Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla orlice ben hala netten izliyom aglıyom sızlıyom eşim kızıyo yeter die:)acaip ruyalar goruyom nebiilim ya hiç bukadar etkilenmemiştim bilmiyom asenat evet çok gusel bide asenat ilk musluman olan insanın kızı die biliyom ama yanlışda olabilir :44::44::44:
yav ben sabah namazlarına kalkamıyom kızlar ne yapmam lazım off siz kalkıyonuzmmu![]()
telefonunu kur ve yatağından uzak bı yere koy..çalınca direk kapatma biraz yuruyup belkı açılırsın dıye
eşimde sen gibi o dizinin hastası anlayabiliyorum eşini
Hayırlısıyla inşallah yakubun yusufa kavuştugu gibi sende kavuş bebegine
bu arada yusuf suresının faaziletide çok bebek sahibi olmak isteyenler okuyor bilgin olsun
ben telefonumu lavaboya koyucam zaten çok yakın yatak odası ile lavabo ee gitmişken kapatıp geri gelemem:):):):):):):) kılarım inşallahh:)
orlıc ben onuda okudumm:):) bekliyom eger bu ay 8.inde hasta olmassam ve hamile kalırsam aglamakk aglamak ve sukretmek istiyorumm![]()
yakın abla gelirr:)
Evet ben okudum eger okuyamadıgın olursa bana sole okurum cnımm ben
saol canım söylerım azına yüregıne saglık
kızlar ya inşallah rabbım verırde olursa cocuklarınıza ne isimler verıceksınız olasılık bile olsa yazarmısınız
bu şekilde tüm düşündüğümüz isimleri yazalımmı ?
kız olursa =
erkek olursa =