baska bişi yokçiçeği burnunda desene
ee sizin olur daha çok yenisiniz
bi problemmi var
ahh ahh o çiçek solalı cok olduu artık orda bi kaktus var:):):):):) evet tek sorunum doktorun demesi ile fazlaaaaaa stress sasırdı bukadar panik olduuma:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska bişi yokçiçeği burnunda desene
ee sizin olur daha çok yenisiniz
bi problemmi var
canım hayırlısı olsun kısmet bu ay değilmiş en yakın zamanda olsun inşallah
baska bişi yok
ahh ahh o çiçek solalı cok olduu artık orda bi kaktus var:):):):):) evet tek sorunum doktorun demesi ile fazlaaaaaa stress sasırdı bukadar panik olduuma:):)
canım dr.kürtajdan sonra 1 ay korunma yeter dedi 2-3 ay tedavi olmayı düşünmüyorum bu arada inşallah kendiliğinden gelir bebeğim ama olmazsa daha fazla beklemek istemiyorum inşallah senin pozitif olur canım yüzünü güldürsün rabbim hayırlısı ile
canım dr.kürtajdan sonra 1 ay korunma yeter dedi 2-3 ay tedavi olmayı düşünmüyorum bu arada inşallah kendiliğinden gelir bebeğim ama olmazsa daha fazla beklemek istemiyorum inşallah senin pozitif olur canım yüzünü güldürsün rabbim hayırlısı ile
ınsallah kendılıgınden hayırlı hayırlı gelsın bebısın canım..Aminn rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..
perlacım, çok zor zamanlar geçirdin ama çok güçlü bir insansın sen. burda yazdıklarından yaşadaıklarından yıkılmayışından bunu anlamamak imkansız. bebeğin çok şanslı olucak eminim. bu kadar sabırla, tevekkülle hiç pes etmedin. rabbim çektiklerimizin karşılığını vericek birgün. son kliniğine mi gideceksin yine? bursadasın sen değil mi?
yerleşme kanamasını bilen yaşayan var mı aranızda
Herkese hayırlı akşamlar canlarımmm
ahhhh bi yerleşşede kanasa be canımmmyerleşme kanamasını bilen yaşayan var mı aranızda
Herkese hayırlı akşamlar canlarımmm
çok teşekkür ederim canım sizlerde öylesiniz bizler çok güçlü anneleriz inşallah rabbim bu çabalarımızn mükafatını verecek rabbim dayanma gücü verdikçe pes etmicem canım rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş hayırlsı ile olacak inşallah
gittiğim merkezden memnunum ama tabi arada aklım karışıyor şimdilik aynı yer diye düşünüyorum ama araştırmada yapıyorum bu arada rabbim hayırlı yerlere yönlendirsin
rabbim dağına göre kar veriormuş, ama bazen yorulduğumu hissediyorum ben. 9 yılda hala aynı noktayım diyorum. sonra bu durum beni çok güzel insanlarla tanıştırdı, hergün allahın adını zikretmeyi öğretti diyorum. artık bebişler gelse de duamız şükür duasına dönüşse...
Selamm güzel hatunlarrrr
kızlar hamileymişimmmmmmmmm
akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyuinanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Canım Rabbim neylerse güzel eyler zamanı gelmemiş galiba bizlerin dahacanım hamdolsun yine hergünümüze
ama ben gittim malesef
sabah geldi benikiler
umutlanmıyorum hazırlanmıyorum diyodum ama demekki hazırlanmışım
sabahtan beri ruh gibiyim
ama hayırlısı ALLAH tan
kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedımhakkını helal et nolur
canım hamdolsun yine hergünümüze
ama ben gittim malesef
sabah geldi benikiler
umutlanmıyorum hazırlanmıyorum diyodum ama demekki hazırlanmışım
sabahtan beri ruh gibiyim
ama hayırlısı ALLAH tan