Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Aminnnnnnnnnnnnnn canım... anestezili çektirecem...2009da çektirmiştim...aradan çok zaman geçti...tüpbebek olunca genelde istiyorlar..giden arkadaşlarımdan istemişti doktor.. bende hazırlıklı gidip başlayabilirsem şubat tatilinde tedaviye başlamak istiyorummm bakalım hayırlısı....acele etmeyecem....

canım benim arkadaşın tüple oldu ikincide oldu şimdi çok tatlı bir oğlusu var maşallah.ama ondan istememişler ayrıca tüpde gerek yokmuş çünkü zaten yumurtalar toplanıp rahime bırakılıyorrmuşş..o çektirmemiş hatta bende cok sevindimm çokda rahatladım gerek yok deyince çünkü bende mart veya nisann en geç başlayacamm tedaviyee ...en çok tedirgin eden rahim filmiydii benii...acaba neden çekilmemişkii onaa?

inşallah dua edelim hayırlı evlatlarımız olsun hayırlı kızlarımız hayırlı oğullarımız inşallah:-)

Çalışınca tedaviye başlamak çoook zor...hayırlı olsun işallah şubat tatiline denk gelirse süper olur ...millete laf anlatmak zorunda kalmam......burda kimler öğretmen yada çalışıyor???

Çalışınca tedaviye başlamak çoook zor...hayırlı olsun işallah şubat tatiline denk gelirse süper olur ...millete laf anlatmak zorunda kalmam......burda kimler öğretmen yada çalışıyor???

ben öğretmenim hemde özel okulda bizde şubat tatili de bir hafta

ben çalışıyırum canım ama öğretmen değilimm..izin konusunda malesef sıkıntı elbette var ama bende senelik izinlerimi kullanırım yada rapor felan alırım diye düşünüyorumm.tedavi dönemimdeee

canım benim arkadaşın tüple oldu ikincide oldu şimdi çok tatlı bir oğlusu var maşallah.ama ondan istememişler ayrıca tüpde gerek yokmuş çünkü zaten yumurtalar toplanıp rahime bırakılıyorrmuşş..o çektirmemiş hatta bende cok sevindimm çokda rahatladım gerek yok deyince çünkü bende mart veya nisann en geç başlayacamm tedaviyee ...en çok tedirgin eden rahim filmiydii benii...acaba neden çekilmemişkii onaa?

canım ben kimi duyduysam doktor rahim filmi istemişti tüpbebekte.....bence çektirmende fayda var...ben ilkini anestezisiz çektirdim bu sefer anestezili istiyorum...istersen araştır neden rahim filmi istiyorlar diye doktoruna sor ...kime yada hangi merkeze gideceksin???doktorun kim??...bende aylardır erteleyip duruyordum....sonunda inşallah çektirip kurtulurum.... bildiğim birde rahimde tüplerde sıvı varsa o da bebişin tutunmasını engelliyormuşş....artık neye bakıyorlar tüpte rahim filmiyle bilemiyorum tatlım.....

canım ben kimi duyduysam doktor rahim filmi istemişti tüpbebekte.....bence çektirmende fayda var...ben ilkini anestezisiz çektirdim bu sefer anestezili istiyorum...istersen araştır neden rahim filmi istiyorlar diye doktoruna sor ...kime yada hangi merkeze gideceksin???doktorun kim??...bende aylardır erteleyip duruyordum....sonunda inşallah çektirip kurtulurum.... bildiğim birde rahimde tüplerde sıvı varsa o da bebişin tutunmasını engelliyormuşş....artık neye bakıyorlar tüpte rahim filmiyle bilemiyorum tatlım.....[/QUOT

hımmm anladım canımm başa gelen çekilir artık ne yapalım sağasalim olsunn daaa tek olsunda ben onuda çektiririmm ...yeterkii gelsin artıkkk benimm nazlı bebeğimm

ben öğretmenim hemde özel okulda bizde şubat tatili de bir hafta
canım Allah kolaylık versin sana senin işin daha zor bize göre özel sektör sonuçta....sen ne zaman düşünüyorsun tedaviyi?????

yaavvv çişimin gelmesinden bıktımmmmmmmmmmmmmmm:(suda içmiyorum artık
kuzucum ya ayaklarını üşüttün yada hamilelikte sık tuvalete gidilir.hamişşsin...adetin geçti mi???

ben çalışıyırum canım ama öğretmen değilimm..izin konusunda malesef sıkıntı elbette var ama bende senelik izinlerimi kullanırım yada rapor felan alırım diye düşünüyorumm.tedavi dönemimdeee
canım inşallah izin döneminde tedavini yapar bebişine giden ilk yolu geçersin ve pozitifi görürsün......

O kadar sınava girdim bir hamilelik testini geçemedimmmmmmmmmmmmmmm:25::25::25::25::25::25::25:

canım ben kimi duyduysam doktor rahim filmi istemişti tüpbebekte.....bence çektirmende fayda var...ben ilkini anestezisiz çektirdim bu sefer anestezili istiyorum...istersen araştır neden rahim filmi istiyorlar diye doktoruna sor ...kime yada hangi merkeze gideceksin???doktorun kim??...bende aylardır erteleyip duruyordum....sonunda inşallah çektirip kurtulurum.... bildiğim birde rahimde tüplerde sıvı varsa o da bebişin tutunmasını engelliyormuşş....artık neye bakıyorlar tüpte rahim filmiyle bilemiyorum tatlım.....[/QUOT

hımmm anladım canımm başa gelen çekilir artık ne yapalım sağasalim olsunn daaa tek olsunda ben onuda çektiririmm ...yeterkii gelsin artıkkk benimm nazlı bebeğimm

Canım benim moralini bozmak istemem ama istersen önce doktorunla görüş muayene ol...belki istemeyebilir...benim düşüğüm var belkide ondan istemişti ilkinde....bilemiyorumki ..ama yinede çektirmekte fayda var..sende anestezili çektirirsin..eğer büyük şehirdeysen bu konuda daha şanslısın...merkez çokkkk ...artık gelsin bebişlerimiz sağlıcakla biz herşeye razıyızzzzz....yeterki annelerinin kollarına gelsinler....

Canım yeni dua listemizde kimler var önümüzdeki hafta yani haftaya kimlere okuyacağız.......yine aynı şekilde mi okuyacaz...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bana hap verdiler 3 aylığına ayda sadece 10 gün alıyorum hormon tedavisi dedi şimdilik stres yapma olur dedi ama korkuyorum işte ben de bebek yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmeyenlerdenmişim galiba

ne okuyacağımızı nasıl öğreniyoruz arkadaşlar? sadece bir yasin mi

SElincim aramıza hoşgeldin tatlım....listemizi Ayşe35 adlı arkadaşımız yada turkuaz8 arkadaşımız yapıyorlar...
2 Yasin, 1 meryem 16 ayetel kürsi 342 ya varis okumuştuk geçen hafta..ama bu hafta kişiler çoğalınca okunacak dua sayısı azalabilir....

Hoşgeldiniz aramıza kuzucum...ben yanlış sordum galiba önümüzdeki hafta kimler var derken önümüzdeki hafta kimler için okuyacaz demek istemiştim.....Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

amin yaaa okuyalım bakalım ben ayse ablanın yerinde olsam 818 estagfirullah da eklerdim cunku bi kitapta okumusutum bunun çokca yapılmasını ama ben hergun yapıyorumm

Back
X