizinde sağlıkla.Bu haftasonu memlekete gidicez büyük ihtimal,ah ne çok isterdim müjdeyle gitmeyi :49: :49: Dua edin benim için :31::31:

canım hamdolsun yine hergünümüze

ama ben gittim malesef

sabah geldi benikiler :(

umutlanmıyorum hazırlanmıyorum diyodum ama demekki hazırlanmışım

sabahtan beri ruh gibiyim :(
ama hayırlısı ALLAH tan

canım olsun üzülme nolur.inşaallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna.hep aynı şeyleri yasşıyoruz ya ne kadar zor değilmi.ne yapalım işte buda bizim sınavımız.amenna ve saddakna.

Back
X