Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Valla orlice ben hala netten izliyom aglıyom sızlıyom eşim kızıyo yeter die:)acaip ruyalar goruyom nebiilim ya hiç bukadar etkilenmemiştim bilmiyom asenat evet çok gusel bide asenat ilk musluman olan insanın kızı die biliyom ama yanlışda olabilir :44::44::44:

EŞİMDE SEN GİBİ o dizinin hastası anlayabiliyorum eşini :1:
hayırlısıyla inşallah yakubun yusufa kavuştugu gibi sende kavuş bebegine
bu arada yusuf suresının faaziletide çok bebek sahibi olmak isteyenler okuyor bilgin olsun

Ebu Said El-Vaiz’e göre; bir kadın Adet olduğunu görse, eğer kısır ise çocuğu olur... ANAM RUYA TABBİRİNE BAKTIM ALLAHIM SEN BUYUKSUN HERŞEYE UMUT EDER OLDUMM :)OFFFF :46:

Peygamber Efendimiz (sas), bu konudaki sıkıntısını görmüş olmalı ki bakın neler emrediyor biz ümmetine: “Biriniz uyuyunca şeytan ensesine üç düğüm atar. Her düğümü atarken, düğüm attığı yere eliyle vurarak, ‘üzerine uzun bir gece olsun, yat’ dileğinde bulunur. İnsan uyanır ve Allah’ı zikrederse, bir düğüm çözülür, abdest alırsa ikinci düğüm çözülür ve bir de namaz kılarsa bütün düğümler çözülmüş olur. Böylece kul canlı ve hoş bir halet-i ruhiye ile sabaha erer. Aksi halde böyle yapmazsa, habis ruhlu, içi kararmış ve uyuşuk bir halde sabaha erer.” (Buhari, Teheccüd, 12)

eşimde sen gibi o dizinin hastası anlayabiliyorum eşini :1:
Hayırlısıyla inşallah yakubun yusufa kavuştugu gibi sende kavuş bebegine
bu arada yusuf suresının faaziletide çok bebek sahibi olmak isteyenler okuyor bilgin olsun

orlıc ben onuda okudumm:):) bekliyom eger bu ay 8.inde hasta olmassam ve hamile kalırsam aglamakk aglamak ve sukretmek istiyorumm :43::43:

Ben telefonumu lavaboya koyucam zaten çok yakın yatak odası ile lavabo ee gitmişken kapatıp geri gelemem:):):):):):):) kılarım inşallahh:)

orlıc ben onuda okudumm:):) bekliyom eger bu ay 8.inde hasta olmassam ve hamile kalırsam aglamakk aglamak ve sukretmek istiyorumm :43::43:

inşallah bu güzel anları hepimize nasip etsin rabbim
bende başlıcamda adet olursam kalır yarım ard arda 7 gun okumak gerekmiş

Evet ben okudum eger okuyamadıgın olursa bana sole okurum cnımm ben

saol canım söylerım azına yüregıne saglık

kızlar ya inşallah rabbım verırde olursa cocuklarınıza ne isimler verıceksınız olasılık bile olsa yazarmısınız
bu şekilde tüm düşündüğümüz isimleri yazalımmı ?

kız olursa =
erkek olursa =

saol canım söylerım azına yüregıne saglık

kızlar ya inşallah rabbım verırde olursa cocuklarınıza ne isimler verıceksınız olasılık bile olsa yazarmısınız
bu şekilde tüm düşündüğümüz isimleri yazalımmı ?

kız olursa =
erkek olursa =

canım nasılsın bayağıdır görüşemedik
hemen önerine cevap vereyim inşallah rabbim nasib eder
kız olursa =elifduru
erkek olursa=enes istiyorum

merhabalr kızceler...
naparsınız be ya?

kız olursa ela yada nisa ,erkek olursa efe ...ne güzel isimler yazmışınız...Allah nasip etsin hepimize.

evet bencede kesinlikle haram..nasilki fare zehri icsen yavas yavas olursun intihaaredersin yada sigarayla hayati kendine zehir edertsin yine yavas ve acili bi sekilde olursun.Allahin emanet ettigi vucuda resmen iskence yapiyoruz bu beden benim deyilki ben hakla onu zehirliyorum ....efendimiz(s.a.v)bi yapragi kopartip atmis.sahabelerden bisirisi sormus efen sen karincayi bile incitmezken bu yapragi neden yolup attin demis..mubarekte demiski bu yaprak ilede benim ummetime cok zararlar verecek keske mumkun olsada hepsi kurusa demis..oda tutun yapragiymis

benim oglum olursa insallah babamin ismini vereceyiz...13 yil once yani nisanli zamanlarimdan kararlastirmistik nasip olmadi bu zamana kadar insallah olur.ben babami hic tanimadim,ama babama cok benziyorum o yuzden babamin adi ismail kiz olursada elif cook seviyorum

Back
X